beyaz yaka biraz alt sınıf oldu artk yalnz 😂😂😂 şöyle ki çoluk çocuk istemiyorum. kardeşim ve bir de babam var. kardeşim de aynı kafada. dolayısyla tarla al cart curt çok ileriye dönük yatırımları gereksiz görüyorum. Evin araban ekstra malın mülkün varsa en iyisi rahatına keyfine bakmak bu hayatta.
Tabi ki rahatına bakacaksın da annem hep aynı mi kalacaksin yarinimiz belli değil ama hiç olmaz sa ileriye dönük hiç olmazsa insanın güvenceleri olsun baba kardeş de bir yere kadar çizgi Üstü bayann😂
ee tabiki güvencemiz için yaşıyoruz. şükür gelirinizin yüzde 70i buna ayrılıyor. yatırımlara ama trakyada 20 sene sonra ne işe yarayacağını bilmediğim bir tarlaya para yatırmam 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ben daha çıkamadm nasipse eylulde
Hayırlısı olsun
Oralar nasıl ne kadar kalıyorsn
kaç gün yani
Ben günü birlik takiliyorum böyle daha zevkli hemde başka başka yerleri daha iyi görüyorum sen hangi şehirdesin
İstanbuldaym, Badrum tatil planımız
Oralar uçuk bu sene git gel bir kişi 20-30 rahat harcar
aynen 3 kişi 70 bin civarı gidecek hesapladk
arsayı alıp ne yapacaz ki 😂😂😂
Koyun üstüne bir karavan takılın
ne gerek var. tatil dediğin otelde yapılır :ddd
Amma hazircisin sende 😃 beyaz yaka olduğunu belli etme😂
beyaz yaka biraz alt sınıf oldu artk yalnz 😂😂😂 şöyle ki çoluk çocuk istemiyorum. kardeşim ve bir de babam var. kardeşim de aynı kafada. dolayısyla tarla al cart curt çok ileriye dönük yatırımları gereksiz görüyorum. Evin araban ekstra malın mülkün varsa en iyisi rahatına keyfine bakmak bu hayatta.
Tabi ki rahatına bakacaksın da annem hep aynı mi kalacaksin yarinimiz belli değil ama hiç olmaz sa ileriye dönük hiç olmazsa insanın güvenceleri olsun baba kardeş de bir yere kadar çizgi Üstü bayann😂
ee tabiki güvencemiz için yaşıyoruz. şükür gelirinizin yüzde 70i buna ayrılıyor. yatırımlara ama trakyada 20 sene sonra ne işe yarayacağını bilmediğim bir tarlaya para yatırmam 😂
Büyük konuşma ben misal dedim Trakya git Datça Göcek kaş oralardan al. annem silah mi dayadik kafana😂😂
tamam da 70 bine egede tarla mı var 😂😂😂
Annem o seni gariban gördüğüm zamanlardı iş değişti 😂😂😂 ben denize girem yunuslar da var oynayam onlarla çav matmazel
hahaha garibanlıktan çıktık demek ki sağolsn :d
Çıktın annem versiyon atladin 😃
ahaha ne mutlu bize. Sen naptn yunuslar nasıl
Tam sebekler cidden çoktandır sevmemiştim öpüştük ayrıldık flipper la sen neler yapıyorsun iş güç yoğun mu
yoo yoğun değil. eylülü bekliyorm işte. Bodrum yaoacaz
Sektör ne organ ticareti mi rahatlığa bak😂
ayıpsın. akıl ve birlikten doğan güç. aile işi 😂
Birlikten doğan güç halı yıkama mi Fırıncılık mi😂😂😂
sen nedne bu kadar fakirsin 😂
Annem ruhumuza işlemiş fakirlik ne yapalım Allah hatundan yana yüzümüzü güldürsun😂😂😂😂😂
bu fakirlerin erkekleri de utanmasa zengin kocaya gidecek 😂😂😂😂😂
Sorma acayip cilve yaparım 😂😂😂 hangi semt birde Kadıköy Kalamış Ataköy ise eririm😂😂
Ataşehir ama parazit erkek sevmiyom ben ya 😂😂😂😂
Annem her şey gdo lu parazitsiz insan mı kaldı😂
İnsan arayan kim 😂😂😂 gereksiz. Az insan rahat kafa
Bende o yüzden kaçıyorum ara ara tavsiye ederim evde kalmış kız modundan çık bir ara😂😂
evde kalan kızlar evli kızlardır. köle gibi el oğluna kendini adayıp bok gibi bir hayat yaşıyorlar😂😎
Hepsi öyle miymis tam feminist karın bakis acısı 😂😂
feminizmle ne alakası var sen de tam yobaz çıktın.
😂😂😂😂 yobaz
Niye milleti kıskanıyorsun bulmuş sevmiş evlenmişler seni begenmiyorlsr diye kıskançlık yapıyorsun😂
aha tipik alt sınıf hödüğü 😂😂😂😂 neyse sen kendin gibilerle diyalog kur.
İki makara da yapılmıyor bozuluyorsun yaşının verdiği sınırı ortaya çıkarma annem kırış kırış olursun😂
yobaz kafalar midemi bulandırıyor. makara bile belli ediyor kafa yapınızı. hadi naş
o güncellemede yazdığını da anana iade ederim.