Tatil & Seyahat Tatili kalıcı hale getirmek mümkün mü? (Sayfa 2) Sur Yapı Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1213 Tatili kalıcı hale getirmek mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 25 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Valla seneden seneye 5 gün falan ancak yapabiliyoruz yetiyor yani 😀 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 638 cevap paylaştı. tatil yapmak mesele degıl yalnız sureklı akar bır nakıt musluğu olması lazım 0 0 Yorumla
sedat_altnkya Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Şu an tum planlarimi bu dogrultuda yapiyorum eger gerceklestirebilirsem bunun formulu nu paylasirim ☺️ 0 0 Yorumla
LavendelB Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Tatil kalıcı olmadığı için tatildir bence zaten. Alışılmışın dışına çıkmaya günlik hayatından uzaklaşmaya tatil diyoruz diye düşüniyoruö çünkü 0 0 Yorumla
Menekşe010101 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Vallahi ben bu yaz hiç bir yere gidemedim bile ve bunu kalıcı hale getirmeyi hiç düşünemiyorum maalesef ekonomimiz el vermiyor 0 1 Yorumla uuuusssseeeerrr +1 yıl Vay ablam vay Yorumla
Schnuri Takip Et Xper 2 Yaş: 57 +1 yıl Evet ama Antalya'da değil, Ege, İzmir'de. Daire değil, bahçeli küçük müstakil evde. Turistik tatil yer değil, köy, çiftlikte 0 0 Yorumla
zaferkama61 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Fiyatlar çok yüksek bu paralarla tatil yapmak imkansız 0 0 Yorumla
n1d4lee Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl 3 gün otelde kalabilenin zengin sayıldığı bir dönemdeyiz yani imkansız. 0 0 Yorumla
hzulqiorra Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bilgisayardan çalıştığım için yıllarca tatil yapıyorum 0 0 Yorumla
baklavatepsisi Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Maddi durum yeterince iyi ise ve bolca vakit varsa neden mumkun olmasin ki 0 0 Yorumla
BSbs34 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Havuzlu falan bir ev alıp yaz kış ısıtıp soğutacak Havuzlu da manita ile olucaksin 0 0 Yorumla
Berkcengiz00 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bence mümkün değil tatil bir süre sürer ve sonra biter 0 0 Yorumla
İpekkei Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Kesinlikle diğerlerinin dediği gibi maddiyata bakıyor 0 0 Yorumla
Miaarmstrong Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çok güzel görünüyor ama temizlik konfor da çok önemli rahat bir tatil için 0 0 Yorumla
1Meraktan Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yani oteli satın alıp işletmenin başında durabilirsen sana kalıcı tatil olabilir evet 0 0 Yorumla
Umutdkmc Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Oralardan kendine bi otel alır hem istersen mümkün. 0 0 Yorumla
thecan78 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Eğer durumun iyiyse ve önünde engel yoksa neden olmasın 0 0 Yorumla
Mavi_kalp21 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Paran yoksa nasıl kalıcı hâle getirebiliriz ki? Kaldı ki ekonomik sıkıntılar had safhada iken 0 0 Yorumla
EsmaTamkoç Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Paran varsa tabi mümkündür paran yoksa tatlilin t sini gormen bile birsey 0 0 Yorumla
Xantizo Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Her iyi şeyin olduğu gibi tatilinde bir sonu olacak tabii ki kalıcı olmaz. 0 0 Yorumla
Doganinrengi Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Kesinlikle mümkün. Tabi emekli olmak gerekiyor... 0 1 Yorumla uuuusssseeeerrr +1 yıl Emeklimisin Yorumla
Kutayada Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Sürekli tatil sıkabilir. Tatilde sürekli farklı bir şey yapmazsan net sıkılırsın 0 0 Yorumla
Denizmiraliva Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Keske imkan olsa da kalici hale gelse ki her sene otellere para vermekten cok daha mantikli 0 0 Yorumla
000Cenk000 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Devamli tatil yapmakta nereye kadar süreklilik bıkkınlık getirir. Ara ara olmasi iyi bence 0 0 Yorumla
bisisormakicinactim Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl sanmıyorum tatil sadece gezmek değil mental olarak da dinlenmedir 0 0 Yorumla
