Neden olmasın ki bu senede böyle geçiversin ben tek başıma tatile çok gittim kendini dinlemeye fırsatın oluyor ve yalnızda kalmıyorsun kamp alanları eğlenceli geçer genelde tanımadığın insanlarla kendini sezen aksu şarkılarına eşlik ederken bulursun hiç yakalayamadığın sıcaklığı o yabancı insanların arasında bulabilirsin nasıl olacak diye düşünme çık git akışına bırak tatilini yap doğum gününü şimdiden kutluyorum nice mutlu senelere 💐
04 Yorumla
Soran+1 yılValla geldim yengeçe mum da KİSTİRDİM yeni arkadaşlıklar da kurdum🥸🍺🌅😁😊☮️
Soran+1 yılTeşekkürler canım bitti tatil sıkıldım başka yere inşallah 🌅🥰
En İyi Cevaplar
Bence kafa dinlemek diyelim benimde yaklaşık 6 yıldır kimse yok hayatimda zor oluyo ama bişekilde geçiyor bende kafana gore takılmak güzel yanlız diyilsin çevrende bisürü insan var özgürsün espirli deli dolu birisin ki en sevdiğim:) ant yeni geldim orada olsaydim pasta keserdim sana şimdiden nice mutlu huzurlu ve tek başına tatil li yilara:))
00 Yorumla
+1 yılYa yine de şükredecek bir şeyler vardır illaki sağlığına şükret yaşam maliyetini karşılayabiliyorsan buna şükret insanlara muhtaç olmak çok çok daha zor Sen de kendince seni eğlendirebilecek şeyler yap yani yalnızlığın da çok avantajı var Yalnızlık diyerek küçümseme
00 Yorumla
+1 yılAdı anıldığında dostum dedim
Adım anıldığında tanımam dedi..
Dost isi öyle kimse olmasa o var dersiniz ama öyle bir şey yapar ki dostluk makamı falan kalmaz.
En iyisini yapıyorsun bu arada.. Kendini kendine hediye ederek kutla doğum gününü:))00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle şunu söyleyeyim sana, yanında var olup seni mutlu etmeyecek ise biri hiç olmasın daha iyi. Tek başına kalman senin için daha mutlu edici olur. İlla ki insan bir arkadaş dost sevgili istiyor sağlam biri ama bazen kısmet işte umarım sende bulursun tez zamanda. Şimdiden doğum gününü de kutlarım. İyi ki doğmuşsun iyi ki varsın güzel kadın.🎈
223 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim Amin🤗🐬🌅
Cevap sahibi+1 yılKişi kendinin en güzel dostudur bunu bil, sen kendini sevdikten sonra kendinle barışık olduktan sonra inan bana kimse olmasa bile sen kendine yetersin.
Soran+1 yılE biliyorum da bıktım kendime yetmekten hahhaha
Cevap sahibi+1 yılAhahahah sıkma canını ya umarım güzel bir dost bulursun.
Soran+1 yıl43. yasinda mi?
Cevap sahibi+1 yılYaşın bir önemi var mı
Cevap sahibi+1 yılDostluk kurmanın bence yaşı yoktur
Soran+1 yılBu güzel haber 🤗 umarım dost tekrar edinirim 🌅🥲
Cevap sahibi+1 yılUmarım inşallah üzülme bu arada yaa, gözyaşını damlatma bir daha
Cevap sahibi+1 yılNe zaman sohbet etmek istersen canın sıkılırsa yazabilirsin kendini iyi hissetmediğin zaman.
Soran+1 yılYok Demre ye gideceğim mavi yengeç yerken. Yanına rakım mumu yengeçe dikcem hahahahaah 😁 garsona beni çek diyeceğim veeee kendi kendime happy birtday ohh mis 🤗🐬🌅
Cevap sahibi+1 yılOhhh mis şifa olsun rakıda😄🐒
Cevap sahibi+1 yılAy sonunda bende Fethiye tarafına gidicem
Cevap sahibi+1 yılorada mısın bir şey sorucam
Soran+1 yılBen mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet soru senin ya 😄😄
Soran+1 yılBuyur 😄
Cevap sahibi+1 yılSohbet edip dost olalım mı ne dersin
Cevap sahibi+1 yılNe dersin
Soran+1 yılgizliyiz hahahaha:)
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden
Cevap sahibi+1 yılİstersen sende tabi
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum eklemeni
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk başlarda özgürlük gibi geliyor ama sonrasında yalnızlık. ben de bu durumdan muzdaripim. arkadaşlarımın parası yok veya işe gidiyorlar e zaten sevgilim yok. ya ailemle ya da tek gidiyorum. mesela bu kış yurt dışı planlarım var ama tek gitmekte içimden gelmiyor belki max gürcistan’a giderim tek günübirlik ama gittiğin ülkede de anı biriktirmek istediğim bir sevgilim olsun istiyorum. tek başına dünyayı gezende çok insan var ama ben zaten yalnızlıktan sıkılmışım… ne diyebilirim ki umarım hepimiz iyi bir dost ve sevgili buluruz hayırlısı neyse artık.
