Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar İstanbul hariç şehirleri sordum, Antalya vb gibi
Merhaba arkadaşlar sevgilim ilk defa Türkiye'ye gelecek Ağustos sonunda. İstanbul da 2 gün konaklayacağız sizce hangi şehiri ona gezdirmeliyim? 1 hafta için 50000 TL bütçe ayırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence antalya tarafına gidin
Alanya, Datça, Fethiye, Marmaris, Bodrum, Ayvalık, Alaçatı, Eski Foça veya genel İzmir, Kaş, Kalkan, Kuşadası, Adrasan, Assos, Marmaris, Dalyan, Side, Kemer, Çeşme, Akyaka, Belek, Olimpos, Bozcaada bu bölgeleri tercih edebilirsiniz
Izmır'e gidin bence Urla veya Seferihisar olabilir. Araçla gideceğin için en yakın ve tercih edilebilir yer burası gibi.
Abi şaşmaz ayvalık sarımsaklıya git sakin relax bi yer kafa dinlersiniz cundaya gider alkol içer eğlenirsiniz, denizi maldivlerden farksız benden söylemesi
Teşekkür ederim, Eylül için soğuk oluyor mu acaba?
Deniz geç ısınır geç soğur biliyorsun eylülün ilk haftası gidersen deniz suyunun sıcaklığı iyi olur girilir yani çünkü ağustosun kavurucu sıcağının etkisi hala geçmemiş olur fiyatlarda da muhtemelen aşağı yönlü eğilim olur koca otel size kalmış gibi hissedersiniz
Yeşillik istiyorsanız Karadeniz hem bunaltıcı havası olmaz deniz vs hepsi mevcut Akdeniz tarafa göre hem daha ucuz olabilir
Valla yeteceğini sanmıyorum yeme icmeye inanilmaz masraf gidiyor benim sevgilim 7 günde 3bin euro harcadı
Ben kendim aşçıyım dedim evde hazırlamak için reis 😁😁
Tatilde yemekte yapılmaz dimi shhshs
Ev gibi olan apartlar var ya ondan tutucam hahah zaten şu sıralar işsizim o pek harcama yapmayı sevmez. O da evden alkolumuzu getirecek 😁
Valla reis tatil sonrası bu soruyu güncelle merak ediyorum ne harcayacaksin bide araban varmış o da ayrı sikinti yakıt falan ben yetmez diyorum bakalim nolacak
Tamamdır reis, guncellerim. Geçen sene farklı bir arkadaşım ile 30k ile İstanbul da 1 hafta kalmıştım inşallah yeter kıza hesap ödetmek istemem
50. Bin tl hiç birsey etmez bir hafta için
Evet ancak kendi arabam var, otellere baktım Muğla'da 5 gün 25 bin TL İstanbul'da ise otele gecelik 2 bin TL veriyorum bence uygun fiyatlı
İstanbul’da sakin bir yer istiyorsan Kadıköy’de kalabilirsiniz oradan heryere ulaşım rahat Muğla’da kalacaksanız otelden sonrasında düşünün az hani bir baktın bara uçuyor
Diyarbakır 😀
Beşiktaş/Bebek