Tatil & Seyahat Tatiliniz nasıl gidiyor? Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ben yine pikniklerde...😄Bu yaz en çok yaptığım aktivite piknik olacak gibi. Tatiliniz nasıl gidiyor? Cevapla Tatil Soruları Piknik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Tatil yapmıyorum maalesef 1 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tatil size tatil bana tatil falan yok evde de çalışıyorum 😂 1 2 Yorumla Kardelen236 +1 yıl Evde ne yapıyorsun acabaa😅 Yorumla Hanjinx +1 yıl Koordinasyon😂 Yorumla
Sym5568 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzel sadece havalar sıcak ve ben sıcakta gezmeyi pek sevmem. 1 1 Yorumla Kardelen236 +1 yıl Sıcak bende sevmem ama bu sıcaklık bana normal geliyor. Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Daha tatilin tadını çıkarma fırsatım olmadı. İzne çok var 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. Tatil moduna girmedim henüz 1 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Çokk sıcakkk bol bol alışveriş 1 2 Yorumla Kardelen236 +1 yıl Hava sıcaklığı normal gibi aslında. Yorumla Pipetpipet +1 yıl Hava normal olabilirde yani ben de insanım bana sıcak Yorumla
PrensinMekanı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İyi gidiyor baya yüzdüm bugün 😄 1 2 Yorumla Kardelen236 +1 yıl Oh oh ne güzel. Yorumla PrensinMekanı +1 yıl Mis gibi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ye ye kilo al sonra ağlarsın bende gülerim 1 1 Yorumla Kardelen236 +1 yıl Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın 😅 ne kilosuuuu Yorumla
huseyinben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Paso yatıyorum 😂 1 1 Yorumla Kardelen236 +1 yıl En güzeli😅 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı. Mangal piknik tatili 1 1 Yorumla ByAkrepp +1 yıl Telegramdan acil çağrı var size 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tatil yapmıyorum maalesef
Tatil size tatil bana tatil falan yok evde de çalışıyorum 😂
Evde ne yapıyorsun acabaa😅
Koordinasyon😂
Güzel sadece havalar sıcak ve ben sıcakta gezmeyi pek sevmem.
Sıcak bende sevmem ama bu sıcaklık bana normal geliyor.
Daha tatilin tadını çıkarma fırsatım olmadı. İzne çok var
Tatil moduna girmedim henüz
Çokk sıcakkk bol bol alışveriş
Hava sıcaklığı normal gibi aslında.
Hava normal olabilirde yani ben de insanım bana sıcak
İyi gidiyor baya yüzdüm bugün 😄
Oh oh ne güzel.
Mis gibi
Ye ye kilo al sonra ağlarsın bende gülerim
Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın 😅 ne kilosuuuu
Paso yatıyorum 😂
En güzeli😅