Tek başına tatil yapmak yalnızlık mı, özgürlük mü?

12 yıldır ciddi ilişkim yok biten ilişki aşırı travmatikti... Derken küçük. yerlerde görev yapmak ne bileyim denk gelmedi kimse...
Dost derseniz iki en can dostumu kaybettim vefat ettiler geri kalanlarda candan değilmiş
23 yıllık kardeş dediğim vardı en büyük narsist kazıği ondan gördüm...
Derken dostluk makamı da olmadı
Arkadaş dersen sürüyle evliler barklilar ya da sevgilileri var..
Aile derseniz yaşlı sıcakta çıkamıyor dışarı...
Eve hapsolmuş gibi hissettim kendimi bunaldım delirmek üzereyim odaklanma gitti enerji düşük TATİLİM GELDİ BENDE CADİR ALDİM YARİN ANTALYAYA TEK BAŞINA CİKİYORUM VE 27 TEMMUZDA DOGUM GUNUMU TATİLE DENK GETİREREK YALNİZ KUTLATACAGİM HEM YALNİZ TATİL HEM YALNİZ DOGUM GÜNÜ SEVİNSEM Mİ UZULSEM Mİ AMA DURUM BU
:)) DEPRESYONDAYİM ZATEN AH VAH DERDENİZ EVET AYNEN DER GECERİM AMA BANA BENİM BU DURUMUMA YAPİCİ ÖNERİDE BULUNURSANIZ MEMNUN KALİRİM
HERKESE GUZEL BİR GUN DİLERİM
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse :))) yengecin kıskacında mum. olacak hahahahahaha 😁😁😁😁 kim yapar ben yaparım
Güncellemeler
+1 yıl
son kararlı düşüncemdir sosyopat narsist kibirli aptal birileri ile tatile gitmektense TEK BASİNA İNSAN EGLENİR YALNİZLİK AJİTASYONUNUN ALEMİ YOK 😎🌴🐬🌅BANA İYİ TATİLLER YALNİZ TATİLE GİTMEK OZGURLUK İRADE CESARET BU TOPLUMDA 😄🌅ORADA SOSYALLESMEYE MANİ BİR DURUM DA YOK E O HALDE 🙃😁