sayisalcimaymun Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl hayır otelde çalışın bu sayede sınırsız hotel olanaklarından faydalanırsınız 0 0 Yorumla
Büşrademirel Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Su ekonomide tatil yapmak falan ne biliyim ya😂 0 0 Yorumla
Papellini Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Her gün tatil yaparsam kıymetini bilemezmişim gibi geliyor :o 0 0 Yorumla
scorpionking343536 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl maalesef mumkun degil calisiyorsan tabi eger patronsan patronlara mumkun calisanalara degil maalesef 0 0 Yorumla
usmanım_nereye5 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kalıcı tatil olmaz be Naaıl olıcak tatil yerine mi taşınıcan 0 0 Yorumla
Jupiter611 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bence bunu herkes ister ama oyle bir sey icin otelin olmasi gerek 0 0 Yorumla
Doktormhmtt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Baba parasını yiyeceksen kalıcı olur, öbür türlü kim ödeyecek prasını 0 0 Yorumla
fisunekiz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl sur yapı mükemmel evler yapmış paranın gözü köt olsun :) 0 0 Yorumla
Grizzly06 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Tatil bence az ve öz olduğunda anlam kazanan bişey. 0 0 Yorumla
AdimMahmut Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Emeğine teşekkür ederim genelde yazlık tercihim olur. 0 0 Yorumla
Atraksiyon32 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl herzaman keşiş pilav yemez her yeni yıl yeni tatil yeri 0 0 Yorumla
İclalli Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Bu güzel bir teklif tâbi bütçesi uygun olanlar için 0 0 Yorumla
Ugurylmz Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Tatil beldelerinde yaşamakla mümkün kılınabilir sanırım 0 0 Yorumla
sjsjsjsjsj12 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Paran varsa olabilir ama paran yoksa kimseyi darlama derim 0 0 Yorumla
Fuchen Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Fiyatlar güncel mi? Antalya gibi bir şehir için fazla uygun da 0 0 Yorumla
mersinsekkk Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ömür boyu tatil mümkün, çok paran olursa alırsın deniz kenarında bir ev. Mis gibi Kalırsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Öde öde bitmez borcu ulan bu kadar serveti nasıl yapıyosunuz gidin deprem zedelere bağışlayın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok güzeller ya bayıldım 1 ay sonra bende antalya ya gideceğim tatil için biraz geç kalmış olabilirim 0 0 Yorumla
münzevi___ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Tabiki değil ama ülkecek öyle bir şeye ihtiyaç var 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Ömür boyu tatil yapılmaz çalışmakta lazım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. para varsa mümkün olabilir.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uygun fiyata bulursan niye olmasın yazin gidip gelirsin heleki Antalya gibi bir şehirde 0 0 Yorumla
TahinliEkmek Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Belli şekilde planlanırsa niçin olmasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
212Cevap
Benim karavanım var, benim için tatil kalıcı gibi bir şey
Antalya ülkemizin tatil cenneti ya cok guzell
Valla seneden seneye 5 gün falan ancak yapabiliyoruz yetiyor yani 😀
tatil yapmak mesele degıl yalnız sureklı akar bır nakıt musluğu olması lazım
Termal oteller kiralanacak bu mümkün ola bilir
Şu an tum planlarimi bu dogrultuda yapiyorum eger gerceklestirebilirsem bunun formulu nu paylasirim ☺️
Tatil kalıcı olmadığı için tatildir bence zaten. Alışılmışın dışına çıkmaya günlik hayatından uzaklaşmaya tatil diyoruz diye düşüniyoruö çünkü
Vallahi ben bu yaz hiç bir yere gidemedim bile ve bunu kalıcı hale getirmeyi hiç düşünemiyorum maalesef ekonomimiz el vermiyor
Vay ablam vay
Evet ama Antalya'da değil, Ege, İzmir'de. Daire değil, bahçeli küçük müstakil evde. Turistik tatil yer değil, köy, çiftlikte
Fiyatlar çok yüksek bu paralarla tatil yapmak imkansız
3 gün otelde kalabilenin zengin sayıldığı bir dönemdeyiz yani imkansız.
