Tek başıma olduğum için tren garının ya da otobüs terminalinin şehir merkezinde bulunduğu yerleri tercih ediyorum Ankara , eskişehir gibi.
Fazla taksi kullanmadan trenden-otobüsten inip yürüyerek rahatça müzelere ya da başka turistik yerlere gidebileceğim hangi şehirler var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay be demek böyle tek başına günü birlik şehirler geziyosun çok enteresan😃 çok keyifli olmalı, benim yapabileceğim bir şey değil ama ilgimi çekti. Kendinle tek başına şehir gezmek vay be 🥲 ben izmiri gezmek isterdim bir şehir seçseydim ama işte 1 gün yetmezdi bana ya 😄
35 Yorumla
Soran+1 yılAyy aslında bana da 1 gün yetmiyor ama konaklama fiyatı işin içine girene kadar extra bir şehir görebileceğimi hatırlıyorum... 🤧
Çok yüksek bütçeyle gitmiyorum ama yinede çok keyifli gerçekten. İzmire ailemle gitme şansımız olmuştu çok güzel bir şehirr umarım sen de fırsat bulup gidersin 😊- +1 yıl
mardin iyi
Cevap sahibi+1 yılSüper ya😍 valla etkilendim yapabilioken yap bacım🤗
Cevap sahibi+1 yılBu arada yaşın kaç ve mesleğin ne? Böyle farklı şehirler gezip görmeyi seviyorsan turist rehberliği falan tam senlik bi meslek değilmi 🤗
- +1 yıl
hat karıştı
En İyi Cevaplar
+1 yılBulunduğunuz şehrin yakınlığına göre değişir ve tabiki elinizde ki bütçeye göre de italya, fransa’dan ve daha birçok komşu olan ülkeler’den Van’a sadece van kahvaltısı için gelen, başka birçok şehir’den de İstanbul , İzmir , Ankara gibi illerimize günübirlik gelen turistler var mesela. Dediğim gibi mühim olan elinizin altında ki bütçedir.
11 Yorumla
Soran+1 yılElimin altındaki bütçe az değil ama ben en az harcamayla fazla fazla gezme taraftarıyım. Mesela 1 şehirde tüm paramı dibine kadar harcamak yerine aynı hafta 2 şehri gezmeyi tercih ediyorum.
Teşekkür ederim görüşün içinn 😄
+1 yılGünübirlikse eskişehir en cazip olanı tabi ne tarafta oturduğunda bağlı İstanbul tarafındaysan bursa sessiz sakin yer istersen deniz felan yalova olabilir otobüsle kısa sürede gıdersin iç taraflarda hızlı tren ile eskişehir konya bunlar olabilir
10 Yorumla
Isparta kısa zamanda gezilmesi çok keyifli bir yer. Çoğu yer de birbirine çok yakın ama toplu taşımayla hiç gezmediğim için orada bunun zorluğunu kolaylığını bilemiyorum maalesef.
13 Yorumla
Soran+1 yılşu an yaşadığım şehrin nerdeyse dibindeki bir yeri atladığım için utandım 🤧
Ulaşım konusunu biraz araştırayım bakalım. Teşekkürler cevabın içinn 💘- +1 yıl
mardin de iyi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
65Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. - Eskişehir
- Isparta/Eğirdir/Yeşilada
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAntalya veya İzmir
10 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı. Kim ne derse desin Eskişehir. Bu haftasonu oradaydım.
36 Yorumla
Soran+1 yılEvett bende geçen hafta gezme fırsatı buldum çok güzeldi. Tren garı resmen şehrin her yerine yakın yürüyerek her işimi hallettim 😄
Soran+1 yılKesinlikle. Ben şahsi aracımla gitmediğim için istediğim kadar uzun kalamadım, ona rağmen çok keyifli bir deneyim oldu.
Soran+1 yılBenim sefer saatim çok erkendi, sabahın köründe gidip geceye kalamadan döndüm mecburen 🤧
+1 yılSiz Eskişehir e gelip geziyorsunuz, biz nereye gidelim peki😃 geçen gün değişiklik olsun diye İzmir e gittim, resmen midem bulandı, çamur, pislik, koku... nasıl dayanıyorlar anlamış değilim... güzelim İzmir'i BK götürüyor
14 Yorumla
Soran+1 yılEskişehir'i günübirlik gezme zevkini yaşayamadığınız için üzgünüm 😄
İzmiri gezmek de biraz zor gerçekten, her ilçesinde ayrı bir olay var. Belki Yalova, Bursa, Balıkesire gidebilirsiniz.- +1 yıl
Hepsine gittim cnm😊 Eskişehirde yaşama zevkini yasayanadigin için de ben üzgünüm 😃
Soran+1 yılOnun için ben de üzgünümm 🤧
Ben zaten İç Ege'de kalan, Eskişehire komşu olan ama gram alakaları olmayan, muhafazakar bir şehirde yaşıyordum.. Üniversitede kurtulurum derken yine iç ege'nin incisi başka bir güzide şehrimize düştüm. İMDAT YANİ...- +1 yıl
Kıyamam sana 😊 Eskişehir e aldıralim seni, beklerim..
