Tatil & Seyahat Havalar biraz serinledi mi, sıcaklar azaldı mı? Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor şu an hava serin gayet :)) dün geceden beri serin umarım sıcak gelmez :D Güncellemeler+1 yıl @canerozkum teşekkürlerr😇🌺 Havalar biraz serinledi mi, sıcaklar azaldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Geçen haftalar gibi değil tabii hava biraz serinledi 1 2 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Tekrar sıcaklicakmış 🥲 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Hadi ya ☀️ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır maalesef Ankara hala çok sıcak geliyor ve nemli 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl havalar tam da dualar ettiğim şekilde serin ilerliyor 😌 bu kadar net duamın kabul olacağını bilseydim o an başka şeylerde isterdim yalnız 😀 1 2 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Geç değill dualara devam :D Yorumla merakettimmişte +1 yıl bence de devam netice de duyan belli ❤️😌 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hava güzeldi bugün, güneşi buraya yollamışsınız dhdj 1 10 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Alın alın hepsi sizin olsun biz fazlasıyla çektik kfmdksm Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İstemedik :D alın güneşinizi Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Bizden öte başka bir yere yollayıverin ya :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sizi biraz daha yaksın :D Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ama ama yazık değil mi bize 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sadece sana yazık :D Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Sıcak sadece bana mı🤔 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hayır 🤦🏼♀️ sadece sana üzülürüm diğerleri umrumda değil yansınlar djdj Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ay ay yerim 🫶🏻 yansın bu Dünyaaa kfmdkdmks Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😅🌸 Yorumla
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Serin mi nooo burası bile yanıyorsa dünya tersine dönmüştür.. 1 6 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Orası neresi 😂 Yorumla maviayyyyy +1 yıl Kutuplarrr 😄. Dadaşlar diyarı bacım Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Anam Dadaşlar diyarı serin kız dün geldim 🥲 gece gayet buz Yorumla maviayyyyy +1 yıl Gece buz da gündüz yanıyor Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Güneş hafif yakıyor evet :)) ama acayip yoktu ya Yorumla maviayyyyy +1 yıl Bugün öyle ya valla ya da bana bir şeyler oluyor Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl c. tesiden itibaren 10 derece ısınıcak yani gecen haftayida ozleyecegiz 1 1 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Neeeey hani gidiyordu ya Yorumla
FırtınaSavascisi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Biraz ama Alanya'da nem yüksek olduğunda boğucu oluyor, burada en güzel zaman Eylül ayı Ekim aylarında ve Kasım aylarında güzel oluyor. 1 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Evet sıcaklar azaldı bizim buralarda birkaç gündür hava bulutlu oldukça güzel diyebiliriz. 1 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Burada yani Kocaeli'de havalar 4 gündür serin 🙂 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Rüzgârı tatlı tatlı ama devamlı eserken özlemişim resmen. 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Önümüzdeki hafta sıcak olacak 1 4 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Püü allah yardımcımız olsun Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Ne tükürüyon 😄 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Şansıma ya 😂 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl İçinden cennet mahallesi pembe çıktı sjshdg Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl İstanbuldan bahsediyorsun evet güzel :D 1 2 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Evet evet :D Yorumla muhammets8 +1 yıl O sıcaklara istinaden çok çok iyi :D Yorumla
hectorr1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Adana da yanmaya devam ediyoruz güneşle husümetimiz hâlâ devam ediyor. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İstanbul biraz serin ne güzel :)) 1 2 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Allahım hep böyle olsun amin Yorumla emre00 +1 yıl Amin Yorumla
unutmakmıasla0955 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Buralar ateş hattı gibi yanıyoruz 40 derece 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl evet erimekten kurtulduk şimdi normal pişiyoruz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Geçen haftalar gibi değil tabii hava biraz serinledi
Tekrar sıcaklicakmış 🥲
Hadi ya ☀️
Hayır maalesef Ankara hala çok sıcak geliyor ve nemli
havalar tam da dualar ettiğim şekilde serin ilerliyor 😌 bu kadar net duamın kabul olacağını bilseydim o an başka şeylerde isterdim yalnız 😀
Geç değill dualara devam :D
bence de devam netice de duyan belli ❤️😌
Hava güzeldi bugün, güneşi buraya yollamışsınız dhdj
Alın alın hepsi sizin olsun biz fazlasıyla çektik kfmdksm
İstemedik :D alın güneşinizi
Bizden öte başka bir yere yollayıverin ya :D
Sizi biraz daha yaksın :D
Ama ama yazık değil mi bize 😅
Sadece sana yazık :D
Sıcak sadece bana mı🤔
Hayır 🤦🏼♀️ sadece sana üzülürüm diğerleri umrumda değil yansınlar djdj
Ay ay yerim 🫶🏻 yansın bu Dünyaaa kfmdkdmks
😅🌸
Serin mi nooo burası bile yanıyorsa dünya tersine dönmüştür..
Orası neresi 😂
Kutuplarrr 😄. Dadaşlar diyarı bacım
Anam Dadaşlar diyarı serin kız dün geldim 🥲 gece gayet buz
Gece buz da gündüz yanıyor
Güneş hafif yakıyor evet :)) ama acayip yoktu ya
Bugün öyle ya valla ya da bana bir şeyler oluyor
c. tesiden itibaren 10 derece ısınıcak yani gecen haftayida ozleyecegiz
Neeeey hani gidiyordu ya
Biraz ama Alanya'da nem yüksek olduğunda boğucu oluyor, burada en güzel zaman Eylül ayı Ekim aylarında ve Kasım aylarında güzel oluyor.
Evet sıcaklar azaldı bizim buralarda birkaç gündür hava bulutlu oldukça güzel diyebiliriz.
Burada yani Kocaeli'de havalar 4 gündür serin 🙂
Rüzgârı tatlı tatlı ama devamlı eserken özlemişim resmen.
Önümüzdeki hafta sıcak olacak
Püü allah yardımcımız olsun
Ne tükürüyon 😄
Şansıma ya 😂
İçinden cennet mahallesi pembe çıktı sjshdg
İstanbuldan bahsediyorsun evet güzel :D
Evet evet :D
O sıcaklara istinaden çok çok iyi :D
Adana da yanmaya devam ediyoruz güneşle husümetimiz hâlâ devam ediyor.
İstanbul biraz serin ne güzel :))
Allahım hep böyle olsun amin
Amin
İstanbul'da evet
Evet evet hatta soğudu.
yok daha da sıcaklaştı
Buralar ateş hattı gibi yanıyoruz 40 derece
Azaldı sıcaklar biraz sanki
evet erimekten kurtulduk şimdi normal pişiyoruz
Dün ve bugün güzeldi evet serin...
Evet
biraz daha güzel