Bilgisayardan çalıştığım için yıllarca tatil yapıyorum
Maddi durum yeterince iyi ise ve bolca vakit varsa neden mumkun olmasin ki
Havuzlu falan bir ev alıp yaz kış ısıtıp soğutacak Havuzlu da manita ile olucaksin
Bence mümkün değil tatil bir süre sürer ve sonra biter
Kesinlikle diğerlerinin dediği gibi maddiyata bakıyor
Çok güzel görünüyor ama temizlik konfor da çok önemli rahat bir tatil için
Yani oteli satın alıp işletmenin başında durabilirsen sana kalıcı tatil olabilir evet
Oralardan kendine bi otel alır hem istersen mümkün.
Eğer durumun iyiyse ve önünde engel yoksa neden olmasın
Paran yoksa nasıl kalıcı hâle getirebiliriz ki? Kaldı ki ekonomik sıkıntılar had safhada iken
Paran varsa tabi mümkündür paran yoksa tatlilin t sini gormen bile birsey
Her iyi şeyin olduğu gibi tatilinde bir sonu olacak tabii ki kalıcı olmaz.
Kesinlikle mümkün. Tabi emekli olmak gerekiyor...
Emeklimisin
Sürekli tatil sıkabilir. Tatilde sürekli farklı bir şey yapmazsan net sıkılırsın
Keske imkan olsa da kalici hale gelse ki her sene otellere para vermekten cok daha mantikli
Devamli tatil yapmakta nereye kadar süreklilik bıkkınlık getirir. Ara ara olmasi iyi bence
sanmıyorum tatil sadece gezmek değil mental olarak da dinlenmedir
evlendik tatile gidemedik valla cok pahalı
hayır otelde çalışın bu sayede sınırsız hotel olanaklarından faydalanırsınız
Su ekonomide tatil yapmak falan ne biliyim ya😂
Her gün tatil yaparsam kıymetini bilemezmişim gibi geliyor :o
maalesef mumkun degil calisiyorsan tabi eger patronsan patronlara mumkun calisanalara degil maalesef
Kalıcı tatil olmaz be Naaıl olıcak tatil yerine mi taşınıcan
Bence bunu herkes ister ama oyle bir sey icin otelin olmasi gerek
Baba parasını yiyeceksen kalıcı olur, öbür türlü kim ödeyecek prasını
sur yapı mükemmel evler yapmış paranın gözü köt olsun :)
Tatil bence az ve öz olduğunda anlam kazanan bişey.
Emeğine teşekkür ederim genelde yazlık tercihim olur.
herzaman keşiş pilav yemez her yeni yıl yeni tatil yeri
Bu güzel bir teklif tâbi bütçesi uygun olanlar için
Tatil beldelerinde yaşamakla mümkün kılınabilir sanırım
Paran varsa olabilir ama paran yoksa kimseyi darlama derim
Fiyatlar güncel mi? Antalya gibi bir şehir için fazla uygun da
Ömür boyu tatil mümkün, çok paran olursa alırsın deniz kenarında bir ev. Mis gibi Kalırsın
Öde öde bitmez borcu ulan bu kadar serveti nasıl yapıyosunuz gidin deprem zedelere bağışlayın
Çok güzeller ya bayıldım 1 ay sonra bende antalya ya gideceğim tatil için biraz geç kalmış olabilirim
Yazlık lazım da yok ki 🙂
Tabiki değil ama ülkecek öyle bir şeye ihtiyaç var
Ömür boyu tatil yapılmaz çalışmakta lazım
para varsa mümkün olabilir..
Tabiki de mümkün ama para lazımdır.
Uygun fiyata bulursan niye olmasın yazin gidip gelirsin heleki Antalya gibi bir şehirde
Devremülk olayı çok iyi ya
mümkün bence ellerine sağlık m
Keşke mümkün olsa kalıcı tatil
Tropikal bir ada ülkesinde yaşa
Belli şekilde planlanırsa niçin olmasın
Mümkün birazda para destekler