Güncellemeler
+1 yıl
taksi fiyatı çok artmış olmalı. otel 2 bin tutar dedi. baktım bir uygulamadan gerçekten doğru diyorlarmış :d
taksiyle gitsem ne kadar tutar. taksi olmadan nasıl gidilir. hadi diyelim otobüs gitti ama otel biraz başka yerde içmelere doğru ona nasıl ulaşacam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Muttaş ile 165 lira Marmaris Otogar, Havaş da aynı zaten 3-5 lira ya oynar ya oynamaz, yakında kullanmadım Havaş'ı. Marmaris Otogar'dan İçmeler'e sürekli dolmuş var zaten, ister belediye ister özel. Gideceğin otelin ismini söyle ona uygun bir yerde indirirler
çok teşekkür ederim
Rica ederim, taksi olayına girersen 750-1000 arası öperler (mecazen) Aman deyim, bulaşma. Ege esnafı çok tehlikeli, dikkatli ol. Hele hele Marmaris, 15-16 yıl yaşadım, oralarda yaşanmaz sadece senede bi tatile gidilir
Bana otel 2000 tutar taksi dedi 😂
Ben yine az sallamışım, Yuh diyorum cılkını çıkarmışlar. Hep bu dövizle gelen turist yüzünden
yol da uzun sanırım. havalimanında oraya 100 kimden fazla görnyor
95-110 arası içmeler doğru, ama yine çok yaa. Gerçi hazır yakıt da 40 falan iken yapıştırır ücreti
illa ki turist taşıyor diye iyice üstüne koyuyorlar. yapacak bir şey yok maalesef
Bugün 2000 lira 100 USD değil, ona göre hareket ediyorlar ama çok yine de çok. Dikkatli olacaksın, paranı olabildiğince karşılığı olmayan hizmetler için çok kaptırmamaya yani
Adam gibi hizmet verseler eyvallah, o zaten yok
teşekkür ederim tavsiyen için. memnun kalırım umarım. hiç gitmedim, çok övdüler bu sene içmeleri tercih ettm ben de
Rica ederim, en azından Marmaris'le iç içe değil. Umuyorum memnun kalırsın, iyi tatiller.
ben de aynını umuyorum, çok teşekkürler 🙂
ama nedne en azındna dediniz? çok beğenmiyor musunuz
Havaş otobüsleriyle git, ordan içmeler'e geçmek kolay
çok teşekkür ederim. otobüsler havalimanından kalkıyor herhalde. ordan marmarise gidecem, marmaristen içmelere nasıl gideyim peki, taksiyle mi
Ordan da minibüs var zaten, sen Havaş'in şoförüne söyle o seni yönlendirir, ben de Dalaman havalimanından Havaş ile Fethiye'ye geçiyorum hep
Havalimanı çıkışında hemen karşında Mutaş (Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait) ve Havaş otobüsleri var, ikisi de gidiyor, ben Havaşi kullanıyorum, sen binmeden önce sor ve konuş, hatta İçmeler'e gideceğini söyle
çok sağolasın ya. hiç bilmediğim bir yer olduğu için, taksi düşündüm ilk o da aşırı pahalı görünyor.
Taksiye hiç gerek yok inan, ben de taksi kullanan biriyim ama taksilik bir durum yok, zaten dediğim gibi yardımcı oluyorlar
teşekkür ederim tekrardan. umarım rahat olur. sayenizde biraz kafa karışıklığı gitti.
Kafanın karışmasına hiç gerek yok, ilk defa gideceğin için biraz stres yapmış olabilirsin ama inan çok rahat gidersin😊
sorma. kaosun başkentinden gidiyorum ama hiç gitmediğim için biraz nasıl araç bulama noktasında beynim karıştı 😂😂😂