Son durak trabzon oldu tatil guzeldi ama bitti 🙄
Son durak trabzon oldu tatil guzeldi ama bitti 🙄
Tatilden sonra iş başına dönmek, kişiden kişiye değişen bir deneyim olabilir. İşte bazı insanlar tatilden sonra iş başı yapmayı zor bulabilir, çünkü:
1. Uyum Süreci: Tatil süresince dinlenmiş ve gevşemiş olabilirsiniz ve işe geri dönüş, vücut saatinizin ve rutininizin yeniden ayarlanmasını gerektirebilir.
2. İş Yükü: Tatil sırasında biriken işler olabilir ve bu, geri dönüşü zorlaştırabilir.
3. Motivasyon: Tatil sonrası işe dönmek, tatilin keyfini çıkardıktan sonra motivasyonu yeniden bulmayı gerektirebilir.
Ancak tatilden sonra iş başı yapmak, bazı stratejilerle daha kolay hale getirilebilir:
- Tatilin son günlerinde işe dönüşü planlamaya başlayın ve işle ilgili önemli görevleri belirleyin.
- Yavaşça işe dönün ve kendinize zaman tanıyın.
- İş yerindeki iş arkadaşlarınız ve yöneticilerinizle iletişim kurarak işe dönüşü kolaylaştırmak için destek alın.
- Düzenli mola verin ve iş stresini yönetmek için rahatlama tekniklerini kullanın.
Herkesin tatilden sonra işe dönme deneyimi farklı olabilir, ancak uygun bir planlama ve hazırlık, bu süreci daha kolay hale getirebilir.
Cevap
16Cevap
Çalışma konusunda hiç zorlanmam.
ilk iş günü gerçekten zorlayıcı olabiliyor. özellikle uzun ve çok keyifli bir tatil geçirdiyseniz ilk iş günü bitmek bilmiyor. normalde çok zor gelmeyen sorunlar o gün sanki çok büyük bir sorunmuş gibi görünüyor. ama o ilk günü atlatırsanız tamamdır. sonradan aynı düzene alışmaya başlarsınız. sonrasında yine haftasonlarını iple çekmeye başlarsınız.
Ben genelikle tatillerde bir saat calisirim ipadim'dan maillere cevap vererek. Ve bu beni isten sogutmaz.. ve zorlanmam.
şu an çalışmadığım için yorumum yok ama genelde insan tatile alışınca tekrar çalışması zordur evet
Kesin zor olur önümüzdeki zamanlarda beli olur bu ne kadar zor olucak 🤣
Evet onu dün yaptım. Çok zorlandım ama yarın yine yapacağım 😂
Karadeniz güzeldir. Bende Bayramda 1 hafta gezdim Gürcistan dahil. Dönüş ise zor tabi 😃
Hayır olmuyor tatili bahçede Yapınca seve seve gidiyosun 😂
Evet, zor oluyor. İlk bir hafta alışmakta sıkıntı çekebilirsin.
Oluyor biraz ama sonra full gaz 😃
hemde nasil gerci hic tatil yapmadim ama
Zor tabi özlenir o günler.
her şey bitiyor 🥹
Evet birazcık zor geliyor adapte olmak
Tatil bitmesin yaa 😑
Geliyosun haber de vermiyosun 😊
Trabzon mübarek beldedir 🇹🇷❤️
olabilir gibi
Evet oluyor
Hem d nasıl o ilk 3 gün çok zor
En İyi Cevap