Yıllardır kamp tatili yapan biriyim. Uzun yıllardır motosiklet de kullanan biri olarak motosiklet festivallerinde hem misafir hem de ev sahibi olarak bulundum. Tek başıma da kamp yaptım 5000 kişiyle de yani. Ortam güzel birlikte olduğun kişiler güzelse kalabalık da olur. Gidecek kimse olmayınca yalnız da oluyorum öyle de keyif alıyorum. Ama en azından kafa dengi biri olmalı laflamak sohbet etmek için. Sevgilim olsa bu daha güzel olur tabi ki ama senelik izin tarihlerimiz uymadı. Yalnızım bu sene
Her zmaan tek plaj da takılmak ta sıkıcı gelebiliyor yaaa bir ara takılmıştım gelmişti ama fazla kalabalığı zaten hoc bir zmaan sevmedim sevmem de üç dört kişiyi gecmeyecek vee tabi mümkünse manitini götüreceksin tatile baş başa ohh mis
Yok ya tek başına hiçbir şey yapmayı Ben sevmiyorum mesela annemler şehir dışına düğüne gitti 4 gün evde yalnız kaldım 2 günden sonra sıkılmaya başladım tek başına böyle duvar sana bakıyor sen duvara bakıyorsun
Ben tek tatili hiç sevmiyorum yani tercih etmezdim. kafa dengi samimi arkadaşlarım varsa kafamın uyduğu insanlar ile daha güzel olur tatil keyifli akşamlar.. 💫🥂