Tatil & Seyahat Hangi piramidi daha çok merak ediyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Chichén Itzá, Yucatán, Meksika Keops Piramidi, Gize, Mısır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi piramidi daha çok merak ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Güzel soru. Keops Piramidi, Gize, Mısır 1 0 Yorumla
Lily297 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Her ikisi oldukça ilgi çekici ama Keops bir tık önde. 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 326 cevap paylaştı. AC origins oynuyorum şu an o yüzden keops diyorum 😃 1 0 Yorumla
Healop Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yani Mısır piramitleri daha ilgi çekici olabilir ama Meksika da Mısır dan daha ilgi çekici. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. keops a gittim meksika o yüzden 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 386 cevap paylaştı. Keopsu gördüm güzeldir başka merak ettiğim yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzel soru. Keops Piramidi, Gize, Mısır
Her ikisi oldukça ilgi çekici ama Keops bir tık önde.
AC origins oynuyorum şu an o yüzden keops diyorum 😃
Yani Mısır piramitleri daha ilgi çekici olabilir ama Meksika da Mısır dan daha ilgi çekici.
keops a gittim meksika o yüzden
Keopsu gördüm güzeldir başka merak ettiğim yok
Keops piramidini
Keops daha gizemli ve tarihi duruyo.
Keops
Mısır
Mısır
İkisini de