Tatil & Seyahat En son nereyi gezdiniz? Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sık sık gezer misiniz? En son nereyi gezdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben mi sık sık mi himmmm bilemedim geziyom benn yaaa en son neredeydim instagram hesabımdan bakilabilir 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 360 cevap paylaştı. Bugün Almanya'nın Hamburg kentini saatlerdir yürüyerek ve en sonunda ise gemi ile geziyorum.LandungsbrückenElbe Nehri 1 0 Yorumla
J3yKOSEROĞU Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl maalesef gezmek aga, ya sürünmek maraba, ya yakışır kulların nerde görülmüştür agayla yürüdüğü.. 🤌🤣 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 15b cevap paylaştı. En son antalya şehrine gitmiştim oda 1 yıl önce maalesef çok sık gezemiyorum bu sıralar ama tatil iyi olurdu 1 0 Yorumla
türkü81 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 33% 1 yıl Allah'ın seyahat ya kulum demesi gibi işte bizimkisi.. Ankara kalesi. gençler surların üstünde geziyorlardı. güvenlik zaafı var. 1 0 Yorumla
TheDoge Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ben şu aralar gezmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum, bugün de gezdik şükür. 1 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Gecen hafta pamukkale trvertenleri, kaklık magrasıni ve denizli kaleiçi çarşıni gezdim.. 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Geçenlerde İnegöl'e gittim biraz gezdim İnegöl köfte yedim 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Son zamanlarda odam balkon ve umumi ihtiyaçlar için seyahat yapıyorum hayat enerjim sömürüldü 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Son olarak erikliye gittim kaza geçirdim arabam 1 aydir yok evden dışarı çıkamıyorum 1 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 60 1 yıl Oğlum Kıbrıs da askerlik yaparken eşimle Kıbrısa gitmiştik. 1 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 58 , eic 98% 1 yıl Çok sık gezerim. Fethiye, doğu Karadeniz, Batum.. bir yıl içinde. Şu an Antalya’yı geziyorum. 0 0 Yorumla
SilverFox_FB Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Evet gezerim, yurtdışındaydim alamanyada😊 1 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Mersin kız kalesi taraflarını 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Seninle gezmeyi çok isterdim, ellerini tutarak, saçlarını koklayarak... 0 0 Yorumla
Busonperde Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Sivası 😅 1 1 Yorumla Busonperde 1 yıl Cadde bostana gidesim var kimse yok arkadaş bulabilsem gideceğim şimdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ben mi sık sık mi himmmm bilemedim geziyom benn yaaa en son neredeydim instagram hesabımdan bakilabilir
Bugün Almanya'nın Hamburg kentini saatlerdir yürüyerek ve en sonunda ise gemi ile geziyorum.
maalesef gezmek aga, ya sürünmek maraba, ya yakışır kulların nerde görülmüştür agayla yürüdüğü.. 🤌🤣
En son antalya şehrine gitmiştim oda 1 yıl önce maalesef çok sık gezemiyorum bu sıralar ama tatil iyi olurdu
Allah'ın seyahat ya kulum demesi gibi işte bizimkisi.. Ankara kalesi. gençler surların üstünde geziyorlardı. güvenlik zaafı var.
Marmaristeydik
Ben şu aralar gezmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum, bugün de gezdik şükür.
Gecen hafta pamukkale trvertenleri, kaklık magrasıni ve denizli kaleiçi çarşıni gezdim..
Geçenlerde İnegöl'e gittim biraz gezdim İnegöl köfte yedim
Son zamanlarda odam balkon ve umumi ihtiyaçlar için seyahat yapıyorum hayat enerjim sömürüldü
Son olarak erikliye gittim kaza geçirdim arabam 1 aydir yok evden dışarı çıkamıyorum
Oğlum Kıbrıs da askerlik yaparken eşimle Kıbrısa gitmiştik.
Çok sık gezerim. Fethiye, doğu Karadeniz, Batum.. bir yıl içinde. Şu an Antalya’yı geziyorum.
Evet gezerim, yurtdışındaydim alamanyada😊
Mersin kız kalesi taraflarını
Gezerim ama eskiden daha çok gezerdim
En son tatile gittim Antalya-Alanya’ya
Seninle gezmeyi çok isterdim, ellerini tutarak, saçlarını koklayarak...
karadenizi çok gezdimmm
Mersin'i gezdim
Evet
Kıbrıs'a gidiyorum
Hiç bir yer
Kocaali yi
Kastamonuyu gezdim
yurt dışı tatillerin çok oldu en son iskocya
Canakkale
Adalar sen?
İzmiri
Sivası 😅