Tatil & Seyahat En sevdiğiniz yaz üçlüsü nedir? çileklimufin Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Denizden çıkılıp sahilde güneşlenmek, hafif yanmış ten ile makyaj yapıp hazırlanmak ve dondurma 🍦✨💖🌊🐚🍄🫶🏼🩵 En sevdiğiniz yaz üçlüsü nedir? Cevapla Deniz Soruları Makyaj Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Klima, deniz ve yaz akşamları dolaşmak. Bunun harici asla sıcağı sevmiyorum 😌 3 1 Yorumla çileklimufin +1 yıl Bende sıcağı sevmiyormuşum 😅 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Deniz kenarı mangal üçüncüsünü de sen seç bulamadım 1 2 Yorumla çileklimufin +1 yıl Dalgaların kıtaya vuran sesi? Yorumla Boavistaa +1 yıl Deniz kenarını kapsıyor ama Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 572 cevap paylaştı. Deniz kum güneş haricinde.Limonata mojito masaj. 1 4 Yorumla çileklimufin +1 yıl Hımm bu üçlüyü de sevdim 🍋 Yorumla Sarpergülsoy +1 yıl En sevdiğim.şu an iki tanesi içildi.Deniz çarşaf gibi. Yorumla çileklimufin +1 yıl Süper tam yüzmedik saatler. İyi eğlenceler Yorumla Sarpergülsoy +1 yıl Teşekkür ederim beğenmenize sevdim. Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayatımda hiç denize gitmediğim için denizi eledim. O yüzden yaza özel bi üçlüm yok.. 1 3 Yorumla çileklimufin +1 yıl Denizi sevmiyor musun, yoksa bir yaşanmışlık mı var? Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Çok severim ama yüzme bilmiyorum. Bir yaşanmışlık yok o yüzden korkarım denize girmeye. Yorumla çileklimufin +1 yıl Anladım. Bende öyle düzgün yüzme bilmiyorum hatta boğulma tehlikesi bile geçirdim 😅 fakat çabuk unutuyorum 😅 Yorumla
Blackmen_1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Deniz, gezme ve yaz akşamlarının canlılığı 😌 1 1 Yorumla çileklimufin +1 yıl Süper üçlü 😅 Yorumla
demirg Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Sabah erken saatte denize girmek, uyumak, akşam sahil yürüyüşü 1 4 Yorumla çileklimufin +1 yıl Sabah erken saatte su serin oluyor.. fakat onun verdiği haz da başka oluyor dinç güne başlamış olmak güzel. Yorumla demirg +1 yıl Açıkçası bunları pek düşünmüyorum, sabah saatleri çok sakin oluyor. Deniz de durgun oluyor genelde. kafa dinlemek için güzel saatler. Öğlen saatlerinde Titanic batmış gibi çok kalabalik sevmiyorum Yorumla çileklimufin +1 yıl Evet doğru öğlen sıcağına doğru çok kalabalık oluyor Yorumla demirg +1 yıl 😏 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 308 cevap paylaştı. Günlerin upuzun, geceleri gökyüzünün pırıl pırıl olması. Doyasıya dondurma. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl burası kocaeli de bir plaj mı 1 3 Yorumla çileklimufin +1 yıl Hayır görüntü bana ait değil. Fotoğrafı pinterestten aldım :)) ama hiç sanmıyorum su çok berrak duruyor merakettimmişte +1 yıl tamam orada ki plajlar da berrar ve bu kayalık bana bir yere hatırlattı çileklimufin +1 yıl Evet kayalık fakat bu kadar temiz plajları yok ve gidilmemesi gereken plajlar bana göre… yüzmek olarak.
