Planı yaptık tarihin gelmesini bekleyen ben 🥺 ilk Samsun sonra orduda 2 haftalık tatil yapacam. Bu sene karadeniz olsun dedik değişiklik iyidir. Siz nerelere gittiniz? veya Planlarınız neler?
Planı yaptık tarihin gelmesini bekleyen ben 🥺 ilk Samsun sonra orduda 2 haftalık tatil yapacam. Bu sene karadeniz olsun dedik değişiklik iyidir. Siz nerelere gittiniz? veya Planlarınız neler?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Anlatayım almanyada yaşıyorum bunalım içerisinde ne yapsam diye düşünürken daha önce gitmiş olduğum parise gitmeye karar verdim sonrasında yolu yarılayınca dedim ki okadar yol geldin (300) km devam etmek istedim ve devam ettim akşam dereköy sınır kapısındaydım türkiyeye giriş yaptım İstanbul gaziantep sonra gaziantepten tekrar çıktım hataya gittim deprem bölgelerini gezdim çok üzücüydü rabbim kimseye yaşatmasın birdaha sonra adana mersin gülnar bozyazı anamur alanya konya eskişehir bursa çanakkale İzmir tekrar İstanbul ve ülkeden çıkış yaptım şu an tekrar almanyada evimdeyim yakında tekrar çıkabilirim tekrar sıkılmaya başladım :)
İett otobüsü bile denize girdi, ben hâla giremedim🙄
🙄🙄
😥😥
karadenizliyim zaten buralar iyi bir yanımız yeşillik bir yanımız deniz yaylalar derken güzel geçiyor
guzel ama nemi ve deniz anası çok fazla onlar olmasa 4 4 luk 😂
O kadar olsun artık trabzonda cafe işletiyorum ben türk gelmiyor artık arap ile uğraşıyoruz 🤷♂️😂
Her güzelliğin bir külfeti vardır
Muğla Aydın bu gece de Antalya ya geçiyorum
hiçbir yere gitmedim gidecektik bi iş çıktı gidemedik
Bu sene tatil yapmadım maalesef. iyi tatiller dilerim :)
Kendi memleketimde İzmir
Memlekete gittim
Daha tatil planı yapmadım kuzu maalesef
Bir günlük plaja gittim
Fethiye, ölü deniz 🏖️
Balkanlar
maalesef yurt dişi cikma yasagi. Var çıkamadım
Yapmadım 😔
Hiç tatil yapmadım
Göcek ve Fethiye'de yaptım
Kimle gidiyorsunuz?
İbiza