Tatil & Seyahat Bu sıcak havalarda nerede olmak isterdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yaz tatilinde mi yoksa şöyle soğuk iklimin olduğu yerlerde bir hafta tatil mi Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Güncellemeler+1 yıl Güncell Bu sıcak havalarda nerede olmak isterdiniz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kfkfkdkkfkfxnoanaak Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl plajda kumların orada güneşleniyor olmak isterdim ama nerdee 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden git kumlara uzan ve güneşlen Yorumla kfkfkdkkfkfxnoanaak +1 yıl tek başıma gidemem uzak Yorumla
bukalemon471 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Denizde olmak isterdim ama akraba ziyaretlerimiz daha bitemedi😕... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Akraba ziyaretleri bitmez sen denize bi git gel Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 848 cevap paylaştı. Klimanın tam karşısında olmam yeterli mekan ve manzara pek önemli değil 1 0 Yorumla
Bükreninsorusu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ne çok sıcak nede çok soğuk olan bir yerde olmak isterim. 1 0 Yorumla
nihall7878 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bu sıcak havalarda en olması gereken yerdeyim Karadeniz ☺️🤗 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Karadenizden rüzgar esiyor desene tabii birde yaylaya çıktıysan Yorumla nihall7878 +1 yıl Yaylaya da gittim 2 aya yakındır kardenizdeyim İstanbul dueukucaj. Gibi değil😄 Yorumla Soran +1 yıl Keyifler yerinde desene 2 aydır dinginlik temiz hava zihinler pırıl pırıl 😁 Yorumla nihall7878 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Rtbrtb Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Karadenizden rüzgar esiyor desene tabii birde yaylaya çıktıysan 0 0 Yorumla
yowyeeeah46 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Maras sicakkkkkk direk küvete girip soğuk suyun içinde elimde soğuk suyum ile serinlemek isterdim 0 0 Yorumla
karetra_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Uyumak cubku uykum var ve kafam guxellesti arkadaslae 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 415 cevap paylaştı. Soğuk bir yerlere ışınlanayım ben mümkünse. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Turist Ömer ablamızı istediği yere ışınlayalım anadın mı baksın keyfine Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Evimde keyfim yerinde.. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Klima vuruyor galiba 😁 Yorumla Melioraa +1 yıl Evet🤭 Yorumla Soran +1 yıl Ohhh missss bizde perde şöyle esse de rüzgar vursa diye bakıyoruz 😁 Yorumla
Dazaii Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Doğma büyüme İzmirli olarak net soğuk yere gitmek isteridm 1 0 Yorumla
Coololdusername Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl Soğuk bi ülkede ya da Moskovada 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Moskova yanıyor yaaa boş ver en iyisi İzlanda Yorumla Coololdusername +1 yıl Cidden mi arkadaşım orada şu an soğuk diyodu neyse noele kaldı seferim😂😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Beni norveçe ışınlayın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu aralar Norveç karışık hatlar gidip geliyor en iyisi İsveçe gönderelim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. olduğum yerdeklimanın altında 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kutuplarda olsaydım ne güzel olurdu ama 0 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İgloda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Büyük oynuyorsun 😁 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl En rahat durulacak yer orası gerekirse don en fazla buza dönüşürsün Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
plajda kumların orada güneşleniyor olmak isterdim ama nerdee
Neden git kumlara uzan ve güneşlen
tek başıma gidemem uzak
Denizde olmak isterdim ama akraba ziyaretlerimiz daha bitemedi😕...
Akraba ziyaretleri bitmez sen denize bi git gel
Klimanın tam karşısında olmam yeterli mekan ve manzara pek önemli değil
Ne çok sıcak nede çok soğuk olan bir yerde olmak isterim.
Bu sıcak havalarda en olması gereken yerdeyim Karadeniz ☺️🤗
Karadenizden rüzgar esiyor desene tabii birde yaylaya çıktıysan
Yaylaya da gittim 2 aya yakındır kardenizdeyim İstanbul dueukucaj. Gibi değil😄
Keyifler yerinde desene 2 aydır dinginlik temiz hava zihinler pırıl pırıl 😁
Kesinlikle
Karadenizden rüzgar esiyor desene tabii birde yaylaya çıktıysan
Maras sicakkkkkk direk küvete girip soğuk suyun içinde elimde soğuk suyum ile serinlemek isterdim
Uyumak cubku uykum var ve kafam guxellesti arkadaslae
Soğuk bir yerlere ışınlanayım ben mümkünse.
Turist Ömer ablamızı istediği yere ışınlayalım anadın mı baksın keyfine
Evimde keyfim yerinde..
Klima vuruyor galiba 😁
Evet🤭
Ohhh missss bizde perde şöyle esse de rüzgar vursa diye bakıyoruz 😁
Doğma büyüme İzmirli olarak net soğuk yere gitmek isteridm
Akdenizde tekne tatilinde
Soğuk bi ülkede ya da Moskovada
Moskova yanıyor yaaa boş ver en iyisi İzlanda
Cidden mi arkadaşım orada şu an soğuk diyodu neyse noele kaldı seferim😂😂
Beni norveçe ışınlayın
Bu aralar Norveç karışık hatlar gidip geliyor en iyisi İsveçe gönderelim