Ben takriben Mayıs sonu bırakıyorum çalışmayı. Eylülde başlarım. Zaten tekim çıplak gezsem ne olur ki 😂 Hesabı çok fazla kendimi mal mülk hırsına vermedim. Hayatıda ıskalamamak gerek diye düşünüyorum. En güzel yaşları dört duvar arasında mı geçireyim.
Vallahi abla açıcam ama huyumdur İstanbul'da oturuyorum ve burada denize girmiyorum 🙃 amma ve lakin bitane manit yaparsam sezonluk 😅 bir Kumbağ yapıcam bakma daha yeni boşandım korkuyorum vurulmaktan Instagram'dada dedim yeni bir hata üzerinde çalışıyorum Haziran sonuna kadar yapmış olurum büyük ihtimalle 😅
Ben 12 Haziran 2023 tarihinde alanya'ya geldim aslında Mart ayında gelecektik ama seçimden dolayı geç gelmek zorunda kaldık evet tatil sezonunu açtım diyebilirim ama bizim için tatil değil bizim burada evimiz var istediğimiz zaman gelip istediğimiz zaman gidiyoruz
Henüz değil ama tatilden önce gönlümce bir yarenim olsun isterdim o olsa tatil dediğin kavram boş bir şey benim için lüks şatafat içinde olsa da tatil #Hükümdar
Sezonu açalı çok oldu ve daha çok güzeller tatiller beni bekliyor. Heyecanlıyımmm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bugün açtım. Nihayet İzmir’e döndüm. Alışverişimi yapıp Alaçatı, Çeşme sonra birkaç gün işleri toparlayıp Kuşadası’ndan Fethiye’ye sahil şeridinden kıyı turu.