Tatil & Seyahat En yüksek rakımda bulunduğunuz yer neresidir? UfkunÖtesi Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yeryüzünde en fazla hangi rakıma kadar yükseldiniz ve konum olarak neresiydi? (Dağ, tepe vs) En yüksek rakımda bulunduğunuz yer neresidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OruçReisGeldi Takip Et Xper 7 Yaş: 121 , eic 99% +1 yıl Ağrı dağına çıktım ufak olana da büyüğüne de bir kaç yer daha var bule 1 16 Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Zirvesine çıktın mı Yorumla OruçReisGeldi +1 yıl Zirve sayılır Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Fotoğraf at yoksa inanmam 😅 Yorumla OruçReisGeldi +1 yıl Kardeşim özel birlik askeriydim çok yerde bulundum bunun paylaşımı olmaz Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Şaka yaptım çıktım diyorsan çıkmışsındır Yorumla OruçReisGeldi +1 yıl Çıktığım yerler genelde doğu Güneydoğu kuzey ırak Suriye Afganistan gibi yerler konuşmaya değmeyecek yerler. cogu Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Çok yüksek yere çıktığında ne gibi değişiklikler oluyor insan vücudundaAnlatır mısın Yorumla OruçReisGeldi +1 yıl Yani boyle çözmeye çalışıyorsun karşındakini 😂😂 Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Ne alaka ya 😅 Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Birinci ağızdan bir şeyler duymak istedim sadece Yorumla OruçReisGeldi +1 yıl Kardeş senin gezdigin yerlerde ben çok çoban otlattim iyi akşamlar gardasim 😃 Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Sen benim kim olduğumu biliyor musun dayı Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Benim geçtiğim yerlere senin aklın ermez Yorumla OruçReisGeldi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Kişneme dayı. Ben ufkun ötesini görürüm, sen ise konuşmaya değmeyecek yerlerde sürünürsün! Yorumla OruçReisGeldi +1 yıl Kardeş ne uzattın sukut altındır susmasını bilene Yorumla
ultrapatates Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çin seddi 1 3 Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Hazır Çin'e gitmişken Everest tepesine de tırmanaydın Yorumla ultrapatates +1 yıl Pekindeydim ben. Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Ok. Ne güzel de üye adın varmış 😅 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı. Himalayalar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ağrı dağına çıktım ufak olana da büyüğüne de bir kaç yer daha var bule
Zirvesine çıktın mı
Zirve sayılır
Fotoğraf at yoksa inanmam 😅
Kardeşim özel birlik askeriydim çok yerde bulundum bunun paylaşımı olmaz
Şaka yaptım çıktım diyorsan çıkmışsındır
Çıktığım yerler genelde doğu Güneydoğu kuzey ırak Suriye Afganistan gibi yerler konuşmaya değmeyecek yerler. cogu
Çok yüksek yere çıktığında ne gibi değişiklikler oluyor insan vücudunda
Anlatır mısın
Yani boyle çözmeye çalışıyorsun karşındakini 😂😂
Ne alaka ya 😅
Birinci ağızdan bir şeyler duymak istedim sadece
Kardeş senin gezdigin yerlerde ben çok çoban otlattim iyi akşamlar gardasim 😃
Sen benim kim olduğumu biliyor musun dayı
Benim geçtiğim yerlere senin aklın ermez
😂😂😂
Kişneme dayı. Ben ufkun ötesini görürüm, sen ise konuşmaya değmeyecek yerlerde sürünürsün!
Kardeş ne uzattın sukut altındır susmasını bilene
Çin seddi
Hazır Çin'e gitmişken Everest tepesine de tırmanaydın
Pekindeydim ben.
Ok. Ne güzel de üye adın varmış 😅
Himalayalar