Denizin görüntüsü, sesi, bedenin içindeyken algılayışı, sistem içindeki parçasal mantığı seni akıl yönünden diyalektik hesaplarında etkiler. Gören insanların düşünme şekline göre karşısında açık verirsin. Kendi yaradılışsal hesaplamalarında da uzay gibi bilinmezlik yaratır. Sanatını da olumsuz yönde etkiler. Bir an önce kavramaya çalış çok şey kaybedersin yoksa.
24 Yorumla
En İyi Cevaplar
eksiklil değil diyenlere kulak asma eksiklil basbaya ülkemizin üç tarafı denizlerle kaplı bi zahmet gidin elin yabancısı geliyor tatil yapıyor tüek halkı yapamıyor
14 Yorumla
+1 yılDenizin verdiği o huzuru bilen biri olarak ve tam bir deniz aşığı olarak cevap veriyorum bence eksiklik. Ama geç kalınmış bir durum yok, yaşın çok genç. İlerde eline fırsat mutlaka geçecektir ve bu fırsatı mutlaka değerlendir diyerek tavsiyede bulunayım sana. İlla tatil amaçlı gitmene de gerek yok, sahil kenarı olan bir şehire gezi planı da yapabilirsin
11 Yorumla
- Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBiz buna kısaca coğrafya kaderdir diyoruz
22 Yorumla- +1 yıl
Mersi canm 💕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. Hayır değil tabi ki. Ben denizi ilk defa 15 yaşında görmüstüm. Hem vapura da ilk defa o yaşta bindim. İlla şu yaşta görmelisin gibi bir kaide yok.
25 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl70 yaşında kar görmeyen deniz görmeyen normal bunlar olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
İstanbul'da yaşayıp deniz görmeyen var ne diyon
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGörürsünüz zamanla
10 Yorumla
+1 yılbende 19 yasındayım ve hic deniz gormedım. cunku babam hic tatile goturmedı goturse bile annem gitmezdi. annem dindar birisi oyle gunah falan der hep acık kadınları görünce. o yuzden uniye gıdınce gorucem doya doya. ayrıca eksıklıkle alakası yok boyle dusunme
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence eksiklik. 19 yaş denizi görmek için baya büyük bir yaş. Seni çok iyi anlayamam çünkü ben Trabzon da yaşıyorum burada heryer deniz ve benim evimde sahilde direkt karşım deniz. 26 yıldır bu manzarayla uyanıyorum. Ve deniz bence çok güzel huzur veriyor insana. Yazın tatile gitmemeni anlarım bende öyle tatillere yazları gitmedim ama bu kadar yıl yaşayıp bir kez bile denizi görmemene çok şaşırdım. Nerede yaşıyorsun bu arada?
23 Yorumla- +1 yıl
İstanbul bagcilarda ama dibin deniz diyenler gidemedim iste
Cevap sahibi+1 yılşu an çok daha fazla şaşırdım İstanbul denizi olan bir yer birde. Bazı ilçeler de olmayabilir ama şehirde var. Bende sandım ki Ankara falan gibi bir yer. Sen istesen kendinde bir otobüse minibüse binip gidersin.
- +1 yıl
Son duzenlemeye bak
+1 yılDeniz kenarında yaşıyorum, görmemek bir eksiklik değil. Ben de mesela hiç delta görmedim. Ben de onu görmek isterdim, veya medcezirin çok belirgin yaşandığı bir su kenarı olabilir. Yakamozunun çok belirgin olduğu bir kumsal olabilir (bu arada yakamoz dediğimiz şey dünyanın en sihirli şeyi olabilir, gece kayıkla açıldığımızda deneyimledim ama daha belirgin olduğu durumlar oluyor, bi araştır derim aşık olursun. 😁)
10 Yorumla
+1 yılAskimm bende 19 yaşındayım. Sivastayım ben. Küçükken görmüşüm bi o onu da hatırlamıyorum. Bir eksiklik de değil. Lisem de şehir dışıydı ama gene denizsiz , üniversitemdeki şehirde deniz var ancak görebileceğim anla yani. Ama kendini geliştirmek önemli olan. Deniz görünce kültür artmıyor
10 YorumlaDenize gitmek istiyorum dediğin an tatilin benden ablacim, fake profil falan degilim, Allah kalbine göre versin...
