Tatil & Seyahat Bayram tatilini Kapadokya'da geçirecek var mı? Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 🎈🎈 Bayram tatilini Kapadokya'da geçirecek var mı? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Maalesef ama güzel olurdu 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 806 cevap paylaştı. Görüntünün güzelliğine bakkk🌸 biz evdeyiz bu bayram 1 4 Yorumla Skrt050 +1 yıl Kesinlikle görülnesi gereken yerlerden birisi🎈 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Toplaşın dua edin, bende gideyim oraya 🎈 Yorumla Skrt050 +1 yıl Nerdesin ki Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Kocaeli Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 336 cevap paylaştı. Düşünüyordum ama iptal oldu. 1 3 Yorumla Skrt050 +1 yıl Neden Yorumla Mandarinia +1 yıl Birlikte gitmeyi planladığım arkadaş yüzünden. Yorumla Skrt050 +1 yıl Yan çizdi anlaşılan Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Keşke ama maalesef 1 1 Yorumla Skrt050 +1 yıl neden gelemiyor musunki Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Adımımı atmam oraya 1 5 Yorumla Skrt050 +1 yıl haha o neden Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ +1 yıl Var bir geçmişi Yorumla Skrt050 +1 yıl kötü bir geçmiş anlaşılan, nerelisinki? Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ +1 yıl Ankara Yorumla Skrt050 +1 yıl anladım, yaşadığın bi olay Kapadokya'nın güzelliklerinni önüne geçmemeli ama Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 431 cevap paylaştı. Yok benlik değil 0 0 Yorumla
ViiDe Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 95% +1 yıl Güzel olurdu 1 7 Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl Nasıl güzel olurdu Yorumla ViiDe +1 yıl @SatanistBeyyy nasıl ımm ailemle Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl niye benle değil Yorumla ViiDe +1 yıl @SatanistBeyyy ailem mutlu olmayı bilen insanlar ve onlarla olmak iyi geliyor 😅 biliyorum ciddi sormadın ama d Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl Ne var bende biliyorum mutlu olmayı Yorumla ViiDe +1 yıl @SatanistBeyyy ama ben seni tanımıyorum 😅 Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl Hayvanlar koklaşa koklaşa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Maalesef ama güzel olurdu
Görüntünün güzelliğine bakkk🌸 biz evdeyiz bu bayram
Kesinlikle görülnesi gereken yerlerden birisi🎈
Toplaşın dua edin, bende gideyim oraya 🎈
Nerdesin ki
Kocaeli
Düşünüyordum ama iptal oldu.
Neden
Birlikte gitmeyi planladığım arkadaş yüzünden.
Yan çizdi anlaşılan
Keşke ama maalesef
neden gelemiyor musunki
Adımımı atmam oraya
haha o neden
Var bir geçmişi
kötü bir geçmiş anlaşılan, nerelisinki?
Ankara
anladım, yaşadığın bi olay Kapadokya'nın güzelliklerinni önüne geçmemeli ama
Yok benlik değil
Güzel olurdu
Nasıl güzel olurdu
@SatanistBeyyy nasıl ımm ailemle
niye benle değil
@SatanistBeyyy ailem mutlu olmayı bilen insanlar ve onlarla olmak iyi geliyor 😅 biliyorum ciddi sormadın ama d
Ne var bende biliyorum mutlu olmayı
@SatanistBeyyy ama ben seni tanımıyorum 😅
Hayvanlar koklaşa koklaşa
Hayır yok