Tatil & Seyahat Siz kış tatili için hangi ülkeyi seçerdiniz? davidd07 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gürcistan İran Kosova Bosna Hersek Arnavutluk Makedonya Azerbaycan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Siz kış tatili için hangi ülkeyi seçerdiniz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Amerika 0 0 Yorumla
mephistogray Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Bosna hersek seçimim olurdu. kültürel olarak da balkan kültürünü severim. 0 0 Yorumla
Lily297 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Başka bir tercih olarak Kanada güzel olurdu :d 0 3 Yorumla davidd07 +1 yıl MaalesefPegasus sadece bu ülkeler için indirim yapıyor Yorumla Lily297 +1 yıl İnternetden hepsini inceleyip geldim. Bosna Hersek daha güzel gözüküyor, eğer seçim yapacak olsaydım bundan yana olurdu. Yorumla davidd07 +1 yıl Çok teşekkürler Yorumla
Rastqele61 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl afganistan 0 2 Yorumla davidd07 +1 yıl Hangi kafadasin Yorumla Rastqele61 +1 yıl Türk Yorumla
Trouvailllee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl suriye 0 1 Yorumla davidd07 +1 yıl Git seni bekliyor oradaki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Amerika
Bosna hersek seçimim olurdu. kültürel olarak da balkan kültürünü severim.
Başka bir tercih olarak Kanada güzel olurdu :d
Maalesef
Pegasus sadece bu ülkeler için indirim yapıyor
İnternetden hepsini inceleyip geldim. Bosna Hersek daha güzel gözüküyor, eğer seçim yapacak olsaydım bundan yana olurdu.
Çok teşekkürler
İzlanda kral. Mis gibi buzz
afganistan
Hangi kafadasin
Türk
suriye
Git seni bekliyor oradaki
Kosova olabilie
Kosova iyi dir.
papua yeni gine
Azerbaycan
Rusya