Uzun bir aradan sonra merhaba.. Nasılsınız? Bu sene tatil planım vardı ama plan dışı ameliyat geçirdim tatil planım suya düştü. Gidecek arkadaşlar benim yerimede eğlensin 🥳🥳
Uzun bir aradan sonra merhaba.. Nasılsınız? Bu sene tatil planım vardı ama plan dışı ameliyat geçirdim tatil planım suya düştü. Gidecek arkadaşlar benim yerimede eğlensin 🥳🥳
Hayır maalesef tatil planı yapmadım zaten bu yıl tatil yapmayı da düşünmüyorum hiç bir şekilde. normalde bu yılın başında Antalya şehrine gidecektim tatil için ama şu an vaz geçtim sanırım bu yıl benim için oldukça durgun geçer farklı ya da heyecanlı bir şey yağacağımı sanmıyorum çünkü.
Çok geçmiş olsun, umarım kısa sürede büyük oranda yoluna girer her şey 🙏 Evet, tatil planım var dostlarımla ama ben de ufak bir sağlık sorunu kaynaklı tam yaz aylarında yapamayıp, Eylül gibi yapacağım sanırım.
Cevap
29Cevap
Hoşgeldinnnn canımın içii çok özledim 😍❤
Bir planım yok bu sene maalesef ama tabi aniden de gelişebilir.. sen iyi ol yeterki tatil her zaman yaparsın senn 😘
Gel kaş fethiye marmaris yapalim
Geçmiş olsun pınar.
Manitayla bayramda tatile çıkacaktım bugün bacağımı alçıya aldılar 🤦🏽♂️
Bu alçıyı keser atar yine giderim manitayla 😂
Temmuzda 1 haftalığına bir ihtimal İzmir ya da Muğla'ya gitme niyetim var. Ağustos ayında da 2 hafta memleketim Ordu'ya gideceğim.
Herşeyi ayarladım ağustosta iki hafta Türkiye’de olacağım Ege turu sonra Yunanistan ve İspanya.
Öncelikle hoşgeldinnn ve geçmiş olsun 🥳🥺
Akşam yola çıkacağım İzmir, Ankara ve son günlerde Kastamonuya uğramayı düşünüyorum.
Gecmis olsun yok plan yapmadim tc sartlarinda zor
Yapmıştım ama son anda gelişen bir şey nedeniyle şimdilik durum belirsiz.
3 hafta doğu tatilim var ondan sonrası hafta sonları İstanbul'da deniz
Kız sen toparlan daha Antalya ya gidecez seninle 😜
yaptık, Temmuz ayında en düşük memur maaşı söz verildiği şekilde 22 bin tl olursa bir iki şehir dolaşırız 😄
Kısmen ، tarih belli bölge belli uaçak bileti alındı sadece otele karar veremedik
Dün cunda ya tatile gidecektim sonra vazgeçtim tatilimi iptal ettim
Planım güzel ama birazcık para lazım
Yok hayır da aa yine bu iç gıdıklayıcı pp
Maddi durumlardan dolayı yapamadım
Köyde ki bungalov evimde yapacam tatilimi
Hayır henüz bir planım yok
yaptim … kaldi gerceklestirmek 😅
şu an yok ama bakalim olabilir
Maalesef çalışıcam tatil yok bana
En İyi Cevap