Amacım görebildiğim kadar fazla yer görmek . Araba otobüs tren fark etmez.

Amacım görebildiğim kadar fazla yer görmek . Araba otobüs tren fark etmez.
Bence kişiye göre değişir eğer yalnızlıktan sıkılan birisiysen muhtemelen sıkıcı geçer senin için ama yalnızlık seviyorsan kafamı dinlerim diyorsan çık iyi olur. temiz hava alırsın biraz sosyal medyadan uzak durursun yani iyi gelir bende çok isterdim de para ve arkadaş yok pek o yüzden de yalnız tatile ya da seyehate çıkmıyorum pek
Ben birçok kez tek başına seyahate çıktım valla oldukça keyif aldım. Bu durum aslında kişiye göre değişir ben tek başına eğlenebilen birisiyim bunu başarırım bende dersen abi çık tabi :)
Sıkılmazsın. Tren yolculuğunu tavsiye ederim 😊Mavi tren Ankaradan başlayıp Balıkesire kadar gittiğinden birçok güzel şehiri de görmek. Zamanında tek başıma tatile gitmiştim ve yeni yürekler tanımak da cabası 😊
Yeterince kalabalığın içindesin, kalabalıktan yorulmuşsun zaten bu yüzden istiyorsun yalnız seyahati.
Sıkılmazsın, kafanı dinlersin, çok iyi olur.
Cevap
11Cevap
Güzel fikir gibi gözüküyor ama biriyle beraber daha eğlenceli oluyor. Ben kuzen falan toplaşıp gittik çok güzeldi yaa. O tatili biç unutamıyorum
Didime gitmiştik
Yalnızlığı seviyorsanız sıkılmazsınız bence. Gerçi gittiğiniz yerlerde de yeni insanlarla tanışma fırsatınız olabilir.
Şimdiden iyi yolculuklar 🤗
Kendini tanıyorsan neleri sevip sevmeyeceğini çözdüysen sıkılacağını düşünmüyorum. Aksine hayatında yaptığın en iyi seyahatlerin başını çekebilir
Ben bir kere yalnız çıkmıştım güzel kisilerle tanışıp döndüm yalnız gidip genelde çevre edinerek dönülüyor yine isterim fırsat olursa
Ben geçtiğimiz yıla kadar hep yalnız seyahate çıktım, eğlenceli bir şeyler bulamazsan sıkalabiliyorsun.
İlk başlarda tek başına olmak hoşuna gidebilir ama seyahat süresi uzun olacaksa yanında en azından bir kişi olması senin için iyi olabilir
Kendinle eğlenebiliyorsan, ve yanlızlığı sevip bunu paylaşma gereği duymuyorsan bence kendine yapabileceğin en güzel yatırımdır.
İhtiyacına göre değişir. Dinlenmek istiyorsan ve kendi kendine eğlenebiliyorsan iyi olabilir
Hiç sanmıyorum, hatta yalnız kalmak daha huzurlu ve keyifli olabilir.
Kafa dinlemek açısından iyi olabilir ama adam tek sıkılır yaa
Yalnız daha keyifli, biri olunca kafa karışıklığı oluyor istediği gibi rahat olamıyor insan..
Yalnızda güzel olabilir tabi yalnızlığı seviyorsanız ama kafa dengi biriyle de mükemmel olabilir.
Tekde olur ama kafa dengi biriyle daha da keyifli olur diye düşünüyorum
Yalnız bir şeyler yapmaktan keyif alıyorsun, bence iyi gelebilir.
Amacın tatil değil ki sıkılmasın bence biri olur da sana uymazsa sıkar seni
Sıkılmazsın hatta döndüğünde bir daha insanlarla tatile de gitmek bile istemezsin..
Biraz sıkılma ihtimalin var evet abi nakit sıkıntın yoksa manita ile git derim ben
Keyifli olabilir tabiki ama ben yalnızken asla eğlenemiyorum.💁♀️
Sıkılmazsın, keşke bende bu soruyu sorabilsem hayata bak be
Hayır eğer ki bunaldıysan biraz huzur istiyorsan tek git lakin delicesine eğlenmek istiyorsan en yakın arkadaşlarınla git ( kız arkadaşla değil)
Sıkılırsın ama yanına bir köpek ya da kedi alırsan güzel olur kimseye muhtaç olma sakın
Yalnız takılırken mutlu olabiliyorsan güzel olabilir ama bence bir yol arkadaşı lazım
Kendinle baş başa kalmayı sevmeyen biriysen sıkılırsın
Ben yaptın kızsan sıkılmıyorsun 😀
bu kişi pasif eşcinsel erkek kadın kimliginde kadınlara hakaret ediyor erkekleri rahatsız edigor
Bilmem sıkılmazsın bence
Yani iyi olur kafa dinlersin
İçe dönük biriysen sıkılmazsın
sıkılmazsın sen merak etme : )
en doğru karar almış olursunuz
Gayet güzel olur tam kafa dinlemelik. 🐦
Hayır gayet de iyi gelir
Yalnızlıktan keyif alan biriyseniz sıkılmazsınız.
Muhteşem aktivite bro.
Tavsiye ederim
Biriyleyken daha güzel tadı çıkar
çok daha mutlu olursun
Sıkılmazsın iyi fikir bence...
Aksine daha çok eğlenirsin 😄
Ben olsam sıkılırdım 😄
Bensiz seyehat ha 😒 umarım sıkılırsın 🙄😄
Bence çıkabilirsin yani sıkılacağını düşünmüyorum
Bence en keyiflisi yalnız
Gayet güzel olur
Sıkılmazsın kafa dinlersin ohh miss...
Hayır daha keyifli bence.
Sıkılmazsın
Kendinle baş başa tatil bundan güzeli var mı ya
Yalnızlık en iyisi ya kafa dinlemek lazım bazen.
Sıkılmazsın
Sıkılmazsın
Onuda sen düşün
Daha keyifli olur
Abiş beni de götür
Sıkılmazsın
Sıkılırsın
Çok eğlenirsin.
Sıkıcı bence
Hyrrr
Bence çok iyi olur
Çoook