Tatil & Seyahat Yaz geldiğine göre tatil planları yapıldı mı? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Maksimum tatilim sandalyemi alırım sahile atarım , bodrum Antalya ne işim var gideceksin bir sürü para bırakacaksın 100 binlik olup geri dönerim sonra 1 ay düşünürüm kara kara acayip cimriyim😂 Yaz geldiğine göre tatil planları yapıldı mı? Cevapla Tatil Soruları İş Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 443 cevap paylaştı. Bir çok plan var fakat rahatsızlandıĝım ve tedavi gördüğüm için bütün planlar karıştı. Bayramdan sonra inşallah diyorum. 1 2 Yorumla Dostoviski +1 yıl Geçmiş olsun. Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 755 cevap paylaştı. Bu yaz yok tatil 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapılmadı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir çok plan var fakat rahatsızlandıĝım ve tedavi gördüğüm için bütün planlar karıştı. Bayramdan sonra inşallah diyorum.
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Aynen valla destekliyorum cimrilik iyidir 😆
Evdeyim bize tatil haram :)
Yapmadım
Araştırmadayız
Bu yaz yok tatil
İki bira çek tamam 😁
Yapılmadı
Şu ekonomik durumda ne tatili aq
Tatil neydi? ...