Güncellemeler
+1 yıl
Siz olsanız yaparmıydınız
Arkadaşımla ABD'de tatildeyiz denize de yakın bir yerdeyiz arkadaşım (kız) bir anda dedi ki 1500$ veriyorum üstünü full çıkar bi anlık gazla tamam dedim çikardım sizce değer miydi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eskiden bu rakamın 1 milyon dolar olarak erkek ortamında şakası yapılırdı.
Kur çok yükseldi 1500 dolar 40000 tl demek hatta orada 2. El ort. Bi araba bile demek :)
Çok ucuza gitmiş ama ya cidden
Yani ben 5 10 saniye falan diyodum 15 dk kaldım 😫 arkadaşım kıyafetlerimi aldi atti hemen mağzadan kiyafet aldim hizlica da 15dk dan fazla bekledim
Yazık olmuş. Bir insanın haysiyetini şerefinin bu kadar ucuz olması kötü bir şey.
Yeni nesil Türk kadını para için herşeyi yapar şaşırmadık
Ben de çıkarırdım sorun yok :))
Bir tık ucuza gitti gi ime de geldi 15 dk hatta fazlasini bekledim arkadasim kiyafetlerimi attı giyemedim sonra magzadan alana kadar bekledim 15 16 dk ya hahahaha
😂
Size de sorayim arkadasim 3000 daha vereyim 7 saat full ciplak gez dedi kabul edecegim galiba sizce?
Başkan bu işin sonu karakolda bitebilir. 7 saat çok illaki birileri şikayet eder.
Yok oyle sikayet pek olmaz da sonucta suc degil
O zaman pazarlığı iyi yap. Saatine 1000 dolar. 👍
O paraya değerdi tabikide 😊
Vallahi o kadar insanın içinde full çıplak kalmak sıkıntıdır ya bi emin olamadım benim yerimde başkaları olsa ne yapar diye
Amerika dan bahsediyon merak etme türkiye değil☺
Türkiyede olsa neler olurdu düşünemiyorum bile ama abd de bile garip bakanlar vardı tabii sokakta full çıplak birini görmek garip olur zaten
Ama türkiye kadar problem olmazdı emin ol ☺
Sizde de sorayim 3000 dolar ek e karsilik 7 saat daha full ciplak kalinir mi
7 saat uzun süre
Yani 4500 de buyuk para
Yok ya ben 7 saat kalamazdım 😃
Mahrem diye bir şey kalmadı sorun yok.
Heyecan olmuş
Size bir sey daha soracagim yeni bi teklifte bulundu arkadasim simdi 2500 3000 daha versem aksama kadar dur diyor saat su an 15 25 7 saat falan daha dursam sizce nasil olur ya
Duracağın yere göre değişir çevreden tepki gelmezse durulabilir
O 15 dk boyunca sadece bakanlar oldu oyle yanima gelip sikayet edenler vs olmadı bence durulur gibi dimi
Durulur bence dediğin gibi çevre rahatsa
Kabul ettim gitti ya
Hadi bakalım bol şans 🤣
Daha yeni basladim 3. Arkadar yebi idda koydu club a gel 2500 de benden diye kabul ettim batti balik yan gider hesabi
Iddalar teklifler artıyorr
Zengin oldum galiba 1500 3000 2500 diye diye 7000 oldu tr ye dönünce mi harcasam acaba burada mi
Biriktir bence burada harcarsın , burada çok para eder kur yüksek
😂😂ben de çıkarırım
1500 dolara orada 2. El araba bile aliniyor degerdi bence de ama buyuk bi utanç yasadim ya
Aman ya salla nolcak, ABD'de olsam emin ol ben de çıkarırım o paraya 🙈🙈
Aslında arkadasim abartti yarına kadar boyle gez dedi 2500 veririm dedi kabul etmedim de birkac kisi daha onaylarsa kabul edecegim gabile yine soyleyip cikaracagim aksama kadar gezerim 7 saat falan durulur ya 3000 de anlasiriz onla hahahajajah
Full çıplak mı 😂😂🙈
Full ciplak 7 saat kabul edicem galiba
O kadarı da büyük cesaret olur, ben kabul etmezdim 😂😂🙈
4500 dolar buyuk para ama ya
Öyle de ne bilim ya, biri tutup şaapsa bişey yapamazsın 🙈🙈🙈
Kepaze
Neden böype dediniz anlayamadım?
Boş ver