Öncelikle herkese merhaba. 36 yaşında bekar işinde gücünde, eğitimli, kültürlü, donanımlı ve eğlenceli, sosyal çevresinde sevilen pozitif, enerjik, esprili bi adamım. Kadınlarla da aram her zaman iyi olmuştur. Lakin yoğun iş temposu ve kafa dağıtma ihtiyacı sebebiyle farklı biriyle tanışıp kafalar uyusursa gezmek, tatil yapmak, yemek içmek, sohbet etmek gülmek eğlenmek istiyorum. Maddi sorunum yok. Halihazırda iletisimde olduğum kadinlarla tatil programlarımız uymuyor ve açıkçası tam benim kafamda da değiller. Yoğun tempo sebebiyle de yeni insanlarla tanışacak fırsatım yok. Böyle bir karşı cinsi nasıl ve nerden bulabilirim? Yaza kadar tatil arkadaşı bulamazsam yalnız gezecegim ve açıkçası yalnız gezmek istemiyorum.
Not: Amaç cinsellik değil. Cinsel hayatım zaten aktif. İstediğim şey tamamen gezmek ve eglenmek. Neden karşı cins diye soracak olanlara da peşinen not: iki erkek gezmek yerine yalnız gezmeyi tercih ederim ☺️☺️☺️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnternet dolu bunlarla paran varsa
herhangi biriyle değil ama kafalar uyarsa. sonuçta çekilmez biriyle bir saat bile gecirilmez
Paran varsa uyuşur 🤣🤣
Para sorun değil ama amacım para karşılığı birini tutmak da değil.
Nasıl engelledi beni 🤣🤣
Tavsiye versen baskalariyla tartışmak yerine?
Buraya inan ma etrafından bul
Reelden bul bence
Dediğim gibi programlarimiz uyuşmuyor çevremdekilerle. Yalnız gideceğim mecbur son ihtimal.
@endLeSs-LoverSs kanitlayip seni eşek gibi anirtmayi bilirim de vaktim kıymetli be kekocumm
Eminim 🤣🤣
@endLeSs-LoverSs hesabını kapatıp açmasıyla erkek olması arasında nasıl bi ilişki kurdun? Çok saçma. Ne olduğu da kimseyi ilgilendirmez bence. Çamur atma kendi işine gücüne bak nacizane tavsiyem.
Ben bu nickş burada yıllardır gördüm hatta bir kaç kez trolledim benuerkek değilim kızım dedi 🤣🤣
@endLeSs-LoverSs işin gücün yok mu? nelerle ugrasiyorsun.
Can sıkıntısı bazen yaparım öyle şeyler 🤣🤣🤣🤣 sonuçta sanal alem yalan alem
Teşekkür ederim gizli. Bunlardan çok var umursamiyorum önceden açıklama yapardım şimdi açıklama yapmaya bile değer görmüyorum inan
Bu arada amacım burdan birini bulmak olsa gizli sormazdim. Tavsiye ve fikir istiyorum. Burdakilerle çok da güvenmiyorum.
Çevreden bulabilirsin ancak. Sanala güvenmiyosun zaten
Sana tavsiyem soru sahibi buradan kızım diyen kişi ile görüntülü konuş gerisine inan ma 🤣🤣
Rica ederim ne demek. Herkes kendi işine bakmalı benim hayat felsefem bu. Kafa rahat. Kişilerle ilgilenmek düşük vizyonla ilgilidir. Tavsiyen var mı peki konu hakkında? Reelde yok.
@endLeSs-LoverSs seni engelliyorum sorunlu vatandaş
Sanala güvenmemek değil buraya güvenmiyorum. Çoğu yaşı küçük zaten 36 yaşındayim ve yaş olarak da bana yakın sohbet edebileceğim biri olmalı. Bu yüzden burasi çok düşük ihtimal.
Maalesef onun dışında bir tavsiyem yok cevre ya da arkadaş yoluyla bulabilirsin ancak. Para karşılığı eşlik edecek biriyle de etik olmaz bence
Para karşılığı birini bulmak cümle olarak bile kulağa çok korkunç geliyor. Ama tanışıp kafa yapimin uyustugu birinin tatil masraflarını isteyerek karşılayabilirim. İkisi çok başka şeyler bence.
Haklısın sanirim yalnız gideceğim. Belki tatilde tanışırım birileriyle. Yalnız tatile gitmek de pek iyi bi fikir gibi gelmese de başka seçeneğim yok.
Evet zaten yaz bitmek üzere. Öncesinde planlanmaliydi bence
Ağustos ayında musaitim zaten ve daha çok var. Peki teşekkür ederim cevapların için.