Sahil, orman, dağ, dere...

Tabi benim gönlüm kuzey ışıkları altında kamp yapmak da umarım bir gün 😍
Sahil, orman, dağ, dere...

Tabi benim gönlüm kuzey ışıkları altında kamp yapmak da umarım bir gün 😍
Bence en güzel kamp deniz kenarında olan yerlerde olur. böyle eş ayda sevgili ile gece romantik de olurdu. orman türü yerleri ben sevmiyorum hiç. yani sıkıcı oluyor. ama deniz kenarında sahil kenarında yapmak şehirden biraz uzak da güzel olurdu. resimdeki yerler de çok iyi mesela kuzey ışıklarının olduğu yerler yani. ✨
Çekirdek yiyerek romantizmin dibine vuracam 😄
Afiyet olsun :D çekirdek severim bende
Bu kuzey ışıklarının altında üstü cam olan kubbe şeklinde oteller var bulursam eklicem yorumun altına orada kalmak daha mantıklı. Çadırla donmadık yerimiz kalmaz 😂😂 ama Türkiye için bence en güzel yer böyle bir kaç koy var kimsenin olmadığı hatta biri ada. Giderim orada kafa dinlerim yıldızları izler, gece denize girip içerim😂 yani deniz kenarı sessiz ve sakin yer favorim.
https://www.hizliresim.com/jc6qqtw
Sahilde kalıyoruz genelde zaten. Işıkları görelim de nerde nasıl olduğu çok da şeetmiyo 😄
Gördüm geçen biraz da kıskandım başına bir şey geldiyse benden olabilir 😂 ışıkları sıcacık bir yerde yatarken izlemek daha güzel bence 😂 çadır soğuk soğuk orada ☃️
😂😂 kıskanma yaw. Yarında gidip bahçede dağda kalabiliriz 😄 ışıkları görmek hayalim giyinir kat kat izlerim yine 😄
Yaşıyorsun bu hayatı kamp seven insanları görmek güzel 😂 tabiki inanılmaz bir olay gerçekten ya benimde hayalim bir gün olacak umarım çok uzakta değil o gün 😂😂
Kamp dediğin neden sevilmez ki. Oturuyorsun geceye kadar zaten bi kaç saatlik uyuyorsun. Bitti gitti. Günlerce bende kalamam ama
Sevmeyen çok var yani yok çadırda mı yatcam yok rahat olmaz yok o yok bu yani bence o bi rahatlama kafa toplama. Bende uzun kalmaktan yana değilim zaten. En fazla iki gün yeter 😂
Benim için 3-4 gibi gider öbürgün öğlen dönersin 😄 bizde şişme yataklar falan teçhizat full rahat
Rahat dediği yerde bir gün kalıyor 😂😂😂 sende az prenses değilsin galiba 😂😂
Ama sıcak kum yemek işleri sıkıntı.
Yemek işi en basiti. Biraz oduna parmaklarını yersin emin ol 😂 kumda değil taşta deniz kenarında kalmak lazım bu da bir küçük ayrıntı. Taş sahilde balıklar olur yüzerken bakabilirsin 😇
Ya biz yüzmeye gittiğimiz için en keyifli yer neresiyse oraya seriyoruz tezgahı 😄
Kaplumbağa gibi desene 😇 en güzel kafalar güzel kafalar işte sen yaşlanmazsın 😂
Umarım 😄
Birgün gidersen foto at artık burdaki garibana😂
Benden önce gidecek gibisin de du bakalım 😄
Vardır öyle işlerim😂😂 belki orada karşılaşırız fıkra gibi 😂😂 saçlardan tanırım ben seni
Bu saçlardan sonra 3 boya değişti 😄 tanıyamazsın
Çok renkli bir kişiliğin olduğunu söylemişmiydim😂
Olabilir 😄
Kuzey Işık’larında görüşmek üzere ama gitmişken şok havuzu da yap 😇
O ney
-30 derece buz havuzu 😂
Aslaaaaaaaaq yaklaşmam bile 😄
10 yaş gençleştirir😂 bak şöyle hatta önce sauna sonra ılık su sonra buz sonra sıcak su 😂 10 yaş atar net çocukluğuna inersin 😂😂
Daha gencim yok olurum 😄
Ondan dedim çocukluğuna inersin diye 😂😂 bebeklikte olur boş ver girme sen ben girerim 😂😂
Zaten girersem taş olurum doğmamış olurum 😂 sen gir ben yorgana sarılıp boğulup boğulmadığına bakarım 😂😂
