Ne bileyim gidince huzur bulduğunuz, aşırı sevdiğiniz bir yer & mekan vs..

Ne bileyim gidince huzur bulduğunuz, aşırı sevdiğiniz bir yer & mekan vs..

Maalesef İstanbul da yaşamadığım için pek bilgim yok yani hiç gitmedim.. ama bir gün gitmek isterdim tabi ki de özellikle boğaz köprüsünü görmeyi çok istiyorum ya da bir zamanlar tuttuğum takımın stadını da görmek isterdim.. özellikle çok kalabalık olması dışında zaten kötü bir yanı gelmiyor istanbulun.. şu an için gidecek gibi durmuyorum ama gidersem mutlaka iyice gezmeyi düşünüyorum.. evim diyeceğim bir yer ise yok yani ne İstanbul da ne de yaşadığım şehir olan Ankara da kendimi o kadar ait hissetmiyorum hiç bir yere. ama yalnız takıldığım manzarası olan ve yüksek olan her yer aslında benim için huzur dolu yerlerdir..
Merhaba Adminim,
Üsküdar var, sahil, kız kulesinin tam karşısı, kayalıklarda oturmak ya da bankta, semaver çay, çekirdek kola, abur cubur ama yalnız da hiç canım istemiyor! 😅
Dudullu tepesini seviyordum, kapatmışlardı en son çalışmalar vardı! 😅
Tepeüstünü geçtikten sonra ilk köprüyü girişini geçtikten sonra, ilk sağdan girince çok güzel yeşillik alan var. Meyve ağaçları var. Soğuk su var. Devletin çim sulama şeyini açıp kapatıyoruz, yapıyorum yani! 😅
Sınırsız su, yağmurlama su, içmelik su, ailecek piknik yaparız güzel olur! 😅
Pek gelen giden olmaz söylediklerim harici, arabada giriyor! 😅
İstanbul'a geldiğim anda streslenmeye başlıyorum. Ben o şehre gelirsem birini boğarım, onu anlıyorum her defasında... :D
Gitmek istediğin yere gidemiyorsun ki, burası benim en sevdiğim yer diyesin. Hadi diyelim gittim, zaten İstanbul 'da artık sakin yer kalmadı. Her yer kalabalık ve her milletten insan artığı var. :D
Trafik, farklı uluslardan millet kalabalığı, pahalılık ve fırsatçılık her şey var. :D
İstanbul turistlere güzel, Türklere değil. :D
Cevap
27Cevap
Bağdat caddesi, caddebostan 💙
Karaköy Kadıköy Üsküdar gecenin ikisinde bile kendimi deniz havası alabiliceğim yerlere götürtürüm :D fethipaşa korusunun bende çok anısı var mesela :) küçükken parka değil oralara gidiyodum 😅 evim gibi değil fakat ben denizi gördüğümde rahatlıyorum ve sakinliyorum diyebilirim.
-Her günüm Maltepe Sahilde geçiyor benim için çok özeldir, Adalara karşı oturup Marmara denizini izlemek keyifli oluyor.
-Kadıköy Haydarpaşa Garı 4,5 yıl çalıştım limandan herkesin giremediği bir yerde boğazın en güzel halini izleme fırsatı veriyor.
Kadıköy, İstanbul'a ilk geldiğimde yaşadığım ilçesi idi. Akşamları hep sahile yürür, biraz oturur, sabahın o gürültüsünü hafif sessizliğe bırakmış bir zamanda denizi seyrederdim. Sonraki yıllarda arkadaşımla gece de çıkıp gidip oturup sohbet etmişligimiz de var. Kadıköy'un yeri benim için apayrı. Çoğu anılarımin geçtiği yer.
Hiç gitmediğim; ama nedense en sevdiğim yerler Belgrad Ormanı ve İstanbul Park F1 pisti yakınları... Gittiğim yer olarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü manzaralı boş arazi olabilir.
Vardı evet, özellikle Avrupa yakasında Avcılar sahili, Çekmece tarafları, Anadolu yakasında da Caddebostan sahili.. Deniz olan yerler genellikle huzur veriyor bana..
Rumeli Hisar'ına gitmeyi çok seviyordum, akşamları yakınlarda bir patsocu vardı alıp manzara eşliğinde arkadaşımla sohbet muhabbet etmek ayrı bir terapi etkisi veriyordu.🥲
Sarıyer ve Kadıköy Beykoz İstanbul'un en nezih ilceleridir oralarda gezdiğim zaman sanki başka şehirde geziyormus gibi oluyorum.
Beşiktaş sahilinde gece denizi izlemeyi çok seviyorum.
Hele de orada sabahı doğurmak deşarj olmamı sağlıyor.
Sevmiyorum ki öyle diyeyim sadece camiileri hoşuma gidiyor estetik yapıları
Turkcell platinum park beklerim herkesi 😄 hemen yakınımda
Kadıköyde yaşamıyorum ama yaşadığım yerden daha iyi biliyorum Kadıköyü keşke taşınsam oraya.
Bayrampaşa belediyenin orada çay bahçesine bayılırım 😅
Ayasofya Camii.
Her gittiğimde aşık olup, içinden çıkasım gelmiyor.
Sabit bir yer yok genel olarak vapurda olmayı, denizi izlemeyi seviyorum.
vardı ama şimdi hepsinde suriyeliler cirit atıyo allahtan 3 4 yer kaldı oraları da yakın arkadaşlarıma bile söylemiyorum gittiğimde story bile atmıyorum kimse bilmesin diye
Bağcılar benim evim fghfhgf
@r_engarenkyollar bir şeyi yok bağcılar bizim
Kesinlikle 👍👍
Üsküdar sahil kız kulesinin karşısı ve Mihrimah caminin avlusu hayatim çocukluğum huzur bulduğum yerler.
Tabi ki Kadiköy ve Balat 💜
İstanbul’da yaşamıyorum gelecek sene için planlarım var
1 kere geldim bir daha gelmem benim nefes alacağım bir şehir değil aga 😂
Aslında şehitliğin içinde yürümek bana huzurlu hissettir hep.. ilk aklıma gelen orası oldu… 😅
Beşiktaş üsküdar ve kadıköy ruhu ruhuma denk semtler ve birini tercih etmek zorr 👉🏻👈🏻
Trafiksiz net noktası güzel
Üsküdar sahili ve karaköyü severim
Istanbulu hiç gezmedim🥺💔
Büyükada
Bakırköy
Yeşilköy
İtü ayazağa kampüsü, benim evim
İstanbul'a hiç gitmedim.
Sarıyer anısı mazisi çok büyük
Üsküdar, maltepe sahili, yuşa tepesi
Polonezköy harika bir yerdi :D
Üsküdar ❤