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskişehir. Her yer yürüme mesafesinde ve gidilecek yerler kısıtlı. Bir günde bitirirsin rahat. Doğru zamanda git yeter, kendini oradaki okullara göre ayarla. Yanlış zamanda gidersen ya çok kalabalık olur ya da birçok mekan kapalı olur.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGece martı sürmek de keyifli fakat tek alışamadığım nokta oradakilerin tavırları oldu. Gece sesli konuşamıyorsun ve istediğin gibi yürüyemiyorsun. Hiç alışık olmadığım bir ortama (mahalle konseptine) sahip.
Soran+1 yılEskişehire gitmiştim ama geceye kalmadan döndüm ondan dolayı gece ortamını bilmiyorum. Mahalle konsepti derken?
İstediğin gibi yürüyememek tabirini de tam anlayamadım ama güzel bir şehirdi genel olarak 😄
Cevap sahibi+1 yılBüyük şehirler gibi değil. Uyumlu olmazsan çok batıyorsun.
+1 yılGünübirlik gezilerde en çok tercih ettiğim il Eskişehir’dir. Hem ulaşım imkanları çok iyi olup hem de gezilebilecek her yerin birbirine yakın mesafeli olması günlük gezilerde vazgeçilmez oluyor..
10 Yorumla
+1 yılBence Ankara ... Ankara 'yı pek gezilecek yer yok ama Ankara 'yı güzel yapan birisi var...
11 Yorumla
Soran+1 yılAga bee 🚬
+1 yılKonya hızlı tren gidiyor günü birlik düsüne bilirsin Ankara konya Eskişehir sürekli trenle gidip geliyorum 1 bucuk saate yakın sürüyor gidiş dönüş 1 bucuk saat
10 Yorumla
+1 yılİstanbul günübirlik gezilecek şehirler listesinde TÜİK verilerine göre 1 numara.. Mutlaka uğrayıp, Klasik İstanbul Bienal'i yapmalısınız..
22 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'u 1 güne sığdırabilir miyim acaba ya. Gitmeyi hep erteledim bu yüzden.
2-3 gün vermek gerekebilir keşfetmek için 😄- +1 yıl
tabi 1 günde Taksim, Levent, Beyoğlu, Bebek gibi yerleri gezebilirisiniz.. Tabi çok oyalanmazsanızçç
Gizli Üye(18-24)+1 yılbu sorudan az önce aynı soruyu sormustum çalınmıs diye yorumladım
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılGörmedim sorunu maalesef. Yaz geliyorken benim seyahatler arttı ondan fikir almak istedim aslında. Sen de mi yalnız seyahat ediyorsun? 🙃
Cevap sahibi+1 yılsuanlık pek belli değil yalnız mı arkdaşımla mı gidiceğim🥶 sen tek mi geziyosun
Soran+1 yılBen tek geziyorum ya. Nerdeyse 16 yaşımdan beri kendim geziyorum, ailem hep rahat insanlar oldu ama eşlik edecek arkadaşım olmadı. Ya maddi durumları elverişli değil ya da kendileri gezmek istemiyorlar. Bu sene kamp yapmayı da istiyorum 😶
Cevap sahibi+1 yılben de gezmeyi istiyorum ama çok cesaret edemiyorum ailemden izin koparırım da yalnızlık korkutuyo biraz, kamp yapmayı ben de çook istiyorum tek yapamam arkadaşım da yok benimle gelicek şuanlık sadece araştırıyorum oyuzden. bu arada kaç yasındasın ki
Soran+1 yılYalnızlık beni de ilk seyahatlerde çok gerdi yakın bir şehre gitmeme rağmen ama atlattım. Ailemin desteğiyle oldu birazcık beni cesaretlendirdiler.
şu an 19 yaşındayım ve cidden bu seyahatler çok şey katıyor insana. Ben 1 ay seyahat etmezsem babamdan laf yiyorum sen nasıl gençsin git biraz hayata karış diye haha 😄
Hiç çekinme zamanla alışıyorsun konfor alanından çıkarak.
