Ben doğduğumdan beri İzmir'de yaşıyorum. İzmir'i seviyorum ama çok abartıldığını düşünüyorum. Antalya bana şehir ve yaşantı olarak daha güzel geliyor. Gelecekte Antalya'da bir yaşantımın olmasını çok istiyorum. Sizin İzmir ve Antalya hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Güncellemeler
3 ay
Antalya'da yaşayanlar Antalya hakkında bilgi verirse süper olur😌
İzmir'i biliyorum ama uzun zamandır gitmedim ne değişti değişmedi bilemediğim için kıyaslama yapamıyorum... Antalya evet güzel bir şehir daha olumlu kimsenin üstünde gözünüzü hissetmediğiniz rahat davranabildiğiniz giyinebildiğiniz bir yer vs... Kiralar aşırı yükseldi yol ulaşım berbat ve pahalı ortamlar artık diyebilirim yazın sıcak bunaltıcı kışın da yağmurlu sahiller sürekli dolu artısı da var eksisi de...
Ulaşım açısından nasıl İzmir daha iyi kafayı yşyecektim ben orada ulaşım yüzünden. Antalya çok daha rahattı ulaşım açısından özellikle kişisel aracın varsa İzmir'de asla koyacak yer yok...
Ben toplu taşıma araçlarından bahsetmiştim :) İzmir'de 8 ay motor kullandım Antalya'da 5 aydır motor kullanıyorum kişisel aracınız varsa Antalya daha iyi. İzmir trafiği ve sürücüleri çok kötü
7 senedir izmirdeyim bence Türkiye'nin en iyi şehri fakat reklamını yapmayıp bilerek kötülüyorum. çünkü herkes İzmir'e taşınmaya başladı için güzelliği kayboluyor.
bence antalya İzmir cok dar sokakları olan kötü yolları olan sahili felan cok iyi degil bazı kesimleri haric antalyanın baslı basına her yeri güzel nerdeyse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İzmir'i biliyorum ama uzun zamandır gitmedim ne değişti değişmedi bilemediğim için kıyaslama yapamıyorum...
Antalya evet güzel bir şehir daha olumlu kimsenin üstünde gözünüzü hissetmediğiniz rahat davranabildiğiniz giyinebildiğiniz bir yer vs...
Kiralar aşırı yükseldi yol ulaşım berbat ve pahalı ortamlar artık diyebilirim yazın sıcak bunaltıcı kışın da yağmurlu sahiller sürekli dolu artısı da var eksisi de...
1+1 evler 10 bin tl welcome to antalya , heryer kazak kirgiz ukraynali cekik gözlü dolmus
İkisinde de yaşamış biri olarak söylüyorum. Ekonomi ve ulaşım açısından İzmir daha iyi ama rahatlık açısından bakarsan kesinlikle Antalya
Ulaşım açısından nasıl İzmir daha iyi kafayı yşyecektim ben orada ulaşım yüzünden. Antalya çok daha rahattı ulaşım açısından özellikle kişisel aracın varsa İzmir'de asla koyacak yer yok...
Kesinliklee
Ben toplu taşıma araçlarından bahsetmiştim :) İzmir'de 8 ay motor kullandım Antalya'da 5 aydır motor kullanıyorum kişisel aracınız varsa Antalya daha iyi. İzmir trafiği ve sürücüleri çok kötü
7 senedir izmirdeyim bence Türkiye'nin en iyi şehri fakat reklamını yapmayıp bilerek kötülüyorum. çünkü herkes İzmir'e taşınmaya başladı için güzelliği kayboluyor.
bence antalya İzmir cok dar sokakları olan kötü yolları olan sahili felan cok iyi degil bazı kesimleri haric antalyanın baslı basına her yeri güzel nerdeyse
Tabiki Antalya 😀 Antalyanın coğrafi yapısı ve toplum yapısı çok çeşitlidir. Yaşamak için en avantajlı yer diyebilirim.
Kimse yaşadığı şehri beğenmiyor artık ben Antalya'ya da gittim İzmir'e de ama İzmir daha güzel geldi bana orada yaşayan asla sıkılmaz
antalyada 4 yıl kaldım ama İzmir 1 gün kaldım dedim keşke İzmir de kalsam :D
Kesinlikle antalya ya ikisine de gittim gezdim, kaldım, gördüm.. ve Antalya diyorum..
İzmire gitmedim ama Antalyada rahatsın Suriyeli falan yok ama mlsf Rus işgali altında orasıda.
45 derece sıcaklık yaz mevsimi,4.2 derece kış mevsimi Antalya
30-35 derece yaz mevsimi, -7 derece kış mevsimi Trabzon
B en kış adamıyım bölye iyiyim
İkiside güzel ikiisindede yasadim Şu an Antalyadaym. d
Kendi memleketim İzmir
İkiside güzel deniz kenarı ama İzmir derim
Mekanın önemi yok, önemli olan huzurlu olmam..
Antalya
Antalya
Antalya
Antalya
Antalya 🖤
İzmir harika