Gamer Bağdat caddesinde bildiğiniz okey mekanı var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl arkadaşlarla bağdat caddesinde okey mekanı arıyoruz. önerebileceğiniz bi mekan var mı? Bağdat caddesinde bildiğiniz okey mekanı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Çekilmez1adam Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çoğu eğlence mekanında vardır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bulamadım 🥺 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl beni de götürceksen var dkdkdk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tam kadroyuz yapacak bişi yok Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Yoktur orada olmaz maltepe Ataşehir tarafına bak 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl nerenin caddesinde 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bağdat caddesi Yorumla fatihankara06 +1 yıl hangi il hangi ilçe sanki beraber mi oturuo kalkiyoruz seninle Yorumla Soran +1 yıl kanka bağdat caddesini adıyla bilmiyorsan mekan da bilmezsin Yorumla fatihankara06 +1 yıl onu demiyorum her yerde var diyorum ankaradayım burada var cadde bostanda var sakaryada var varda var Yorumla
xSherlockHolmeSs Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hangi cadde de 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bağdat caddesinde ağız alışkanlığı cadde yazdım Yorumla
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Hangi cadde olum ya 0 14 Yorumla Soran +1 yıl bağdat caddesi Yorumla Medical34 +1 yıl Kral orada yok ya ama Kadıköy’de bulurum ben sana Yorumla Soran +1 yıl kadıköydekileri ben de biliyorum 😔 Yorumla Medical34 +1 yıl Ay o zaman bulursan lütfen beni de götür ya valla aşırı tatlı eğlenceli biriyim of ya Yorumla Soran +1 yıl kslslsmslsm bulabilecek gibi gözükmüyorum Yorumla Medical34 +1 yıl Ya taksimde bulayım sana var çünkü Yorumla Medical34 +1 yıl Ama bağdat caddesi nalaka abi 😂 Yorumla Soran +1 yıl yakın mesafe 🥲 Yorumla Medical34 +1 yıl Aşırı havalı değil mi Yorumla Medical34 +1 yıl Abi bağdat caddesine yakın mesafe oturan bir insansın ya Yorumla Medical34 +1 yıl Ben nerdeyim Yorumla Medical34 +1 yıl Samatya 😂 Yorumla Soran +1 yıl en azından okey oynayacak yerin var Yorumla Medical34 +1 yıl Ay evde de var biliyor musun 😂😂 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cadde derken 0 3 Yorumla Soran +1 yıl herkes aynı şeyi soruyo şsmsldmsls bağdat caddesi Yorumla Benchbas +1 yıl Reis zengin yeri ne bilek bize bagcilari sor bndndnnd Yorumla Soran +1 yıl bağcılar bize uzak kaçar🫠 bana kalsa kendi okey setimle çimenlerde oynardık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çoğu eğlence mekanında vardır
bulamadım 🥺
beni de götürceksen var dkdkdk
tam kadroyuz yapacak bişi yok
Yoktur orada olmaz maltepe Ataşehir tarafına bak
nerenin caddesinde
bağdat caddesi
hangi il hangi ilçe sanki beraber mi oturuo kalkiyoruz seninle
kanka bağdat caddesini adıyla bilmiyorsan mekan da bilmezsin
onu demiyorum her yerde var diyorum ankaradayım burada var cadde bostanda var sakaryada var varda var
Hangi cadde de
bağdat caddesinde ağız alışkanlığı cadde yazdım
Hangi cadde olum ya
bağdat caddesi
Kral orada yok ya ama Kadıköy’de bulurum ben sana
kadıköydekileri ben de biliyorum 😔
Ay o zaman bulursan lütfen beni de götür ya valla aşırı tatlı eğlenceli biriyim of ya
kslslsmslsm bulabilecek gibi gözükmüyorum
Ya taksimde bulayım sana var çünkü
Ama bağdat caddesi nalaka abi 😂
yakın mesafe 🥲
Aşırı havalı değil mi
Abi bağdat caddesine yakın mesafe oturan bir insansın ya
Ben nerdeyim
Samatya 😂
en azından okey oynayacak yerin var
Ay evde de var biliyor musun 😂😂
Cadde derken
herkes aynı şeyi soruyo şsmsldmsls bağdat caddesi