Hayır değil İzmir otobüs duraklarından 934 numaralı şehir içi otobüsüne biniyorsun seni urlaya kadar götürüyor sonra oradan 730 numaralı otobüse binip Alaçatıya geçiyorsun orada ılıca halk plajı var zaten araştırın oldukça güzel fazla masrafa da gerek yok tek tavsiyem yanınıza şemsiye kesinlikle alın.
ne hale geldik ya 😂 bir rahat edelim diye pahalı yer kovalar olduk. ben şahsen İstanbul'da yaşyorm, pahalı olsun elit olsun yeterki oturduğum yerde kara çarşaflı arap vs görmemeyim diye mekan seçiyorum 😂
Antalya olsa çok yer var da durup surda denize gireyim diyebileceğin, ama İzmir'de de her yer kayalık. Plaj yok. Ya halk plajları var ya da çeşmeye gideceksin mecbur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben geçen hafta çeşme ve Alaçatı ya gittim orada görmedim ve plajları da oldukça güzel tavsiye ederim.
Ücretlimi halk plajı mı
Hayır değil İzmir otobüs duraklarından 934 numaralı şehir içi otobüsüne biniyorsun seni urlaya kadar götürüyor sonra oradan 730 numaralı otobüse binip Alaçatıya geçiyorsun orada ılıca halk plajı var zaten araştırın oldukça güzel fazla masrafa da gerek yok tek tavsiyem yanınıza şemsiye kesinlikle alın.
işte bu yüzden zengin olmak lazm. çok para verip elit biçlerde takılırsn
Sen söyle param var... Sadece yer bilmiyorum
izmirin neresindesin. hoş izmiri pek bilmem ama bir araştırır keyfi :)
Tişörtle girmek normal mi peki :)
İstanbul'dan gideceğim
@melankolikkraliçe o anlamda demek istemedim
Yoruyorum sizi ama affedin halk plajına gitmek istemiyorum 😭
çeşmeye git, sahil boyu ful beach görünüyor. halk plajları da var, beachler de
Yani kadın veya erkek tişörtle spor atletle falan girebilir evet ama iyice giyinik girenlere ben de ayar oluyorum.
En zenginlerin olduğu plajlarda pek olmaz pantolonla salvarla giren diye düşünüyorum, merkezi sosyetik yerleri tercih edin.
İzmir'de çeşme alacatı bencde..
ne hale geldik ya 😂 bir rahat edelim diye pahalı yer kovalar olduk. ben şahsen İstanbul'da yaşyorm, pahalı olsun elit olsun yeterki oturduğum yerde kara çarşaflı arap vs görmemeyim diye mekan seçiyorum 😂
😊Aynen gerçekten öyle😊
bu işin sonu işletmecileri kral eder 😂
Aynen öyle bunu söylemek istedim
@melankolikkraliçe ben üst sınıf olsun biraz rahat olsun istiyorum... Abazanlarin hepsi halk plajında
Öyle de oluyor zaten😂👍
@melankolikkraliçe kuzenlerim var rahatsız olmak istemez hiç bir kadin
@masumcici Anladım sizi. Ama zor. Sanırım tenha koylarda durup kimsenin pek olmadığı yerler de mantıklı kafana göre yüzmek için.
@melankolikkraliçe yer bilmiyorum işte
@melankolikkraliçe size yazdım bakar mısınız
valla çeşme merkez güzel. ben gittim daha önce. googleda da bakarsın baya biç var. bulursun kaliteli yerler
Araba ile gideceğim oteli ayarladım Seferihisarda
Antalya olsa çok yer var da durup surda denize gireyim diyebileceğin, ama İzmir'de de her yer kayalık. Plaj yok. Ya halk plajları var ya da çeşmeye gideceksin mecbur.
Bizimkiler biraz rahatlar
@melankolikkraliçe İzmir'i bilmiyorum tek sorun yoksa bende Antalyayi seviyorum
Suriyelilerin olmadığı tek yer Suriye.
Suriler her yerde
Parasını veririm