İkisinde hayır ben 3 yıldır yüzme eğitimi aldım bir tane gün yüzme eğitimi aldım günlerden biri gün işte 1 saatlik yüzdük sonra bir grup aldı büyük havuza aldı hoca herkes atladın dedi araladılar sıra bana geldi ben atlar atlamaz elektrik kesintisi yaşandıö baya öyle derine kadar indiğimi hatırlıyorum çok korkmuştum tabi deniz öyle bir imkan yok ama çok kormuştum şimdi bile yüzemiyorum
Denizi pek ayaklarıma değen şeylerden dolayı sevmiyorum kendimi güvende de hissetmiyorum nedense o yüzden tercihim havuzdan yana ama denize dalıp çıkarım en fazla, havuzda daha uzun süre dururum.
Deniz derim ben çünkü deniz temizdir doğal mineral barındırır. Havuzda ise klor gibi kimyasallar çok, fazla maruziyeti ise hasta ediyor (grip semptomları, alerji vs gibi)