Tatil & Seyahat Bu yaz hiç denize gittiniz mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Gittim Gitmedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu yaz hiç denize gittiniz mi? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı. Denize de gittim dağa da çıktım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Gitmedim. 0 0 Yorumla
kahvefincani828 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Bu yaz ne çok şeyle uğraştım bir bilseniz sormaya utanirdiniz 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 594 cevap paylaştı. Evim zaten denize yakın, onun dışında kurban bayramında tatile gittim. 0 0 Yorumla
piceofcake Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl egede girdim normalde çok soğuk olurken bu yaz sıcacktı baya (akıntılar hariçç ) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayatında hiç denize gitmeyenlerdenim. Göle girdim yüzdüm ama deniz yüzü görmedim daha🥲🥹 0 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kapımın önü deniz ve ben hâlâ giremedim. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla UranüslüGeldi +1 yıl Bacağımı sakatladım, yeni yeni yürüyorum yeniden. Denizde zorlanır, başıma iş açarım diye Yorumla Soran +1 yıl Anladım geçmiş olsun Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 478 cevap paylaştı. Evet gittim deniz gibisi yok ❤️ 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Gidecektim (3 aile olarak) fakat gidemedik 0 0 Yorumla
01Mehmt001 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çünkü çalışıyorum gitme şansım olmadı 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl gittim ama bu sıcaklarda denize de gidilmez 0 0 Yorumla
ShelbyCobra Takip Et Xper 7 Yaş: 62 , eic 94% +1 yıl Gitmedim. Evde. Banyo yaptim. daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bana yüzme ögret beraber gidelim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçek mi beraber ögreniriz Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. gitmedim 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. hayır gitmedim 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 352 cevap paylaştı. Gitmedim 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 431 cevap paylaştı. Sevmem deniz 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Gõle gittim 0 3 Yorumla Kayahanben +1 yıl Uzun göl mü 😂 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Mavi gõl👀 Yorumla Kayahanben +1 yıl Mavi göl mü varmış ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pazar veya pazartesi günü gidicem gelicenmi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birlikte gidelimmi Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evet gittim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Denize de gittim dağa da çıktım
Gitmedim.
Bu yaz ne çok şeyle uğraştım bir bilseniz sormaya utanirdiniz
Evim zaten denize yakın, onun dışında kurban bayramında tatile gittim.
egede girdim normalde çok soğuk olurken bu yaz sıcacktı baya (akıntılar hariçç )
Hayatında hiç denize gitmeyenlerdenim. Göle girdim yüzdüm ama deniz yüzü görmedim daha🥲🥹
Kapımın önü deniz ve ben hâlâ giremedim.
Niye
Bacağımı sakatladım, yeni yeni yürüyorum yeniden. Denizde zorlanır, başıma iş açarım diye
Anladım geçmiş olsun
Vuh elli elli ha
Çoook gitme şansım oldu
Evet gittim deniz gibisi yok ❤️
1 kere gitmek nasip oldu bu sene
Gitmedim pek sevmiyorum da
Gidecektim (3 aile olarak) fakat gidemedik
Denizin dibinde yaşıyorum
Çünkü çalışıyorum gitme şansım olmadı
gittim ama bu sıcaklarda denize de gidilmez
Hayır gitmedim
Denize gitmediğim yaz yoktur❤️
Gitmedim. Evde. Banyo yaptim. daha iyi
Gitmedim maalesef
Tatile gitmedik ne denizi 🥲
Bana yüzme ögret beraber gidelim
Bende bilmiyorum
Gerçek mi beraber ögreniriz
Geçen yaz gitmiştim.
Hayatım boyunca hiç tatile gitmedim
Yazlıgımız var alaçatıda her yıl oradayım.
gitmedim
Gittim
Gittim
hayır gitmedim
Bodrum Bodrum
Daha gitmedim ya
Gittim.
Gitmedim daha
Gitmedim
Gittim
Sevmem deniz
28 Ağustos Alanya ya gitcrz beraber gidek