Tatil & Seyahat Tatile giderken yanınıza aldığınız eşyaların listesi nelerdir? askaralariiiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Tatile giderken yanınıza aldığınız eşyaların listesi nelerdir? Cevapla Tatil Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DoRu_K Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 89% 1 yıl O kadar fakirim ki tatile giderken ne gidiceğeni hiç düşünmedim 0 1 Yorumla askaralariiiiii 1 yıl Olsun illa tatile gidilecek diye bir şey yok evde de güzel vakit geçirilebilir Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Fotoğraf makinesi başta. 0 7 Yorumla askaralariiiiii 1 yıl Evet makinemi alabilirim yanına Yorumla carsngirls 1 yıl Al al, ne var makine? 😂 Yorumla askaralariiiiii 1 yıl Sony xperia galiba tam modelini hatırlamıyorum 😅 Yorumla carsngirls 1 yıl Telefon mu? :D Yorumla askaralariiiiii 1 yıl Ayyyyy dur hatlar karıştı Yorumla askaralariiiiii 1 yıl Sony cyber shot Yorumla askaralariiiiii 1 yıl Bxjxjxjxjxjskdbsldhd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O kadar fakirim ki tatile giderken ne gidiceğeni hiç düşünmedim
Olsun illa tatile gidilecek diye bir şey yok evde de güzel vakit geçirilebilir
Fotoğraf makinesi başta.
Evet makinemi alabilirim yanına
Al al, ne var makine? 😂
Sony xperia galiba tam modelini hatırlamıyorum 😅
Telefon mu? :D
Ayyyyy dur hatlar karıştı
Sony cyber shot