Cevap sahibi+1 yılbabalarımız aynıı ohaa keöxpsmxhxlms benimki de git konsere falan evde durma diyo da şehirdısına tek gitmemi istemeyebilirler. arkadaşlarım çok sıkıcı konsere kampa falan hiç sıcak bakmıyolar iste dediğim gibi tek gitmeye de utanıyorum ama bu yaz bunları aşıcam🥺🥺20 yasındayım ben de, 19 da bu kadar geziyosan baya iyii kıskandmm🥶
Soran+1 yılBenimkiler de öyle ya. Birde benim ailem muhafazakar bir küçük şehirde yaşıyor, arkadaşlarımın çoğu ordan. Lanet olsun ki tek yaptığımız ortak aktivite kafede oturmak ahdlahdk
Ailem de gençken böyle deneyimler yaşamışlar ondan beni biraz kendileri teşvik etti.
+1 yılKesinlikle Eskişehir. Ankara'ya insen taxi kiralamadan hicbiyere gidemezsin
20 YorumlaBu nereden nereye gittiğin ile de ilgili bir soru daha çok
10 Yorumla
+1 yılİzmir tren istasyonu alsancakta iniyosun direk ve izban aracılığı ile bir ucundan bir ucuna gezersin
10 Yorumla
+1 yılÇok öncesinden uçak bileti alıp, Güneydoğu'ya geziye gidilebilir.
10 Yorumlabeytüşşebab doğa şua n mis gibi gelcen rahat koyvercen kendini dağda ne güzellikler var.
10 Yorumla
+1 yılEge den Antalya’ya doğru kıyı şeridi çok iyi bence.
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul, doğduğum şehri sadece gezme amaçlı düşünebilirim
10 Yorumla
+1 yılBen istanbulu tercih ederim gezilecek yeri çok🤷♂️
10 YorumlaHangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul'u önerebilirim
10 Yorumla
+1 yılHemen hemen hiç bir ilde btobüs terminali ya da tren istasyonundan iner inmez gezilecek yer yoktur. Biraz zahmet gerektirir. Ufak illerde belki daha kolay olabilir tabiki. İstanbul gez gez bitmez. Karabük Safranbolu güzeldir.
10 YorumlaKendi başında olsa gezebilmek güzel olmalı ben sıkılırım galiba
15 Yorumla
Soran+1 yılşu an kendi şehrimdeyim karar verirsem 1-2 haftaya gitmeyi düşünüyorum. Kendin gezmek de güzel ya farklı bir tecrübe ve çok heyecanlı bence. Herkes 1 kere de olsa yaşamalı 😄
Soran+1 yılHayır öğrenciyimm
Tatil & Seyahat konusunda 435 cevap paylaştı. Haritayı çek önüne kapat gözünü ve baş parmağıni sonra atla bı vasitaya gidip oranın altını üstüne getir
10 YorumlaKaradeniz tarafı falan bence. Trabzon, Rize olabilir.
20 Yorumla
+1 yılArabasız olmaz. Bir uçtan diğer uca gün bitti, hiç bir şey anlamadan geri dönersin.
Ya Tür lâ git, ya da Araba ile.10 Yorumla
+1 yılKicaeliye gel
17 Yorumla- +1 yıl
Kocaeli
Soran+1 yılOlabilirr nereleri gezebilirim kocaeli'de ulaşım nasıll?
Birde terminal şehir merkezine çok uzak kalıyor mu acaba. Yani iner inmez kendim yürüyerek gidebilir miyim, yoksa bir araç kullanmam gerekir mi?- +1 yıl
Ulaşım çok yoğun tramvay otobüs sürekli var heryere gezilecek çok yer var ne tarz yerler ilgini çekiyor
Soran+1 yılAslında pek ayırmıyorum ama yalnız olduğum için ıssız doğal yerlere gidemem maalesef. Daha kalabalık turistik yerler müzeler vs olabilir mesela.
- +1 yıl
Ne istersen var burada belki eşlik edebilirim sana
Soran+1 yılTeşekkürler teklif için, yalnız olmak daha güvenli olur sanki 😄
- +1 yıl
Rica ederim teklif var ısrar yok ozaman
+1 yılBoluya gitme de nereye gidersen git
14 Yorumla
Soran+1 yılYaa niye öyle dedin uzaktan güzel bir yer gibi duruyor 😄
- +1 yıl
Yedigöller diye bi yere gittim samimi söylüyorum bir daha gitmeyeceğim tek yer olabilir. Yolları o kadar kötü ki doğa görmek bile istemiyorum, sen de gitme lütfen😅
Soran+1 yılAhhaha tamam o zaman Bolu'yu pas geçiyorum senin için 😁
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😅😅🤍
+1 yılmardin , Kapadokya , Şanlıurfa
Mardini şiddetle öneriyorum gezeceğin yerleride söyleyebilirim20 Yorumla
+1 yılAnkaradan Eskişehire günübirlik gidip gezmiştim. Tabi ki bitmiyor. Ama çoğu yer zaten odunpazarında
13 Yorumla- +1 yıl
Dediğin gibi Ankara Eskişehir hızlı tren hem zaman acısından hemde daha güvenli
- +1 yıl
Evet ya ben Eryaman'dan esenboğa'ya daha uzun süre de gidiyorum o derece kısa
- +1 yıl
Aynen artık alısdım sürekli Eskişehir konya hızlı trenle gidip geliyorum Eryaman tren garı bana daha yakın olduğu için daha iyi Eryaman angara gar arası 22 dakika daha zamandan kazanıyorum👍
İstanbul için Bursa hiç şüphesiz
32 Yorumla- +1 yıl
1-2 defa gitse sıkılır
Gizli Üye(18-24)+1 yılgünü birlik gidince çok yorucu olmuyor mu
11 Yorumla
Soran+1 yılEvett ertesi gün full dinlenmeye harcıyorum anca toparlıyorum 😄
Eskişehir güzeldir bence.
