Uzmanlar son araştırmalarına göre 1 yılın yorgunluğunun en az 10 günlük bir tatil ile atılabileceğini açıkladı. Türkiye’de ise bu yıl tatil yapamayanların oranı %70lerde.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Uzmanlar son araştırmalarına göre 1 yılın yorgunluğunun en az 10 günlük bir tatil ile atılabileceğini açıkladı. Türkiye’de ise bu yıl tatil yapamayanların oranı %70lerde.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Maalesef ben tatil yapamadım bu yıl yapacaımı da sanmıyorum geçti artık ama tatil yapmak güzeldir tabi ki de her zaman Birçok insan için uzun süreli bir tatil yapmak, stresten uzaklaşmak, yeniden enerji toplamak ve ruhsal olarak yenilenmek için harika bir fırsat olabilir. Ancak herkesin bir yılın yorgunluğunu aynı şekilde atma ihtiyacı olmayabilir. Bazıları daha kısa tatil dönemleriyle de dinlenmiş hissedebilir.
Yorulmadım ki neredeyse 1 yıldır çalışmıyorum ama bu sene iyi gezdim.6 ülke gördüm.5 ülke kültürel geziydi, diğer kalan ülke ise deniz tatili. Artık kışın çalışma zamanım geldi.
Cevap
16Cevap
Yüzde 7 dir o... Bu ülke halkının %70 i tatil yaptıysa hayat gerçekten pahalı değil demektir.
Uzmanlar hiç konuşmasın mümkünse 😑 öyle bir lüksüm yok..
Tatil matil hikaye. Herkesin bir köyü olmalı ve yılın üç ayını köyde yaşamalı. Nokta
Bana 10 gün yetmez o uzmanlar gelsin atsın bakim atabiliyor mu, çok biliyorlar 😀
Hayatında hiç tatile gitmeyen ben ve ailem bu duruma üzüldü
Sevdiğin işi yapmıyorsan 100 günde tatil yapsan 1 haftanın yorgunluğunu dahi atamazsın
tatil mi
hangi parayla
ülkede yabancılar için tatil imkanı var
biz köleyiz
Az kaldı o yorgunluğu atmama Dişimi sıkıyorum sadece.
O 10 günlük tatil için de 1 yıl çalışıyorsun. Stres atayım derken yine stres oluyorsun
O 10 gün kazandıpı bir yıllık parası gider ve 10 lük tatilin sonunda yanına bir yıllık yorgınluk yine kalır 😂
Aynen kardeş yöneticiler de öyle diyodu zaten
Doğru, yazlık yoksa oteller kazık baya
Ah yorgunluk mu o da ne ki yok yok
Biz geçen 10 yılı kapatamadik henüz
Bir hafta da yeterli olur iyi değerlendilirse
O uzmanlar bide bunu iş verenlere anlatsa 😀
Hayır bu fiyatlarla imkansız o uzmanlara söyleyin
22 gün yaptım ama yine de az geldi🙂
Attık. Şimdi yine aynı tempo
Atamadık..
Attik
20 gün falan yaptım ya