Bu senede Bayram tatili bitti. Nerelere gittiniz, eğlendiniz mi yoksa “valla gitmeseydik daha iyiyidi mi” diyorsun😊🌺🌺

Bu senede Bayram tatili bitti. Nerelere gittiniz, eğlendiniz mi yoksa “valla gitmeseydik daha iyiyidi mi” diyorsun😊🌺🌺
Annesiz ilk bayram çok zor geçti anlayamadım nasıl geçtiğini? Klasik ziyaretlerimiz, sonra annem ile zaman geçirdiğimiz eve gittik. Anı ve kokusu burnumda. Hüzünlü idi.
Genelde çalıştım ama yine de fena değildi. Tatil yapmadım ama aile ziyareti. Bayramlarda tatile gitmeyi uygun görmüyorum. Bayramda aile, büyükler ziyaret edilmeli. Çocuklar bunu görsün ki yaşlanınca yalnız kalmayalim. Geleceğe yatırım 😂
Bayramda tatil yerleri çok kalabalık oluyor , bana sanki büyük bir topluluk halinde tatile çıkıyormuşuz gibi geliyor 😂😂. Aile ziyareti önemli, kimse darılmasın kırılmasın, çocuklarında aklına kazınsın,👍Ama yeni nesil çocukların öyle aile ziyaretleri falan la uğraşacaklarını sanmıyorum 😃yurtdışına kaçar onlar
Bayram tatil değil, daha çok fakiri fukarayı, ihtiyacı olanı bir nebze mutlu etmek bizim için. O yüzden bayramlarda tatil kaçamağına değil, yerine getirilmesi gereken vecibelere odaklanıyoruz...
İstanbul'u bekledim, cuma günü tatile tatile gidiyorum sanırım Eylül de biter tatilim.
Teşekkür ederim 😀
Teşekkür ederim.
Cevap
13Cevap
Devam ediyor, Çeşme'deyim hala. Bozcaada ve Ayvalık ile başlamıştı.
Benim maalesef kötüydü yani daha doğrusu tatil yapmadım sıkıcı geçti abla. senin de geçmiş bayramın kutlu olsun :)
Çalıştım ablam biğaaa, bayramın bir günü boş geçmedi.🙂
ev işleri ile ilgilendim. dinlendim biraz ama dinlenmeye az zaman ayırabildim.
Kurbanda tatile gidilirmi hiç yahu , Keseceksin kurbanını , sılai rahim yapacaksın akrabalarla , bayram gezmesi yapıcaksın insanlarla kurbanda tatile çıkılmaz bence.
Didimde güzel gidiyor
Çalışmakla geçti maalesef
Çalışarak geçirdim her bayram gibi :)
Resmin olduğu yere gittim güzeldi
Uzun bi tatildi eğlendik diyemeyiz
Tatilde İzmir'e gittim.
İyi değildi teyzem öldü
Buna benzer yerdeydim
Burfaydim
calistim
Hayir
Çeşme deydim