Şimdiye kadar gittiğiniz ülkelerden en beğendiğiniz ve burada yaşanır dediğiniz yer var mı? Ama turist gözüyle değil gerçekten yaşanacak diyerek baktığınız yerler? - Ben İtalya’ya bakmıştım ama herkes turist olarak güzel diyor, şimdi de norveççe öğreniyorum hayırlısıyla artık 😇😊🧿🙌
Bu çok genel oldu, demek istediğim yatırım yapan birisi iseniz şehire yakınlık size daha uygun olur, doğa ile iç içe olmak istiyorsanız bitkilerden anlamanız gerekir, ya da iyi bir aile kurmak istiyorsanız köy hayatı öneririm. Buradaki kalabalık köyler gibi değil ama
Evet güzel gerçekten, sadece dil biraz sıkıntılı isveççe öğrenmeye başlamıştım geçen sene A2 seviyesine kadar geldikten sonra sıkıntılar yaşandı ülkeler arası soğudum. Finlandiya’da da sanırım isveççe ve fince konuşuluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kuzey ülkelerine aşığım ama soğuğu da sevmiyorum
Girince alışıyorsun 😂
Gitmedim ama kendi meslek grubum için Kanada biçilmiş bir kaftan.
Mesleğiniz nedir?
Doktor
Anladım
Görsel muhteşem Sydney'e aşığım ben 💙🇦🇺
Evet güzel fakat böcü dolu haha
Ne fark eder yerim ben o böcükleri🤣🤣
Ben yiyemiyorum iştee korkuyorum tek yaşayana kötü
Anlıyorum seni ama Avustralya için değer yaa
Kalktığında odada tarantula görmek değmez ya
Olsun🤣🤣
Ben ülkemizi her anlamda seviyorum. İltica edeceğimize ülkemizi daha müreffeh bir yer haline getirmeye çalışmak daha iyi bir fikir.
Ben norveçe gideyim o zaman 😁
Senin bedenin senin kararın :)
Bedenim değil senin düşüncen olması gerekiyor
Bedenin olması gerekiyor çünkü orada o slogana gönderme yaparak espri yaptım.
Ne yaşamak istediğine bağlı,
Ekonomik özgürlük, mutlu ve huzurlu hayat
Bu çok genel oldu, demek istediğim yatırım yapan birisi iseniz şehire yakınlık size daha uygun olur, doğa ile iç içe olmak istiyorsanız bitkilerden anlamanız gerekir, ya da iyi bir aile kurmak istiyorsanız köy hayatı öneririm. Buradaki kalabalık köyler gibi değil ama
İşimden dolayı şehirde olmam gerek zaten
O zaman işine göre seçeceksin, yabancı dilin varsa gideceğin her yer seçenek senin için, önemli olan hayatına renk katacak yol arkadaşın
Turkiye ve afrika dışında heryer olabilir
İyi dedin
🎈
Fillandiya olabilir Kanada olabilir
Kanada’yı düşünüyordum fakat giden arkadaşım 1 ay sonra geri döndü yaşaması zor bir yer tek
Türkler için bir çok yer zor zaten. Kolay bir şey yok
Türkler için değil genel olarak eve geliyorsun kocaman örümcekler var
Hım o zaman olmaz başka yer düşünmek lazım 😀
Birleşik Arap Emirlikleri
italya floransa
İyi de işte yaşayana kötü diyorlar turistik iyimiş sadece
venedik roma veya milano demedim zaten, floransa yaşanacak bir yer
gittim gördüm
Anladım sağ olun
Finlandiya
Evet güzel gerçekten, sadece dil biraz sıkıntılı isveççe öğrenmeye başlamıştım geçen sene A2 seviyesine kadar geldikten sonra sıkıntılar yaşandı ülkeler arası soğudum. Finlandiya’da da sanırım isveççe ve fince konuşuluyor
dubai görland
Türkiye 😐
Yapma be 😔
Baska ülkeye gitmedim sjjs ülkemi seviyorum ama ekonomi elimizi kolumuzu bağlıyor 😞
Ha ondan böyle düşünüyor olabilirsiniz gitmeyince
Evet gitmeyi çok isterim belki ileride...
Suriye
Zaten orada yaşıyorsunuz
Evet biz Suriyeye gidelm işte
suriye