10 Yorumla
+1 yılValla benim 1 tık ilerimi soylediniz bu arada yaş profilde 23 ne depresyonu ne yalnızlığı demeyin gerçek yaş 38.
İnanın yapıcı birşeyler diyebilsrm kendim uygularim en iyisi sohbet muhabbet ama ondada insan bu psikolojide güvenmiyor kapm tatili en iyisi ama onda da iyi ortam denk gelir mi bilmem belki bir gün iki derbeder beraber kamp yaparız o da şans size şimdiden iyi tatiller diliyorum15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim🤸🥲🤗
- +1 yıl
Rica ederim
Çok eskiden gittiğim bı kamp vardı Fethiye'de oraya git isterdim aşırı iyiydi tek başıma gidip 10 arkadaşla dönmüştüm şimdi aklıma geldi canım çekti senin yüzünden 😭
Soran+1 yılAdrasan Olimpos işte🥲🤗🌅
- +1 yıl
Yok be bitik orasi kamp Fethiye'de yapılır.
- +1 yıl
Özür diliyorum yanlış anlamazsan da sevinirim senle aşağı yukarı aynı durumda olduğumuzu düşündüğümden belkide bir hayal peşinden kostugumdan soruyorum belki bir gün bı kahve içeriz ihtimali için soruyorum cevap vermezsen sadece üzülürüm ama kirilmam saygı duyarım hangi şehirde yaşıyorsun?
+1 yılTek başına aslında gezmek etmek ayrı keyifli, tek başıma 10 gün geze geze kamp atmış biriyim :D
13 Yorumla
Soran+1 yılHarikasinnnn 😁🤗🌅
- +1 yıl
Kadın için bi tık daha zor olabilir ama yapılır :))
Soran+1 yılYok be kaliteli tesis olduktan sonra O sıkıntı dostum
+1 yılbir söz vardı neysi o ya :D
Bunca İnsan Yalnızken Neden Bunca İnsan Yalnız...17 Yorumla
Soran+1 yılBenim
Gibi. olanlar var yani- +1 yıl
bir çok insan
sen tek olduğunu mu sanıyordun
Soran+1 yılEvet... Sevindim yalnizlar toplasalim. ya 🤗
- +1 yıl
kesinlikle toplaşsak da yine yalnız :D
bu yüzden kendini sev aileni sev bu yeter de artar bile
girip çıkmadığım ortam kalmadı
sonunda gördüm ki en güzeli evinden işine işinden evine :D .>)
arkadaşlarımı ve çevremi kendim den koparmam çok uzun sürdü ama sonunda başardım ve mutluyum
canım kendim :D :p
Soran+1 yılE canım canın sikilmiyor mu
- +1 yıl
hayır sıkılmıyor hem de hiç
zaten çalışıyorum izinli günlerimi de ailemle vakit geçiriyorum
ve cips kola ikilisiyle bilim kurgu filmi izliyorum dehşet :D
kimse hadi dışarı gel hadi şuraya buraya gidelim diye çağırmıyor :D
bu olaydan kurtslmak için çok uğraştım
gelmiyorum gelmiyorum dışar hayatını bıraktım diye diye 1 yıl dan uzun bir süre devam eden savaşım sonunda ben kazandım :D
artık yalnızım :D
herkesin bakış açısı farklı tabi fakat ben her ırtamı her şeyi gördüğüm için
eski den evde görmüyoruz seni diyen ailem vs çevrem
şimdi çıkıp biraz gez hava al diyor :D
asla gece nin 4 ün de 5 in de sokaklar da gezdiğimi biliyorum
neden :D
arkadaşın canı sıkıldı hadi hava alalım dedi :D
neyse kısaca yalnızlık mutluluktur
he karı koca mevzusuysa mevzu o farklı bir mevzu :D
hiç evlenmediğim evlenmek istemediğim için pişman mıyım henüz değilim :D
35 yaşındayım
sanırım evlenmediğim için pişman olacağım yaşlar 50 vs üstü :) kal sağlıcakla
Soran+1 yılÇok tatlısın kendine iyi bak 😄
Ben çok sıkılırım sanırım. Şimdiye kadar tek tatil yapmadım hiç. Ama uygun aktivite listeleri ile büyük keyf de alınabilir. Müzeler, tarihi yerler, biraz deniz kum güneş ve biraz da doğa. Nolursa olsun tatil güzeldir.
