Tatil & Seyahat Bayram tatilinde planınız nedir? VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Denize gir aksam balık tut denize gir aksam balık tut merkeze dön PC oyun denize dön balık tut plan bu Bayram tatilinde planınız nedir? Cevapla Tatil Soruları Deniz Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. Günübirlik arabayla gezmeceler yapacağım başka da bir planım yok 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Benim hiç planım yok 0 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ailemi yazlığımıza kaçırıp kafa dağıtacağız inşallah. 0 3 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Kendınızı cok dagıtmayın sakın Yorumla nuronlinecom +1 yıl Mangal ve daha fazla patlamış mısırlı siyah beyaz filmler. Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Güzel secenekmis sevdim Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Şehir içi gezmeyi düşünüyorum. Şimdilik planım bu fazla plan yapmayı seven biri değilim. 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Bakkala kadar gidip gelcem demek gibi
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Önce İzmir sonra Antalya 🥳 öncesinde mini bir kaçamak yaptım havuzda 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl İyi yapmıssın bir ara goruselim bir o kalmış 😂 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Gidicekmisin yurtdısına Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kurban kesmek. Kurban bayramı tatili olduğu için. Ama bu pahalılıkla nasıl yaparım bilmiyorum. 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Ya gezecektim ama misafirimiz geldiği için mecbur ben yine evdeyim :( 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Gezersin ya bir daha kine Yorumla jsena +1 yıl ins Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 560 cevap paylaştı. Gezi planımız var.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cinnet geçirmeyi planlıyorum... 0 3 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Keyifli cinnetler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Rica Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Nasipse Antalya 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 633 cevap paylaştı. biraz dinleneceğim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Günübirlik arabayla gezmeceler yapacağım başka da bir planım yok
Benim hiç planım yok
Ailemi yazlığımıza kaçırıp kafa dağıtacağız inşallah.
Kendınızı cok dagıtmayın sakın
Mangal ve daha fazla patlamış mısırlı siyah beyaz filmler.
Güzel secenekmis sevdim
Şehir içi gezmeyi düşünüyorum. Şimdilik planım bu fazla plan yapmayı seven biri değilim.
Bakkala kadar gidip gelcem demek gibi
Önce İzmir sonra Antalya 🥳 öncesinde mini bir kaçamak yaptım havuzda
İyi yapmıssın bir ara goruselim bir o kalmış 😂
Gidicekmisin yurtdısına
Kurban kesmek. Kurban bayramı tatili olduğu için. Ama bu pahalılıkla nasıl yaparım bilmiyorum.
Ya gezecektim ama misafirimiz geldiği için mecbur ben yine evdeyim :(
Gezersin ya bir daha kine
ins
Gezi planımız var..
Evdeyim evde nerde oolcam :D
Cinnet geçirmeyi planlıyorum...
Keyifli cinnetler
Teşekkür ederim.
Rica
Zibarip yatmak
Nasipse Antalya
biraz dinleneceğim