Tatil & Seyahat Bayram tatilinde gezmeye başladınız mı? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Geziyoruz ya maşallah deyin asıl soru şu Erzuruma giderken Suşehri nde gördük aramızda tartıştık ama bu tabela nasıl okunur konusunda anlaşamadık. Ben sekare diye okunur diyorum Bayram tatilinde gezmeye başladınız mı? Cevapla Tatil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Gezmiyorum. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı. Her Türk senin kadar öatematik bilmez Mehmet agam. Erotik manada okuyan daha çok olacaktır. 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. Yarından başlıyorum gezmeye 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı. Gezmek istiyorm her yeri tüm dünyayı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gezmiyorum.
Her Türk senin kadar öatematik bilmez Mehmet agam. Erotik manada okuyan daha çok olacaktır.
Yarından başlıyorum gezmeye
Gezmek istiyorm her yeri tüm dünyayı
Daha değil
Evdeyim