10 Yorumla
+1 yılOkuduğumdan anladığım bu kadar zorluklara rağmen mutlu kalabilmen umarım bende hep böyle pozitif olurum
116 Yorumla
Soran+1 yılKalınıyor gidenlerin hatırına... Anılarıma sahip cikiyorum napalim başka çare var mı yok 🤗🐬🌅
- +1 yıl
Kendiyle mutlu olan insanları hiç kimse yıkamaz akıl vereceğin yerde akıl istiyorsun komiksin
Soran+1 yıl:))))))
Soran+1 yılBazen açıyorlar bana hissediyorum bende bazen bana acidiklari için kendime acıyorum öyle bisey
- +1 yıl
Acınılacak bir durum mu var tek başarı evlilik mi yani bu mudur olayın özeti :)
Soran+1 yılYok dostsuz kalmak... Temam. dost idi
- +1 yıl
Benim de yok kimse beni hak etmiyor sorun da yok:)
Soran+1 yılDoğum. gununde ne yapacaksın planla şimdiden
- +1 yıl
Tek kutlayacağım kışın yengeç bulmak zor ama olsun :)
Soran+1 yılKayak merkezine git kardan adamin kafasının üzerine mumlar dik kardan adamı ufle hahahahaah :)
- +1 yıl
Muhabbet kuşu alacağım kendime hem canlı hemde sıkılmadan dinler beni doğum günümde dertleşiriz aklıma o geldi :)
Soran+1 yılCix. Çok şey... Arabesk kaçtı daha marjinal bulalım
- +1 yıl
Orjinal fikir lazım bize yengeç kardan adamdan iyi sevmedim onu
- +1 yıl
Beni fena şekilde uyku bastırdı sen bul birşeyler buna yarın devam edelim 😅 iyi geceler
Soran+1 yıl🥴🙄
Soran+1 yılBuldum ama. asiri sacma
onca yaşadıklarından sonra kendine duvar ordugun için tek başına tatil yapma da o kadar zor olmaz bence 😂😃 tek sorun geçen zamanlari geri getiremediğin anladığın zaman sorun büyür 😁
00 YorumlaGeçen sene ilk kez tek başıma tatil yaptım. Gün saydım bitsin diye. Gerçekten en sıkıcı şeymiş. Bu sene o yüzden gitmedim tatile.
10 Yorumla
+1 yılValla en güzeli bende öyle yapıyorum herkesten uzak misss yanlızlığa alışıyoruz ve çok daha iyi geliyor
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık eşittir özgürlük 😂
21 Yorumla
Soran+1 yıl🌅🙃🐬✌️🍺
Tatil & Seyahat konusunda 429 cevap paylaştı. Bende tek tatil yapıyorum alanyaya geldim sorun yok bence ya
00 Yorumla
+1 yılyanına bıber gazı ya da kuru sıkı tabanca al ıhmal etme lazım olur...
00 YorumlaBeni götür 😀 Kendi paramı da öderim durumlar aynı 😄
00 YorumlaUmarım bulursun birini aynı dert bende de var birileri mutlu olsun
00 Yorumla
Çok uzun olmuş ama tek başına tatil yalnızlıktır.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyanında bırı varken veya bulabılecekken gıtmek ozgurluk fakat kımse yok ve kımseyı bulacagına ınanmıyorsun yalnızlıktır bence ya sence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen özgürlük olduğunu düşünüyorum. Tabi şimdi aracım olmadığı için pek özgür sayılmam. Kısmet olursa bakalım 2-3 yıla özgürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumdayım eşten de hayır yok tek başıma tatil yapayım dedim
012 Yorumla
Soran+1 yılEşten hayır gelir bul çaresini 🤗🌅
Cevap sahibi+1 yılYok ya dükkanı bırakamazmış şu bu kendi bilir
Soran+1 yılEkmek parası sende bırakma. sonra gidersiniz 🥲😁 kiyamazsin gitsen de aklın kalır
Cevap sahibi+1 yılKendisi beni atandığını yere de yalnız gönderdi yazacaktım da gizlisin
Soran+1 yılAman seviyor musun hayirsa ayrıl çocuk olsa da olmasa da ayrıl. desem seviyorsan da ayrilamazsin evlilik fedakarlık keşke fedakarlık yPabilecegim kadar seveceğim. biri.. olsaydi empati kuramadım sana karşı bay evli arkadaşım :)))))) hahahaha boşan gel bizim tayfaya madem. bu KADAR DERTLİSİN SENDE 🤸😎😁
Cevap sahibi+1 yılGeliyorum az kaldı bay değilim ayrıca
Soran+1 yılÖzür dilerim canım gel gel böyle bizde durumlar :)) gel ya mis hahaha bak bazen yalnızlıktan deli oluyoruz :) ben gibi
Soran+1 yılCanım işin espirisi İnşallah hakkında hayırlısı olsun bosanmakta evlenmek. kadar. normal🤗🌅
Cevap sahibi+1 yılBu kadar takma bence üzülüyorum cidden kendine haksızlık ediyorsun
Soran+1 yılÜzülme.🤗
Soran+1 yıl🌅🤗
Cevap sahibi+1 yılAnlatmak istersen dinlerim
+1 yılHepimize biçilen bir rol var sahne aynı roller farklı çok takmadan yaşayıp gideceğiz diye bakıyorum ben olaylara...