11 YorumlaOha ya doğduğumdan beri ege bölgesinde yaşadığım için çok garip geldi deniz hep dibimde umarım görürsün sen de bir gün🥲
11 Yorumla
+1 yılEn son 13 yaşındaydım 12 ve 13 yaşım dışında bir daha görmedim bazen rüyalarıma giriyor o kadar özledim
11 YorumlaSahile 15km uzakta oturuyorum ben bile bu sene denize hiç girmedim 😂
12 YorumlaNeden eksiklik olsun ki? Bence bu tip seyleri kendinde eksiklik olarak görme.
12 YorumlaDoğma büyüme trabzonluyum ama 2018 yılına kadar yüzme bilmiyordum.
12 YorumlaBenimde 6 sene oldu herhalde niye eksiklik olsun ki
13 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil elbette bunu fazla kendinize dert etmeyin zaman gelir o da olur
11 Yorumla Hiç problem değil🤩 zamanı geldiğinde en sevdiklerinle görürsün
11 Yorumla
+1 yılBende deniz gördüm ve eksiklik olarakta görmüyorum saçma
19 Yorumla- +1 yıl
Görmedim*
- +1 yıl
😒😒😒
- +1 yıl
Nasıl ya
- +1 yıl
Sağa ne 😏😏
- +1 yıl
Sen gördünde ne oldu
- +1 yıl
hiçbir şey
- +1 yıl
Ayvalıktayım deniz ayağımın altında
- +1 yıl
Görmedim diyorum
+1 yılİstersen davet ederim seni
Otel ayarlarım yalnız kalırsın14 Yorumla- +1 yıl
Gercekten
- +1 yıl
Sen bilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl31 ağustosa kadar kyklarda bedava kalınıyor öğrenci olma zorunluluğu yok. Kuzenin yakın bir arkadaşın varsa otobüse atlayın gidin muğlaya antalyaya. Sadece otobüs bileti alırsınız orada çok harcamazsınız
28 Yorumla- +1 yıl
Kim demiş ücretsiz ve öğrenci olma şartı yok diye?
Cevap sahibi+1 yılBakanlık açıkladı haziranda. Yaz seferberliği herkes gitti kaldı temmuzda ağustosta git araştır biraz
- +1 yıl
Buraya link bırakabilir misin?
Cevap sahibi+1 yılSen kalamazsın 30 yaş sınırı var www.takvim.com.tr/.../amp
Cevap sahibi+1 yılhttps://seyahatsever.gsb.gov.tr
Seyahatsever projesi ile yurtlarımız yaz boyu ücretsiz. Bakanlığın yazısı
Cevap sahibi+1 yıl!!!
- +1 yıl
İlk paylaşımın doğru olabilir ama dikkat edersen eksik bir bilgi. Yaş şartını yazmamışsın bir sonraki paylaşımda daha açık ve net görüşler paylasmanı temenni ederim. Bu arada verdiğin bilgi için de teşekkür ederim.
+1 yılDenizi görmek bir ayrıcalık veya bir ekstra katmıyor insana. Bulunduğun duruma şükredip mutlu ol. Eğer sabırlı olursan hayatta her şey ile karşılaşırsın ve yaşarsın.
10 YorumlaFethiye'den selamlar. Tez zamanda sen de gidersin İnşallah. 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel ben seni denize götürim ya gerçekten duyduguma üzüldüm buna
Eger sözünde gerçekten doğru isen16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAilen izin veriyor mu tatile gitmene
Cevap sahibi+1 yılHemende terslemeniz yok mu?
Cevap sahibi+1 yılAma gerçekten söylediğin şey içimi burktu
Eksiklik pek değil ya normal deniz işte mavi ve baya geniş yani görsen de bir şey değişmez ama görmen iyi olur ama bir eksiklik değil kendini deniz veya tatil görmediğin için eksik hissteme karakteri eksik olan çok insan var şu an dünyada
11 YorumlaDeniz neymiş ya hiç sevmem
millette bir anlatıyor ki sanırsın denizde doğmuş gibi anası deniz dersin
20 YorumlaKafanı takma. Deniz görmemek , plaj görmemek , ve tatile hiç gitmemek bunlar inan bir eksiklik değil. her şey zamanla olur. Zamana bırak.
10 Yorumlaİnsanın ailesi doğduğu çoğrafya kaderidir niye eksiklik olsunki Allah herkesin gönlüne göre versin
10 Yorumla
+1 yılYaa öyle düşünme görürsün inşallah. Hayat şartları şans işte. Eksiklik olarak görmemek lazım öyle bakmamak lazım oraya
10 Yorumla
+1 yılarkadaşım da var 19 yaşında ilk defa bu sene tatile gitti ona sorduğumda beni tatile dahi götürmediler yüzme bilmiyorum diye denize de giremedim çok üzüldüm demişti :( şu an yüzme dersleri alıyor
11 Yorumla
+1 yılBende 24 yaşındayım fakat en son ki deniz’i sadece 4 yıl önce gördüm.
