Tatil & Seyahat Tren yolculuğu sever misiniz? KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben çok severim özellikle güzel arkadaş grubuyla harika oluyor gerçi bu sefere yalnız çıktım 😮💨 Tren yolculuğu sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 799 cevap paylaştı. Otobüs tutuyor, araba tutuyor, deniz tutuyor. Bi trenle aram iyi severim 0 6 Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Sen adamsın 😁 Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Nerelere gittin Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Babamla giderdim küçükken gezerdik oyle uzun zaman oldu Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Eşini tak koluna git kanks tembellik etme Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Kocayı mı kdjdjd olur Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Ahahhqa yok mu yoksa 🤣 Yorumla
mnynt Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Manzara güzelse yalnız olsam da severim. İyi arkadaşlarla da efsane olur 😉 0 1 Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Nerelere seyahat ettin daha önce Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Ben direkt yolculuğu seviyorum, geminin yeri bende çok çok ayrı ama 0 1 Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Gemiyle seyahat ettin mi hiç Yorumla
Slasher14 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 51% +1 yıl En son trende arkadaşım 2 sarhoşla geldi yanında işemişler trene kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 712 cevap paylaştı. Denemek lazım, belki bir gün... 0 2 Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Hiç binmediniz mi daha önce Yorumla Hayatgercek +1 yıl Yani şehirlerarası hayır... Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl En merak ettiğim yolculuk.. 0 3 Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Hiç binmedin mi daha önce Yorumla Rose83 +1 yıl Hayir Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Kesinlikle yapmalısın Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hızlı trense evet 0 1 Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Bı yerden bir yere gitmek için değil kanka Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı. Denemek isterdm 0 3 Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Hiç denemedin mi daha önce Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hayıyy Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Ya neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Otobüs tutuyor, araba tutuyor, deniz tutuyor. Bi trenle aram iyi severim
Sen adamsın 😁
Nerelere gittin
Babamla giderdim küçükken gezerdik oyle uzun zaman oldu
Eşini tak koluna git kanks tembellik etme
Kocayı mı kdjdjd olur
Ahahhqa yok mu yoksa 🤣
Manzara güzelse yalnız olsam da severim. İyi arkadaşlarla da efsane olur 😉
Nerelere seyahat ettin daha önce