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle tek ama sosyal anksiyeteniz yoksa.
10 YorumlaAl bir tane elektrikli motor sıkıldıkça gezersin bol bol..
00 Yorumla
+1 yılAmaaan boş işlerle uğraşıyosun yabancılara özenmeyi bırakın. Şu alman kızı görüp özendin galiba
22 Yorumla
Soran+1 yılO alman kızı kim. Ozenmedim ozenseydim. ay özendim ben derdim bunaldım evde durmaktan stresten sende emtapi eksikliği var sanırım ne de yargilisin..
Soran+1 yılÖzenmek. iyi bir kavramdir imrenmek iyidir mesela iyimser olmaya ozenebilirsin zira tipik narisistsin
Yalnızlık çok zor ben de yalnızım ailem var ama sevgilim yok
03 Yorumla
Soran+1 yılAilen var yalnız değilsin bende yalnız değilim... Ama tatil için yalnızım aileni ikna et olur mu gidin
Soran+1 yılYok o yüzden tatile gitme
Valla bende depresyondayım gel ikimiz çıkalım😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatilde bulursun belki bir arkadaş
40 Yorumla
+1 yılseçilmiş bir yalnızlık ise özgürlük.
gidecek kimsen yoksa yalnızlık00 YorumlaYanlız kalırsan stres yaparsın bence tek kalma derim bi arkadaş bul
00 YorumlaBence ozgurluk. 😊
10 Yorumla
+1 yılTek tatil yapılmaz sıkıcı geçer..
00 YorumlaMerhaba dertlesmek ister misiniz
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbüyük özgürlük
kimseye bağlı kalmadan00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılçadır kurdun mu daha önce
00 Yorumla
+1 yılYalnızlığın dibi
00 Yorumla
+1 yılSeni tanımak isterim cidden
01 Yorumla- +1 yıl
Bak keyfine ya takma kimseyi
Konya'dan geçersen haber et hfhdhd
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 659 cevap paylaştı. Bilmem hayatımda hiç tatile gitmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılır, gayet normal. Alışın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMilyonluk yanlızlık diyosun sanırım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMilyonluk "yalnızlık" diyosun sanırım
Cevap sahibi+1 yılSeni kim ne yapsın yaşın 40 ı geçmiş istersen İmgiltere kraliçesi ol millet seni çeker mi
Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Tek başına tatil :
00 YorumlaKeyifsiz olur
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı dene 🥸🥰🤪🤸
+1 yılSıkıcı be.
01 Yorumla
Soran+1 yılNapalim kader 🙄😁
- Tatil & Seyahat konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılPasta alıp gelecem
015 Yorumla- +1 yıl
Yola ciktinmi
Soran+1 yılCiktimmmm oley 😎
- +1 yıl
Bekliyorum nerde karsilayayim srni
Soran+1 yılHahaha Adrasan sonra Olimpos Demre o civarda işte henüz bilmiyorum hahah
- +1 yıl
Arabayla mi geliyorsun
Soran+1 yılCix... 😄 Otogardan dolmus bea
- +1 yıl
Şaka bir yana birşeye ihtiyacın olursa elimden gelirse söylemen yeterli
- +1 yıl
Nerden geliyorsun ki
Soran+1 yılİzmir
- +1 yıl
Uzak değilmiş iyi haber verecekmisin 😄😁🤔
- +1 yıl
Merkezden ,,1 saat sürer 😄