Deniz mi
Havuz mu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Havuz çok tehlikeli. şu an egzama var mı diye tahlil yaptırıyorum geçen yıl havuzda oldu sedef , mikrop havuz pahalı 5 yıldızda olsa; biz biliyoruz bizde bakım standartı yok. yıllarca çalıştım turistik otellerde , yemek kalitesi bile denetimsiz. bizde standart yok. mafya hakim otelllere. bilgilendirme yok. ya park da kaydırak 300 metre kayarken bir anda. aşaklar gidiyordu. cankurtaran az güvenlik az, yetki yok. oteli bilirsem sadece yatarım. denizde zaten belli. turizmin standartı işin içindeyim sempozyumla uygulamanın alakası yok. Yazın girişe havuzun bakım ve özelliklerini işletmeciler kızmakla olmuyor. ege denizleri can çekişiyor devlet. turizm ve denzicilik bakanlığı kursun kültür başka bir şey.
Cevap
25Cevap
Deniz bence
Denizlerde cok ileri gidemiyorum gidince panik yapıp boğuluyorum bi de kıyı kesim pis oluyor hep o yüzden havuz
İkisininde ayrı bir havası var denizde kumlar balıklar ve diğer canlılar olduğu için bazen endişelenirim havuzuda bunlar olmadığı için bazen daha sıradan bulurum ama tercihim havuz olur
Deniz en iyisi... Dipsiz bucaksız açılıp gideceksin...
Ya dusunsene denizin ortalarina açiliyosun yanımda hatun kucağima aliyorum deniz tabi o orta tarafda soguk oluyo birbirimize girip ısınıyoruz
İkiside çok hoş ama deniz galiba havuz kısıtlı oluyor
Bence deniz havuz denize göre daha kirli denizde kirlilik yine olurda havuz kadar olmaz.
deniz her zaman havuz pis
Deniz tercihimdir
deniz tabii ki
Denizin yerini hiçbirsey tutamaz.
Yanım da biri olsun da deniz havuz fark etmez
Havuz. tehlike yok, risk yok, dalga yok.
Evlendigimde ikisi de değil
İkisine de hiç gitmedim
Deniz
Deniz bence
Bataklık
Deniz, iskele, güneş :)
@avguneykutlu havuz daha güvenilir geliyor
Ne açıdan?
deniz
Deniz
Deniz iyidir
Havuz