Ben otel isterim hersey rahat dilediğim zaman çıkarım gezerim ama otel olmalı
Hotel
Yazlık ev
Doğa kampı, karavan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Günümüzde otele tonlarca para veriyoruz ve ne yazık ki bunun yanına otelden dışarı çıkmayı da ekleyince epey masraflı oluyor.
Erken dönemde tatili satın alıp otel dışı harcayacağın rakamı tatil ücretine ekleyip daha üst segment bir otele gitmek en mantıklısı. Biz Voyage tercih ediyoruz ve en geç Aralık ayında alıyoruz. Kokteyl, yemek ve hizmetleri müthiş derecede güzel!
Ben Seven Seass Life tan çok memnun kaldım olağanüstü hizmet, yemek, bar, spor merkezi, daha aklı başında kesim geliyor zaten. Eğlencelerde müthiş oluyor bu yaz yine tercihim orası olacak. Üst seviye otel otel olacaksa kesinlikle
Bunu da seneye düşüneceğim. Fikir için teşekkür ederim 🙏🏽
Rica ederim öyle çok kalabalık değil güzel ve elit son derece iyi tatiller dilerim
Yazlık avantajı çok iyi bir Yeşilliğe gene sahip olursun doğa kapm karavan gibi olur zaten 3 u bi arada hotel dediğinde rahat olmaz ya insan
Hotel genelde yemek temizlik vesaire uğraşmamak için güzel. Çift olunca öyle başbaşa. Ama karavan kamp onunda tadı başka kesinlikle.
Cevap
2Cevap
Hotel.
Ben keyif insanıyım. Servis ayağıma gelmeli. Sevmem self servisleri bile…Ultra her şey dahil oteller tercihim…
Kesinlikle hocam aynı fikirdeyiz. Tatil keyif bi kere
Otel tatili tabii ki. Ultra her şey dahil oldumu bir de tatından yenmiyor.
Kesinlikle en sevdiğim
Doğa kampı
Beni nerde mikmek istediğine bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?