Akdeniz, Ege ve Karadeniz'de denize girmiş birisi olarak Akdeniz'i tercih ediyorum. Sizin tercihiniz hangisi?
Akdeniz
Ege
Karadeniz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karadeniz olsun dicem de Akdeniz Türkiye Araplarıyla kaynıyor Araplarla olmak yerine yani Açıkçası Arapların, o her an balgam atacakmış gibi, her an kusacakmış gibi olan Beğaaaa birbirlerine gel derken bile Değişik bir şekilde Teğaaaaağl diyorlar abartmıyorum bak. O yüzden Akdeniz'i ele Beğenmedim glspgsgp kötü insan değiller ama dilleri berbat 🤢 Şimdi Karadeniz dicem orada Lazlar var (Her ne kadar dilleri harika olmasa da) Amma Velakin Karadeniz'in hani şöyle konuşurlarya Geleyrum gideyrum tarzı değişik bir bozuk Türkçeyle konuşurlarya işte o da bana itici geliyor 😀 onun dışında Lazlar güzel iyi insanlar ya. Karadeniz'i Eleme o olsun onu seçtim havası iyidir eğer onlardan istersem düzgünde konuşabilirler Türkçeyi. Ege de fena değil ama pek ısınamadım ben egeye orada rahat edemem o yüzden Egeyi de ele XD paketim hazır Karadeniz olsun vskvhsphs 😂
Oylamada çoğunluğun Akdeniz çıkması çok şaşırtıcı.. Bildiğin tuz havuzunda yüzüyorsun göz yanması, serinleyememek cabası :D güzelim Ege varken..
Cevap
25Cevap
Dikkat edersen, dünyada güvenle girilecek tek deniz Akdeniz (Ege'yi ayrı saymıyorum, ikisi bir çünkü). Bulunduğu iklim kuşağı nedeniyle en iyi su sıcaklığı Akdeniz'de. Okyanuslar hem dalgalı, hem köpekbalığı tehlikesi var. Kızıldeniz desen, zehirli canlılar var. Almanya'nın kuzeyi ve İskandinavya kıyıları zaten soğuk. Karadeniz'de Akdeniz ve Ege gibi açık deniz etkisine kapalı koylar yok (Sinop hariç), kıyı topografyası nedeniyle, üstelik Karadeniz'de sürekli kıyıdan açığa dip akıntısı var, iyi yüzme bilenler için bile tehlikeli. Marmara ise eskisi kadar temiz değil. Geriye Akdeniz ve Ege kalıyor. Dünyada bile tek yani.
Ülkemizde yuzmedigim deniz, nehir ve göl yok gibi.. Karadeniz'in güzelliği bambaşka kim ne derse desin az tuzlu olması nedeni ile..
Aslında Ege- Akdeniz karışımı Datça - Fethiye arası harika ;)
Karadenizi seviyorum tuz oranı en düşük. Gözleri yakmıyor.
Sen bakma bunlara memleketleri icin digerlerini seciyorlar, akdeniz varken digerlerini ankete koyman hakarettir normalde.
Her şekilde ege
Akdeniz sıcak ve güzel..
Antalya'ya gidiyorum yazları bu yüzden Akdeniz.
Ege diyorum akdenizdeyim zaten...
Egeyi seviyorun
Hırçın Karadeniz'i değişmem hiçbirine :)
Haziran eylül akdeniz
Temmuz Ağustos ege.
bende akdeniz severim
Akdeniz diyorum
Ege...
Akdeniz
Deniz dediğin tuzlu olacak ağa:)
Ege akar
Akdeniz
Ege Denizi
Saros körfezi...
egeyi seviyorum ben