Redww Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Deniz güneş dondurma 1 4 Yorumla çileklimufin +1 yıl Güneşe çok yakın olmamak lazım 😅 Yorumla Redww +1 yıl Güneşi uzaktan seviyom zaten 😄 Yorumla çileklimufin +1 yıl Ben çoook uzaktan 😅 Yorumla Redww +1 yıl 😄😄 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. su, limonata, dondurma 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı. Güneş, deniz, bira. ☀️🌊🍺 1 0 Yorumla
Istanbul1991 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Mayo, dondurma ve Karim 1 1 Yorumla çileklimufin +1 yıl İşte gerçek yorum 👏👏👏👏 Yorumla
Pelin73748 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Deniz kum güneş 1 2 Yorumla çileklimufin +1 yıl Stabil güzel üçlü 😅 Yorumla Pelin73748 +1 yıl En sevdiğim Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Dondurma domates patlıcan 0 3 Yorumla çileklimufin +1 yıl Domates ve patlıcanı çok anlayamadım 😅 Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Yaz sebzeleri Yorumla çileklimufin +1 yıl Anladım yemek olarak :)) Yorumla
gizemepione Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Denizden çıkıp akşam yemeği için hazırlanmak 0 1 Yorumla çileklimufin +1 yıl Ay mükemmellll Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Klima, deniz ve yaz akşamları dolaşmak. Bunun harici asla sıcağı sevmiyorum 😌
Bende sıcağı sevmiyormuşum 😅
Deniz kenarı mangal üçüncüsünü de sen seç bulamadım
Dalgaların kıtaya vuran sesi?
Deniz kenarını kapsıyor ama
Deniz kum güneş haricinde.
Limonata mojito masaj.
Hımm bu üçlüyü de sevdim 🍋
En sevdiğim.
şu an iki tanesi içildi.
Deniz çarşaf gibi.
Süper tam yüzmedik saatler. İyi eğlenceler
Teşekkür ederim beğenmenize sevdim.
Hayatımda hiç denize gitmediğim için denizi eledim. O yüzden yaza özel bi üçlüm yok..
Denizi sevmiyor musun, yoksa bir yaşanmışlık mı var?
Çok severim ama yüzme bilmiyorum. Bir yaşanmışlık yok o yüzden korkarım denize girmeye.
Anladım. Bende öyle düzgün yüzme bilmiyorum hatta boğulma tehlikesi bile geçirdim 😅 fakat çabuk unutuyorum 😅
Deniz, gezme ve yaz akşamlarının canlılığı 😌
Süper üçlü 😅
Sabah erken saatte denize girmek, uyumak, akşam sahil yürüyüşü
Sabah erken saatte su serin oluyor.. fakat onun verdiği haz da başka oluyor dinç güne başlamış olmak güzel.
Açıkçası bunları pek düşünmüyorum, sabah saatleri çok sakin oluyor. Deniz de durgun oluyor genelde. kafa dinlemek için güzel saatler. Öğlen saatlerinde Titanic batmış gibi çok kalabalik sevmiyorum
Evet doğru öğlen sıcağına doğru çok kalabalık oluyor
😏
Günlerin upuzun, geceleri gökyüzünün pırıl pırıl olması. Doyasıya dondurma.
sahilde sabahlamak ilk ışıklarda yüzmek bütün gün yüzmek😅
burası kocaeli de bir plaj mı
Hayır görüntü bana ait değil. Fotoğrafı pinterestten aldım :)) ama hiç sanmıyorum su çok berrak duruyor
tamam orada ki plajlar da berrar ve bu kayalık bana bir yere hatırlattı
Evet kayalık fakat bu kadar temiz plajları yok ve gidilmemesi gereken plajlar bana göre… yüzmek olarak.
Deniz güneş dondurma
Güneşe çok yakın olmamak lazım 😅
Güneşi uzaktan seviyom zaten 😄
Ben çoook uzaktan 😅
😄😄
Deniz, kum, güneş kremi.
Kavun karpuz dondurma 😋
su, limonata, dondurma
Güneş, deniz, bira. ☀️🌊🍺
Soğuk su soğuk karpuz klima
Klima, gece, soğuk içki.
Fazla masum bir üçlü.