20 Yorumla
+1 yılKapadokya güzel bayramda düşünüyorum
20 YorumlaGünü birlik ancak kendi mahalleni gezersin
13 Yorumla
Soran+1 yılGençsen 1 günde çoğu şehri gezebiliyorsun. Hele ki küçük şehirlere 1 gün fazla bile geliyor yalova, uşak, bilecik gibi.
Mesela daha geçen hafta Eskişehir'deydim. Sabah çok erken saatte vardım zaten, müzelerini ve sazova parkını gezdim, yöresel yiyeceklerini tattım, sahaflara ve mağazalara uğradım, insanlarla tanıştım..
Yorucu ama güzel bir mahalle turu oldu 😆
+1 yılİzmir eskişehirbandırma balıkesir
10 YorumlaMuğla ve Karadeniz bölgesindeki her şehir
10 Yorumla
+1 yılİzmir , aydın , Isparta
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılEskişehir güzeldir
10 Yorumla
+1 yılTunceli gezmistim güzeldi.
10 Yorumla
+1 yılDoğu Karadeni'in her ili... Hele o yaylalar...
10 Yorumla
+1 yılKüçük şehirler tercih edilebilir
10 Yorumla
+1 yılEskişehir
26 Yorumla
Soran+1 yılBencede Eskişehir çok güzel ama daha geçen hafta ordaydım 😁
- +1 yıl
Karsa git o zaman 😅
Soran+1 yılŞaka gibi gelecek ama oraya da gittim...
Doğu ekspresi turumda son durak orasıydı dalga geçmeyiniz 😆- +1 yıl
Helal sana go girl artık tren dışındaki vasıtaları kullanmanın vakti gelmiş gibi sanki 😅
Soran+1 yılHaha aslaa. Genelde tren garları merkeze daha yakın ve ucuz oluyor fakirlikten tercih ediyorum yani 🙃
- +1 yıl
O zaman iyi gezmeler 😅✨
+1 yılİstanbuldan yola çıkacaksan bursa , Yalova, bolu, edirne olabilir
00 Yorumla
+1 yılDenizli, Pamukkale ve hierapolis bütün gününü alır zaten
00 YorumlaEskişehiri tavsiye ederim ama Ekim ayından sonra gitmeni öneririm
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılBayburt
14 Yorumla
Soran+1 yılHayatım boyunca hep Bayburta gitmeyi hayal etmişimdir..🤧🤧🤧
Bayburtlulardan özür dilerim sjslajfş- +1 yıl
Benim de takıntım var bilmiyorum
Soran+1 yılBayburtsuz olmaz diyosun
- +1 yıl
Olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇorum. Merkezi 2 saat sürmez biter gezme işi 😂
10 Yorumla
+1 yılEskişehir ve canım izmirim
11 Yorumla- +1 yıl
Eskişehirde böyle güzele rastlamadım hiç 👍
Kayseri Antalya vs
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılEskişehir diyecektim ama gezmişsin zaten
10 Yorumla Eskişehir ve İzmir bence
00 Yorumla
+1 yılEskişehir, Samsun, İzmir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen konyaya gitmiştim ve hiçbir beklentim olmamasına rağmen inanılmaz beğenmiştim
00 Yorumla
+1 yılMardin Diyarbakır tabi eğer eski kültürü arıyorsan
20 Yorumla
+1 yılKapadokya bence
22 Yorumla- +1 yıl
Evet kucuk bir yer oldugu icin 1 gunde heryeri gezebilirsin
denizli İzmir
10 Yorumla
+1 yılEskişehir
10 Yorumla
+1 yılBence Bursa
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılÇorum var.
10 Yorumla
+1 yılSinop
10 Yorumla
+1 yılİzmir ama 3 gün minimum.
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi