Tatil & Seyahat Bu yaz tatil için rotanız belli oldu mu? AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ben Karadeniz turu istiyorum💙💚 Belli değil. Ege Akdeniz beni bekliyor. Karadeniz turu Tatilde neymiş yazın ben köyüme gidiyorum. Tatile gitmeyeceğim. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Anında S. S 🎉 Teşekkürler🎈🌸 Bu yaz tatil için rotanız belli oldu mu? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Hayır çünkü tatil yapmayı düşünmüyorum benim için sıkıcı geçecek muhtemelen 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı. :Bize her yol tatil :D 1 1 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl Karadeniz turuna bir gidin (imkanınız varsa bireysel gidin) artık asla vazgeçemeyeceksiniz, Yeşil ile Mavi öyle bir aşk yaşıyorlar ki anlatamam Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Geçen yaz 3 kez tatil yapmama rağmen bu yaz tatil yalan oldu sanırım, ama kötüyü çağırmıyım şimdiden dur bakalım belli değil daha🙄 1 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 404 cevap paylaştı. burada herkes tatile gidiyorbayağı iyi kazanıyorsunuz demek kki! 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 430 cevap paylaştı. Tam belli olmasa da kamplar sıkıştırırım haftasonlarına 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Ege taraflarına gidebilirim ama belki belli değil daha 1 0 Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Ben tatili Karadeniz'de yaptım bile, sanırım biraz erken yaptım ama olsun😅😂 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Tatile gitmiyorum 2 2 Yorumla Asil-Bey +1 yıl O benim adımı ağzına alan * gel yüzüme söyle kimsen Yorumla Asil-Bey +1 yıl Kah-p-e evladı Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 933 cevap paylaştı. kuşadası marmaris gezeriz bi güzel :) 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Belli değil henüz 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 922 cevap paylaştı. Kısmen belli kızıl 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 974 cevap paylaştı. Antalya'daym 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır çünkü tatil yapmayı düşünmüyorum benim için sıkıcı geçecek muhtemelen
:Bize her yol tatil :D
Karadeniz turuna bir gidin (imkanınız varsa bireysel gidin) artık asla vazgeçemeyeceksiniz, Yeşil ile Mavi öyle bir aşk yaşıyorlar ki anlatamam
Geçen yaz 3 kez tatil yapmama rağmen bu yaz tatil yalan oldu sanırım, ama kötüyü çağırmıyım şimdiden dur bakalım belli değil daha🙄
burada herkes tatile gidiyor
bayağı iyi kazanıyorsunuz demek kki!
Tam belli olmasa da kamplar sıkıştırırım haftasonlarına
Ege taraflarına gidebilirim ama belki belli değil daha
Ben tatili Karadeniz'de yaptım bile, sanırım biraz erken yaptım ama olsun😅😂
Ben tatil sevmem, çalışmayı severim.
Belli memlekete gidip sıkıntıdan duvarlara tırmanıcam
Tatile gitmiyorum
O benim adımı ağzına alan * gel yüzüme söyle kimsen
Kah-p-e evladı
Evet belli oldu
Anca rüyamızda