Tatil & Seyahat Bulgaristan'a gittim, nasıl sizce? simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Mekan nasıl? ( telefonu yan çevirip baksaniz daha iyi olur xd ) Bulgaristan'a gittim, nasıl sizce? Cevapla Telefon Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. İyi bence. 0 0 Yorumla
yavrrumbabannereli Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bi esprisi yok yani ilk kez agac gormuyoruz sukur 4 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yani Bulgar çok geri yollar eski tabiat ege Karadeniz gibi diil ama bülbülü altın kafese koymuşlar vatanım demiş, geçmiş yaşanmasaydı... göç olmasaydı, bilmem ben unutmadım. 0 0 Yorumla
osiossi Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 94% +1 yıl Her bir ülkenin kendine özgü güzelliği var. Kıyaslamak yanlış olur. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı. Ben en çok Varna’yı beğenmiştim. Orada yaşamayı da isterdim. 0 0 Yorumla
Vâkıf1358 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bizim çatalca tarafına benzettim. Yakın da sayılır aslında. 0 0 Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bulutla ağaç çok belirleyici cidden :D 1 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Baska birsey yok ki Yorumla
KralSamet23 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Bulgaristana vizesiz gidiliyor mu 0 5 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Hayir Yorumla KralSamet23 +1 yıl Kızları vs güzel diyorlar sosyal diyorlar öyle mi Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Öyle Yorumla KralSamet23 +1 yıl Türkiye’deki kızların kaprislerinden bıktım ya egosundan tanışabilir miyiz demeye korkuyorum o derece oraya gitmek şart oldu😂😂 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Ahahahaha 😂 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Vizeyi nasıl aldın yeşil pasaport mu var 0 4 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Oranin vatandasiyim Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Bende yunan vatandaşıyım ama Türkiyeli sevgilime vize alamıyoruz o yüzden sordum Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Türklerin vize alması sıkıntı ama senin üzerinden oturum alabilir ve sonrada vatandaşlık Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Evlenemiyoruz ki o gelip ailemle tanışmadan… davetiye yapmak için de mal varlığım yok. Neyse teşekkürler cevabınız için Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Eski Cumali misin sen poncik 0 2 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Evet Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Orada mı yaşıyorsun Yoksa TR de yaşayıpKökleri oradan olanlardan misin Yorumla
Ratikulim Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 91% +1 yıl Güzelmiş bulgar mısınız 0 8 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Evet sayilir Yorumla Ratikulim +1 yıl Son fotoğraf samimi bir köyü içeriyor. Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Evet :) Yorumla Ratikulim +1 yıl Çok sıcak mı oralarda Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Soğuk Yorumla Ratikulim +1 yıl Sen de öylesin 😄 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Görmezden geliyorum xd Yorumla Ratikulim +1 yıl Evet o huyları da var 😄 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Normal ağaç, yeşilik işte bundan her yerde var 🙄 0 0 Yorumla
Mascren Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Harbi güzelmiş böyle düşünmemiştim hiç bulgaria yı 0 0 Yorumla
MafyaYenge Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 82% +1 yıl Türkiye gibi güzel ülke yok şu Dünyada 0 0 Yorumla
ageof2 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel ya valla orada kal bence gelme jsnsnddnn 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güzel baba tarafımın memleketi. 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 381 cevap paylaştı. Hangi il 0 3 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Tırgovishta Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Targovishte yanlis yazdim djdhjs Yorumla gacar4886 +1 yıl Önemli değil 😅 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 431 cevap paylaştı. Superr 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Bulgaristanin neresi 0 9 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Eski cuma Yorumla geçmişiolmayanadam +1 yıl Filibeye uzak mi Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Uzak Yorumla geçmişiolmayanadam +1 yıl Hmm , filibe hakkında bir şey soracaktım Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Ne soracaktin Yorumla geçmişiolmayanadam +1 yıl Filibe tarafında emlak fiyatları nasıl Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Bilgim yok hic gitedim oraya Yorumla geçmişiolmayanadam +1 yıl Hmm, teşekkür Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Rica Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 973 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
İyi bence.
Bi esprisi yok yani ilk kez agac gormuyoruz sukur
Yani Bulgar çok geri yollar eski tabiat ege Karadeniz gibi diil ama bülbülü altın kafese koymuşlar vatanım demiş, geçmiş yaşanmasaydı... göç olmasaydı, bilmem ben unutmadım.
Her bir ülkenin kendine özgü güzelliği var. Kıyaslamak yanlış olur.
Ben en çok Varna’yı beğenmiştim. Orada yaşamayı da isterdim.
Bizim çatalca tarafına benzettim. Yakın da sayılır aslında.
Allahtan monitörün pivot özelliği var :D güzelmiş
bulutla ağaç çok belirleyici cidden :D
Baska birsey yok ki
Bulgaristana vizesiz gidiliyor mu
Hayir
Kızları vs güzel diyorlar sosyal diyorlar öyle mi
Öyle
Türkiye’deki kızların kaprislerinden bıktım ya egosundan tanışabilir miyiz demeye korkuyorum o derece oraya gitmek şart oldu😂😂
Ahahahaha 😂
Vizeyi nasıl aldın yeşil pasaport mu var
Oranin vatandasiyim
Bende yunan vatandaşıyım ama Türkiyeli sevgilime vize alamıyoruz o yüzden sordum
Türklerin vize alması sıkıntı ama senin üzerinden oturum alabilir ve sonrada vatandaşlık
Evlenemiyoruz ki o gelip ailemle tanışmadan… davetiye yapmak için de mal varlığım yok. Neyse teşekkürler cevabınız için
Eski Cumali misin sen poncik
Evet
Orada mı yaşıyorsun
Yoksa TR de yaşayıp
Kökleri oradan olanlardan misin
Güzelmiş bulgar mısınız
Evet sayilir
Son fotoğraf samimi bir köyü içeriyor.
Evet :)
Çok sıcak mı oralarda
Soğuk
Sen de öylesin 😄