En azından arkadan beni kontrol ettiğini bilmek güzel içim rahat olarak buz kesilebilirim 😂😂 ama gelip seni de atabilirim çok yakın durma 😂
Dürbünle izlenecek mesafede dururum söz 😂
Ölsem kalsam ne olacak yetişemezsin 😂😂
Ben sadece bakıcam dedim kurtarırım demedim 😂😂
Ah ah kimseye güvenemeyeceğiz şu hayatta 😂😂 boğuldu der dönersin geri temiz iş 😂😂
Şşştt şahit yazarlar ben bişey 🙈🙉🙊
Bende oluşturduğun güven duygusu hat safhaya ulaştı şu an 😂😂😂
😂😂 bende kendimle gurur duydum
Yazdım bunu hanene 😂😂 ama ne olursa olsun varım kuzey ışıklarına 😇
Valla ben arap kabilesiylede giderim kim hayır der 😂😂
Arap kabilesiyle de bir tutuldum 😂😂 füze varsa atabilirsin 😂😂
😄 ya hayır 😂😂 yani hedef belli olsun diye şeettim
Toprakta var orada onu da atabilirsin üstüme 😂😂
😂😂 şşşttt tamam ya şey şey olduğu için şeyoldu çok da şaapma
Tamam tamam sonunda topladın biraz 😂 bir tık 😂
Sen soğuk sudan çıktıktan sonra kaynar su dökecektim ama bak vaz geçtim 😄 ne de iyi kalpliyim
Ölmemi izleme yeter diğer bütün yaptıklarına yapacaklarına seve seve varım ben 😂😂 şaka severizzz😂
İyi bari tamam boğulursan bir parça sopa uzatırıö 😄
Şükür bi Zeytindalı geldi 😂😂 neyse sen sopa uzatırsan bende bi sıcak şarap ısmarlarım yoksa yok 😂
Vaaayy şaraplar 😲
Kampçı şarapsız yapamaz 😂😂
Denemedim ilk deneyim olabilir
Pişman olmazsın güven bana 😇
☺️✨
Cevap
20Cevap
Kaç yıllık karavancı olarak söyleyim heryerin ayrı güzelliği var özellikle mevsimine göre mesela şu an Antalya’ya gidilmez yanıyordur ama Eylül sonrası mis, Muğla yaz için biraz daha ideal ama Karadeniz yayları yaz mevsiminde insanı öyle bir açıyor ki enerji zindelik her şey var. şu an tam Bozcaada da sabah serin denizine girmek ideal gibi. Sen öneri iste bende heryer var 😉
Kamp dağda yapılır tabi ki… bu arada kuzey ışıkları senede en fazla 1-2 hafta çıkar gidenlerin çoğu göremez reklamlara aldanmayın 🙄
O haftalar gideriz 🙄
Heee
😂😂 sağolun
Tam yer vermem kesinlikle ama bölge verebilirim. Keşfedilmesini istemiyorum.
Çünkü suyunu çıkartıyorlar.
Ege bolgesi.
Öyle yerler var ki.
Gerçekten aşık olursunuz.
İyi şu motoru ve çadırı zamanında almışım.
Kuzey ışıkları eminim her insanın hayali olan bir yerdir ama ulaşılabilir olanlardan bence en güzeli sahilde kamp yapmak
Fethiye kelebekler vadisi. Burdur salda gölü Çanakkale Bozcaada
Deniz kenarı hatta direk isim veririm akyaka orman kampı
Nasıl bir kamp istediğinize bağlı, para vermeden çadır kurduğunuz yerlerde imkanlar biraz zor olabiliyor ama Çanakkale Bozcaada ve Şile baya iyi kamp konusunda
Başka ülkede yasasak buraya gitmek mutfaga gitmek kadar kolay olabilirdi belkide
Doğduğun cografya kaderindir diyebilir miyiz 😄
kesinlikle diyebilirz :D
Dağ ve sahil.
Ortama ayın loş ışığı vurucak.
Hava böyle serin olacak miss
Uludağ'da da yapmıştık orası biraz zahmetli 😄
Deniz olacak, sabah uyancan ilk iş deniE girip ayilmak olacak ( renkler zevkler )
Ben de sahildeyim 😄 hayeller kuzey ışığı hayatlar sahil. Sabah bende cumborlop denize atlıycam 😄
Tabiki aaa 😄
Hiçbiryerde.
Kamp ne ya nereye işicez 😃
Karanlık her yer çiş yeri 😄
Yok tatlım ben konfor insanıyım almıyayım 😄
İyi ettin aklıma soktun 😒 ben şimdi gece ne yapacam
Ben denize kıyısı olan orman derim
Sevdiğin yanındaysa heryerde
Deniz kenarında
Orman ve ırmakçıyım ben
Sahil
Bir günler hiç bitmez :))