Duş, deniz, havuz vs. farketmiyor bende.
Aynen, bende de var.
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Duş, deniz, havuz vs. farketmiyor bende.
Kıyafetle duş alması çok güzel ya
Ben duşa giriyorum hep çok güzel hissediyorum
Çok şaşırdım yorumlara. Sen de mi :) Kafadarsın sen de benimle💯👍👏
Ay evet yaaa
Ben de yapıyorum bazen elbiseli duş, yalan söylemiycem hiç 😂😊🙈👍
Bende seviyorum 👍🏻
Kafadarsın 💯💯💯👍🙌👏👏👏
Benle aynı olduğun için eig seçiyorum👍🥰
Rica ederim. Mutlu günler...😊😇🙂
Cevap
9Cevap
Hayır ben genel olarak giyinmeyi sevmiyorum evde çıplak geziyorum dışarı çıkarken mecburen giyiniyorum. Keşke sokakta da çıplak olabilsem
Vücut hatların belli olur ama
Olsunnn..
Sevmesem niye soriyimm
Çıktıktan sonra ki ıslaklık hissini sevmiyorum bir anda kıyafet sanki buz gibi oluyor
Sıcak ortamda yap sen de, tersine serinletir iyi gelir.
😂
Kadınlarda seviyorum onu ya yapışıyo tenlerine
Ateşin var mi
Evet işte ateşim gidiyooo😂
Kim ne yapıyor
Yaş aralığın doğru mu önce bunu sorayım
Evet. Niye?
O zaman çılgın bir hatunsun sen
Çılgın ve çocuksu...
Evli misin peki
Niye bunu sevmek çok büyük bir çılgınlık mı sence. Eh biraz belki libidosu yüksek insanlarda olabilir bu tür bişey ama, çok da büyük bir çılgınlık mı emin değilim, olağan makul bir şey bence.
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu bir kadın mısın yoksa sen
Terbiyesizlik etme, defol. Öyle fantezilerini başka yerde yaşa. Nasıl bir manyaksiniz...
Yavrum neden terbiyesizlik edeyim ben bu tür kadını seviyorum Sen böyle misin diye sordum Hemen hakaret... ateşli bir kadınsın belli işte. Neyini saklıyorsun ki?
Öyle misin desene
Bir şey sordum
Sen are you fireee😅
Üzerinde ne var Ken mesela
Tayt tişört şort rahat giysiler.
Boy kilo kac yaş kac vücut hatların baya belli olur ıslak ıslak
Yok ya hic sevmem
Hayır değil
Merhamet degilmi merhamet
Hayir diyenler denememiş olanlardır bence.
Neden deneyeyim ki
Çok eğlenceli çünkü. Arkadaşımla denize girdik o da onyargiliydi. Sonra gulup gercekten iyiymiş dedi.
Bana garip geliyor ne giydin ki girerken ona göre de değişebilir belki. Yaz sıcağında uzun kollu bir şey altına pantolon onun da altına sneaker giyip girdiysen çok garipserim zaten havalar 40 derece…
Hayır ya, rahat yazlık günlük giysiler. Ustumdeki elbiselerimle girmiştim. Kısa kollu tişörtüm vardı, alta da düz siyah tayt. Ayakkabı yok. Suyun elbiselerimi ıslatması, dalganın önüne oturmak, ıslanmak kum olmak, kıyafetlerimin vücuduma sımsıkı yapışması güzeldi. Rahat giysiler olunca yüzmesi de güzeldi ve keyifliydi. Ayakkabı yoktu.
Valla bilemedim denenir gibi aslında ama giyimde marka takıntım var benim aldığım kıyafet kumlar yüzünden mahvolur falan gerek yok hiç
Sadece elbiseler ile. Arkadaşım kot ve askılıyla girdi o da sevmişti.
Ben kotla giremezdim ya zaten slim fit giyiyorum iyice üzerime yapışır yani ama bir günlüğüne kimsenin olmadığı bi denizde deneyebilirim
O zaman o gün üstündeki yeni veya çarşı kıyafetlerinle degil de, plaja giderken sirf bunun icin giyinip çok yeni olmayan şeyler giyip deneyebilirsin.
Bakacağım artık da nerden geldi bunu deneme isteği bir tık garip bir davranış
Kotla batabilir suda insan biraz. Taytla yüzmesi güzel oluyo.
17-18 yasindan beri var bende bu. ilk kendi başıma denedim, havuza girmistim, mayom yoktu, girmek istedim suya, umursuzca atladım suya elbiselerimle. Sonra üstüme yapışması falan elbiselerimin hoşuma gitti sudan çıkınca. Farklı bir duygu. Sonra sonra sık sık yapar oldum. Altta bazı yorum yapanlar olmuş, duşa girmesi de güzel falan diye. Onu da yaptım. Şampuan köpük elbiseler güzel oluyorrr😊😁
Olabilir valla denerim merak ettim. Jxmcmfm
Aksine kotla gireceksen slim fit olması daha iyi oluyo, bol olan ya da iyi sarmayan kot şişiyor suda ve zor yuzuluyor; strech ya da tayt tip skinny kotlarla daha iyi yuzulebiliyor.
Hareket kısıtlarlar ama onu ne yapacağız?
işte bu yüzden rahat yuzmek ve hareket icin, strech kot ya da düz tayt en iyisi. üste tişört veya buluz fark etmez.
Bol şeyler yüzmeyi engelliyor, vücudunu saran şeyler tercih edebilirsin.
insanlar varsa sahilde eğer, çok açık renk tişört giyme derim. Islanınca yapışır sutyenini dıştan oldugu gibi belli eder. O yuzden koyu renk tişörtlerle siyah tayt kalabalikta daha uygun. Açık veya beyaz renkleri sadece kimse yoksa ya da kendin banyoda dene derim.
Bende böyle değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar