Tatil & Seyahat Sabah uyandığınızda bambaşka bir ülkede uyansanız bu ülke neresi olsun isterdiniz? ClevonİsBack Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bir uyandiniz bam baska Güncellemeler+1 yıl Ana soru vitrine çıkmış Sabah uyandığınızda bambaşka bir ülkede uyansanız bu ülke neresi olsun isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Amerika 0 0 Yorumla
peritan Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Şöyle İran ya da Yeni Zelanda çok güzel olabilirdi... 1 0 Yorumla
adenll Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İsviçre. Bunun dışında Kuzey Işıkları'nı görebileceğim herhangi bir ülke de olur 🌸 1 0 Yorumla
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl İtalya yeter. Belçika Hollanda Almanya Avusturya İsviçre olsa rüya lan bu der tekrar yatarım 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 417 cevap paylaştı. Nedense içimden İtalya demek geldi 0 0 Yorumla
unutmakmıasla0955 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yine Türk toprakları olsun isterdim 0 0 Yorumla
Ahendy Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ukranie 1 1 Yorumla ClevonİsBack +1 yıl Bir sebebi var mi Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 391 cevap paylaştı. nerde o günler 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9,1b cevap paylaştı. Paris 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı. İspanya 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 923 cevap paylaştı. İsviçre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Amerika
Şöyle İran ya da Yeni Zelanda çok güzel olabilirdi...
İsviçre. Bunun dışında Kuzey Işıkları'nı görebileceğim herhangi bir ülke de olur 🌸
İtalya yeter. Belçika Hollanda Almanya Avusturya İsviçre olsa rüya lan bu der tekrar yatarım
Amerikada uyanmak isterdim
Amerika Birleşik Devleti, New York
Nedense içimden İtalya demek geldi
Los Angeles veya New York
Yine Türk toprakları olsun isterdim
İsviçre ya da yeni zelanda
Ukranie
Bir sebebi var mi
nerde o günler
Avustralya
Paris
Fransaa