Tatil & Seyahat Bu yaz yüzme sezonunu kimler açtı? mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bu yaz yüzme sezonunu kimler açtı?#şimşek ⚡ Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bu yaz yüzme sezonunu kimler açtı? Bu yaz yüzme sezonunu kimler açtı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. Daha açmadım ya :/ belki Temmuz sonu Ağustos başı gibi açarım o sezonu 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Ben açmadım 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evet Tatildeyim 3 1 Yorumla mi_lightning +1 yıl Müko 🤩 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı. Ben açtım ama hava açmıyor inatla. Yağmur bulut bir gitmedi. Güneşe hasret kaldım. 4 1 Yorumla mi_lightning +1 yıl Aynen öyle, şöyle ağız tadıyla gidemiyor insan... Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 387 cevap paylaştı. Daha açmadık ne özendirip duruyorsunuz ya ısllflflsls 2 3 Yorumla mi_lightning +1 yıl Bir an önce siz de gidin diye 😂😂 Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Belki fakiriz sıkdkfdls Yorumla mi_lightning +1 yıl Bence değilsin 😂 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bi kaç ay önce açtım hava güzeldi ama bi daha gidemedim havalar serin gidiyor şu an bile sabah güneşti şimdi kapandı 2 0 Yorumla
Sare20 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 53% +1 yıl Daha erken bence Ağustos başları yüzme sezonu için çok iyi oluyor 3 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 472 cevap paylaştı. Ah normalde bu zamanlardı ama kuzen düğünü çıkınca başıma Ağustos sonu gibi deniz sezonunu açacağım. 1 0 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Açmadım daha biraz daha sıcaklar gelsin... Akşamları seviyorum yüzmeyi o yüzden bekliyorum... 1 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Geçen hafta açmıştım, bana kalsa çoook daha erken açardım da kimseyi gaza getiremiyorum. :D 1 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Denize girmedim henüz ama havuza yaz kış giriyorum hiç kapatmadım diyebiliriz 😅 1 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben daha açmadım hoş yüzmeyi de sevmem o ayrı 2 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl 2 gün güneş 3 gün yağmur yaz gelemedi ki daha 😃 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 914 cevap paylaştı. Galiba temmuzda acacagim hep yagis var 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bayramda açacağım Antalya'da inşallah 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 519 cevap paylaştı. Daha açamadım 2 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 655 cevap paylaştı. Hayatımda hiç yüzmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Daha açmadım ya :/ belki Temmuz sonu Ağustos başı gibi açarım o sezonu
Ben açmadım
Evet
Tatildeyim
Müko 🤩
Ben açtım ama hava açmıyor inatla. Yağmur bulut bir gitmedi. Güneşe hasret kaldım.
Aynen öyle, şöyle ağız tadıyla gidemiyor insan...
Daha açmadık ne özendirip duruyorsunuz ya ısllflflsls
Bir an önce siz de gidin diye 😂😂
Belki fakiriz sıkdkfdls
Bence değilsin 😂
Bi kaç ay önce açtım hava güzeldi ama bi daha gidemedim havalar serin gidiyor şu an bile sabah güneşti şimdi kapandı
Daha erken bence Ağustos başları yüzme sezonu için çok iyi oluyor
Ah normalde bu zamanlardı ama kuzen düğünü çıkınca başıma Ağustos sonu gibi deniz sezonunu açacağım.
Açmadım daha biraz daha sıcaklar gelsin... Akşamları seviyorum yüzmeyi o yüzden bekliyorum...
Geçen hafta açmıştım, bana kalsa çoook daha erken açardım da kimseyi gaza getiremiyorum. :D
Denize girmedim henüz ama havuza yaz kış giriyorum hiç kapatmadım diyebiliriz 😅
Ben daha açmadım hoş yüzmeyi de sevmem o ayrı
3-4 kere girdik şükür
2 gün güneş 3 gün yağmur yaz gelemedi ki daha 😃
havalar henüz ısınmadı
Ben daha hiç yüzmedim
Galiba temmuzda acacagim hep yagis var
Bayramda açacağım Antalya'da inşallah
Ben açtım ve güzel valla deniz
Daha açamadık
Ben daha açamadım
Daha açamadım