20 YorumlaÖmrü boyunca denizi göremeyenler var , sana yakınmış güvenilir birileriyle gidip görebilirsin
10 Yorumla28. Yasımda gördüm denizi görüncede hiç ay nıe daha önce görseydim demedim. Kişisel fikrim çokta gerekli değil ☺
13 Yorumla
+1 yılBu gayet normal. Ben kara ilk defa 21 yaşımdayken dokundum, üniversitede kar gördüm mesela
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben 25 yaşındayım ve ilk defa yarın göreceğim bence böyle durumlar hiç eksiklik olamaz yani
10 YorumlaBu eksiklik senin eksikliğin değil, üç yanı denizlerle çevrili olan ülkenin eksikliği dünyanın en iyi denizlerine sahibiz lakin en pahalı balığı biz yiyoruz bu kimin eksikliği biliyor musun? 22 yıldır bu ülkeyi yönetenlerin eksikliği 😤😤😤😤
10 Yorumla
+1 yılİstanbldaysan götüreyim. Yanlış anlama orada ayrıda takılabilirsn
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim💐
+1 yılyoo. Sen gördüyünüde biz görmədik. Sen mutlu olmalısın
12 Yorumla- +1 yıl
Azərbaycana bekliyorum seni. ben götüreyim seni denize
Yok canım niye eksiklik olsun. İleride bir gün görürsün büyük bir şey değil bu
11 Yorumla
+1 yılBen gördüm ne oldu ona bakarsan sudan korkuyorum değişen bir şey yok
12 Yorumla- +1 yıl
Görsen ne olacak görmesen ne
Hayır tabiki de eskislik değil bende bu zamana kadar denize gitmedim
12 Yorumla
+1 yılDoğma büyüme izmirliyim yüzme bilmiyorum denize gitmeme rağmen
13 YorumlaKısmet olmamış görmemişsin olabilir yani bence eksiklik değil takılma 👍👍
12 Yorumla
+1 yılBen gordumde ne oldu vücudunu ellere sergilemekten başka şey degil
12 Yorumla- +1 yıl
Ben annen değilimmmm 🥺🥺🥺🥺
+1 yılHer yaz en az 50 günüm tatilde mugladayim çünkü. d
43 Yorumla- +1 yıl
Umarım gidersin takma ya
+1 yılSende küvete su doldur içinde çırpın
32 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı
+1 yılDaha yaşın genç. İlerde görürsün belki.
23 Yorumla- +1 yıl
20
Ben 24 yaşindayim daha gecen hafta gordum sorun yok bence😁😁
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle değil ama gezip görmek tabii ki iyidir. Bulunduğun lokasyona göre görüp bildiğin şeyler değişebilir
10 Yorumla
+1 yılBende görmedim. Çokta önemli değil bence.
11 YorumlaDeğil tabikide neyi sevdiğinle alakalı
12 Yorumla
+1 yılAnnem Allah başka dert vermesin
12 Yorumla- +1 yıl
Tek eksiğin bu olsun balım
Tatil & Seyahat konusunda 962 cevap paylaştı. Gel misafir edelim büyür denize girebilirsin
13 Yorumlatrollerden sorular...
18 Yorumla- +1 yıl
yo bende 19 yasındayım ve hic deniz gormedım
- +1 yıl
@birvarmısbiryokmus64 kız istanbudayım dyor bilmem farkındamsın...
- +1 yıl
soruda oyle bisey yazmıyor farkında mısın
- +1 yıl
@birvarmısbiryokmus64 evet aşağı kurcalayınca görünüyor diğerlerine verdiği cevaplar falanda çelişkilerle dolu
- +1 yıl
e abla sende istanbuldaysen git yani ben uşaktayım da hic görmedim anaaa
- +1 yıl
abla diyom da bende 2 ay sonra 20 olcam🥺
- +1 yıl
@birvarmısbiryokmus64 seninki olabilir çünkü uzaktasın ama bu içinde yaşıyor
+1 yılİstersen birlikte gidelim
14 Yorumla- +1 yıl
Lan sapıklık olarak algılama be şu kızlar içiniz fesat fesat ml
- +1 yıl
Tamam tamam ya
Ben tatil yapiyom şuhanc İzmir gümüldür de
11 YorumlaBende görmedim dert etme
13 YorumlaBen hiç girmedim bile yaş 18
13 Yorumla
+1 yılAntalya'ya gel.
11 Yorumla
+1 yılBence eksiklik değil herkes herşeyi görecek ya da bilecek diye bir şey yok
20 Yorumla
+1 yılüzüldüm inşallah güzel bir tatil yaparsın
11 Yorumla
+1 yılBence eksiklik ben doğduğumdan beri tatile gidiyoruz bence yılda 4 5 kez gidilmesi gerek
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat