Tatil & Seyahat En çok gitmek istediğiniz ülke hangisidir? Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Norveçi gidip görmeyi çok isterdim:) En çok gitmek istediğiniz ülke hangisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Miami-boy Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Uzak doğuya hiç gitmedim uzak doğu kesin istiyorum. Güney Amerika'daki sadece 2 ülke kaldı görmek istedim Arjantin vr şile. Avrupa'daki bor kaç ülke kaldı görmek istediğim. Afrika tarafında da Mısır Ürdün ve Hindistan birde safari , safari için ülke seçimini yapmadım 1 1 Yorumla Miami-boy 1 yıl Norveç çok güzel bir ülke Yorumla
Kullanıcıxyz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeşil ülkeler ada olabilir orman temiz hava şu an aklıma pek bir yer gelmedi ama kışın da Medine Mekke olabilir 1 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Sanirim, fransa, italya, abd, İngiltere, İsviçre, almanya, gkore. Türkiye dışındaki ülkelerin kültürlerini çok merak ediyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 13,4b cevap paylaştı. Amerika tabi k ide çünkü en çok merak ettiğim ve sevdiğim ülke bir gün gitmeyi çok isterdim durumum olursa. 1 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Akp ye oy atan amca ve teyzeleri göndermek lazım yurt dışına. Gerçek yaşam nasılmış biraz görüp bilinçlenip gözleri açılsın diye. 1 0 Yorumla
J3yKOSEROĞU Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Param olduğunda düşünürüm olmayacak hayallerle meşgul olmak istemiyorum 🤌😌 olmayacağı için 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Çok fazla var karar vermek zor. G. Kore ve Kanada diyeyim bu sefer. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl Hiç bir ülkeyi merak etmiyorum artık neyi hayal ettiysek kursağımızda bıraktılar 🙄 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Brezilya, Belçika, Hollanda, Tayland, Singapur, Polonya 1 0 Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 84% 1 yıl Ben Dubai ve Rusya’yı çok merak ediyorum bu sene Ekim - Kasım gibi Dubai’ye gidicem inşallah 1 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Japonyaya gittim, hayalimdi bundan sonra belki Norveç'e. 1 0 Yorumla
TEVFİK_FİKRET600527 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Arjantin'e gitmek istiyorum. Doya doya tango yapmak için. Libertango danslar tercihim özellikle. Bana bu dansı lutfeder misiniz Tuğba Hanım.🤣😂🤣 ❣️❣️❣️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben Irak'a gidemedim ya. Çok görmek istiyorum. Norveç'e gittim, evet bazı yerleri fotoğraf ve videolardaki gibi. Ama her yeri güzel değil. 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 326 cevap paylaştı. İskandinav ülkeleri. Hatta Ekim ayında İsveç ve Finlandiya'ya gitmeyi planlıyorum. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 471 cevap paylaştı. amerika ya da almanya olabilir 1 0 Yorumla
DEADLY_666 Takip Et Yoda Yaş: 123 , eic 99% 1 yıl Cahillerin olmadığı yere gitmek isterim 1 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 34 , eic 95% 1 yıl Türkiyenin her yerini gezmek istiyorum 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 91% 1 yıl Japonyaya gitmek ve yaşamak isterdim 1 0 Yorumla
yowyeeeah46 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle Almanya Ve ABD diyebilirim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 827 cevap paylaştı. İsviçre 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 474 cevap paylaştı. Fransa Paris 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. küba sanırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Uzak doğuya hiç gitmedim uzak doğu kesin istiyorum. Güney Amerika'daki sadece 2 ülke kaldı görmek istedim Arjantin vr şile.
Avrupa'daki bor kaç ülke kaldı görmek istediğim.
Afrika tarafında da Mısır Ürdün ve Hindistan birde safari , safari için ülke seçimini yapmadım
Norveç çok güzel bir ülke
Yeşil ülkeler ada olabilir orman temiz hava şu an aklıma pek bir yer gelmedi ama kışın da Medine Mekke olabilir
Sanirim, fransa, italya, abd, İngiltere, İsviçre, almanya, gkore. Türkiye dışındaki ülkelerin kültürlerini çok merak ediyorum.
Amerika tabi k ide çünkü en çok merak ettiğim ve sevdiğim ülke bir gün gitmeyi çok isterdim durumum olursa.
Akp ye oy atan amca ve teyzeleri göndermek lazım yurt dışına. Gerçek yaşam nasılmış biraz görüp bilinçlenip gözleri açılsın diye.
Param olduğunda düşünürüm olmayacak hayallerle meşgul olmak istemiyorum 🤌😌 olmayacağı için
Çok fazla var karar vermek zor. G. Kore ve Kanada diyeyim bu sefer.
Hiç bir ülkeyi merak etmiyorum artık neyi hayal ettiysek kursağımızda bıraktılar 🙄
Brezilya, Belçika, Hollanda, Tayland, Singapur, Polonya
Ben Dubai ve Rusya’yı çok merak ediyorum bu sene Ekim - Kasım gibi Dubai’ye gidicem inşallah
Japonyaya gittim, hayalimdi bundan sonra belki Norveç'e.
Arjantin'e gitmek istiyorum. Doya doya tango yapmak için. Libertango danslar tercihim özellikle. Bana bu dansı lutfeder misiniz Tuğba Hanım.🤣😂🤣 ❣️❣️❣️
Ben Irak'a gidemedim ya. Çok görmek istiyorum. Norveç'e gittim, evet bazı yerleri fotoğraf ve videolardaki gibi. Ama her yeri güzel değil.
İskandinav ülkeleri. Hatta Ekim ayında İsveç ve Finlandiya'ya gitmeyi planlıyorum.
İsveç Norveç Finlandiya
Kesinlikle Küba
amerika ya da almanya olabilir
Cahillerin olmadığı yere gitmek isterim
Norveç isviçre japonya bu yerleri görsem gezsem yeterli👍
Çoğu ülkeye gitmek isterim
Türkiyenin her yerini gezmek istiyorum
Japonyaya gitmek ve yaşamak isterdim
İngiltereydi ve gittim 🥰
Kesinlikle Almanya Ve ABD diyebilirim
Tayland ve Kamboçya
İzlanda