Su yabancı kelimeleri kullanmiyim diyorum da bazen turkce halleri resmilestiriyo cümleyi ins yine basligimi düzeltmez KS :^
En son geçen hafta boyle gezdim. Evden sürekli çıkan biri degilim. Arkadaslarla gezince de cok keyifleniyorum ama tek gezmenin keyfi bi baska bence. Ozellikle de güzel bi yere gidiyosam ormana, gol kenarina falan... Cok kaliteli geliyo yani o an bombos gezmek bile. Siz ne diyosunuz?
Türkçeyi biraz daha savunursan seninle fenomen olcaz her gün 5 soru 😀 en son ne zaman date yaptım? Bu sabah 1 saat yayıla yayıla kahvaltı ettim, Taze sıkılmış portakal suyunu gömdüm, üzerine de buzlu su. Nutellayla kapanışı yaptım. Mutlu olmak benim de hakkım 😎🤣🌺 2 bardak çayı da unutmayalım
Şu yabancı kelimeleri kullanmıyım diye başladın ya soruda, bu kadarı bile saygıyı hakediyor. Gönder soruları cevaplayalım hafta içi 😀 soruyu da beğendik gitti…
Sosyal anksiyete yüzünden tek başıma dışsrıda vakit geçiremiyorum. Galiba profesyonel bir destek alma vakti hem yaşım daha genç belki çabuk atlatırım..
Yanımda biri varken çok normslim hatta utanmsz biri bile olabilirim ama tek bilmiyorum sanki başka biri oluyorum geçen yolda doğru yürüyemediğimi fark ettim heycandsn sonhra biraz bankta oturdum etrafı izledim kendime anca öyle geldim
Galiba anksiyetemin bugını buldum dışarıya çıktıktan sonra biraz bi yerde oturup etrafı seyretmek. Ondan sonra sanki geçiyo. Artık hep bu taktiği denemeye karar verdim bi yere gidiceksem 10 15 dk önceden çıkıp dışarıds biraz oturmak. Zamanla yenerim galiba