Eğlenceli, pozitif, gezmeyi seven bir karşı cins tatil arkadaşını nasıl bulabilirim?

Öncelikle herkese merhaba. 36 yaşında bekar işinde gücünde, eğitimli, kültürlü, donanımlı ve eğlenceli, sosyal çevresinde sevilen pozitif, enerjik, esprili bi adamım. Kadınlarla da aram her zaman iyi olmuştur. Lakin yoğun iş temposu ve kafa dağıtma ihtiyacı sebebiyle farklı biriyle tanışıp kafalar uyusursa gezmek, tatil yapmak, yemek içmek, sohbet etmek gülmek eğlenmek istiyorum. Maddi sorunum yok. Halihazırda iletisimde olduğum kadinlarla tatil programlarımız uymuyor ve açıkçası tam benim kafamda da değiller. Yoğun tempo sebebiyle de yeni insanlarla tanışacak fırsatım yok. Böyle bir karşı cinsi nasıl ve nerden bulabilirim? Yaza kadar tatil arkadaşı bulamazsam yalnız gezecegim ve açıkçası yalnız gezmek istemiyorum.

Not: Amaç cinsellik değil. Cinsel hayatım zaten aktif. İstediğim şey tamamen gezmek ve eglenmek. Neden karşı cins diye soracak olanlara da peşinen not: iki erkek gezmek yerine yalnız gezmeyi tercih ederim ☺️☺️☺️

Eğlenceli, pozitif, gezmeyi seven bir karşı cins tatil arkadaşını nasıl bulabilirim?