Tatil & Seyahat Bayramda planlar neler? Ela688 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bayramda tatile gidicek misiniz Güncellemeler+1 yıl Bende Eğe bölgesinde yaşıyorum her gün tatil bana zaten ☺️☺️ Bayramda planlar neler? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. Bayramda günübirlik gezmelerim olacak O kadar 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Benim planım yok zaten genelde olmuyor tek takılıyorum öyle 0 0 Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kurban kesilecek Allah nasip ederse evde geciriyorum 0 0 Yorumla
photographercç35 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Zaten doğup büyüdüğüm yer tatil beldesi olduğu için her haftasonu ve tatilde olduğum için orada olacağım kitap okuyup denize girip alkol alıp keyfime bakacağım. Tatile gitmek sayılabilir. 0 1 Yorumla photographercç35 +1 yıl + Ben de Egedeyim bana da tatil sayılıyor :) Yorumla
Jhamostrap Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bayramda köye gidiyoruz artık hayvanın derisini bize yüzdürürler 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sezon, çalışıcam 0 1 Yorumla Eğitilme +1 yıl Düşünceni paylaşıyorum 👌 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bayramda günübirlik gezmelerim olacak O kadar
Benim planım yok zaten genelde olmuyor tek takılıyorum öyle
Kurban kesilecek Allah nasip ederse evde geciriyorum
Zaten doğup büyüdüğüm yer tatil beldesi olduğu için her haftasonu ve tatilde olduğum için orada olacağım kitap okuyup denize girip alkol alıp keyfime bakacağım. Tatile gitmek sayılabilir.
+ Ben de Egedeyim bana da tatil sayılıyor :)
Bayramda köye gidiyoruz artık hayvanın derisini bize yüzdürürler
Ege de neredesin
Sanada iyi geceler diliyorum 🥰🥰
Bayramda henüz planım yok 🤷♂️
Tatil storysi izlemek istiyorum
Çalışmak çalışmak ve çalışmak 😁
Kendi isteğimle çalışacağım
Bana da öyle.
Karıkız keseceğim
Bizi de götür
Valla bursadayım bu yıl tatil yapamıyorum
Sezon, çalışıcam